- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.741
akannehir bilmiyorumkismile ohaoldumsmile
anlaşırlar inşallah bizimki pek hevesli ama :Saruboceq:
bende bakıcam daha tatlım benimde düşüncem 1 numara büyük almak hem kat kat çoraplarlada giyebilirim bu sayede
valla ben cat alıym diyorum en sağlamı o geliyo aklıma ya harley ya cat bakıcam artık
kızlarr dün gece çok korktummm.... gece wc ye gittim çamaşım kan içinde kalmış... hemen gidip bir koltuğa yattım.. benim birkaçtane kadın doğum doktorum var tanıdığım hangisini arasam diye düşünürken dua ediyorum düşük yapmayayım diye ... sonra yattığım koltuğun altından adımı boğuk bir sesle seslenen bir karartı üstüme çıllandı... besmele çeke çeke çığlık çığlığa uyandım kiiiiii.............benim kocuş yorganı kendi üstüne çekmiş ben açıkta titreye titreye uyanmışım :)))))))))))))))))))))))))))))))) anlayacağınız gece kıçım açıkta kalmış ama ne korktum Allahım kalktım ne dua biliyosam okudum ....
kızlarr dün gece çok korktummm.... gece wc ye gittim çamaşım kan içinde kalmış... hemen gidip bir koltuğa yattım.. benim birkaçtane kadın doğum doktorum var tanıdığım hangisini arasam diye düşünürken dua ediyorum düşük yapmayayım diye ... sonra yattığım koltuğun altından adımı boğuk bir sesle seslenen bir karartı üstüme çıllandı... besmele çeke çeke çığlık çığlığa uyandım kiiiiii.............benim kocuş yorganı kendi üstüne çekmiş ben açıkta titreye titreye uyanmışım :)))))))))))))))))))))))))))))))) anlayacağınız gece kıçım açıkta kalmış ama ne korktum Allahım kalktım ne dua biliyosam okudum ....
okurken başta çok korktum bende
:1hug:sonra derin bir oh çektim Allah korusun canım
benide korkuttun arkadaşım başta okurken,,allahım korusun meleklerimizi ve bizleri...yattığın odaya yüksek bir yere kuran koy canım ben çözümü öyle buldum...
:lepi: :lepi: hamile iken sok tarafa yatmak çocuk için çok iyiymiş onun için kociş ile yerleri değiştim daha doğrusu el koydum dün akşam söyleniyodu ben bu tarafda yatmak istemiyorum diye ahı tuttu galiba herifin... acayip korktum ama yaa... :))))
slm tatlımmmm
ay banadamı aynısı olcak aha ben meraklanırım artıkın ya banada erkek değilmiş derse
canım çok net gördyseniz önceki hafta erkektr herhalde sıkma canını bnce opuyorumnanaktan
moralini bozma ben 11 kasımı bekliyorum cinsiyet öğrenmek için hayırlısını dile oğlan da bizim kızda eli ayağı düzgün olsun önemlisi o bana bir doktor kıza benziyor biri erkek dedi ben prensesim ve prensim diyorum ikisini de söylüyorum canım bebişim:lepi:
lcw ye gittik hiçbirşey yok kalmamış başka bir şubesini söyledi ordada beden kalmamış sanırım hamile kıyafeti satılan yerlere bir bakmam gerek
saol cnm benim herkes 12 haftalıktan başladı cinsiyeti öğrenmeye biz 17, hafta içindeyiz daha tık yok. bi ben kaldım öğrenmeyen galiba.
normal pantolonlara penye ekliyorlar canım bu bel kısmını çıkarıp lastikli penye ekliyorlar ben bi kaç pantolonumu öyle yaptıracağım, hamile pantolonlarını bende sevmiyorum özellikle kumaş olanları...
warya korku romanı okur gibi okudum :)))) gözlerim faltaşı olmuş :)
ben adamı kovaladım koca yatak bana kaldı zaten 15 gündür uyku uyuyamıyorum çıldıracağım bende kovaladım diyemi uyuyamıyorum yoksa kanepede yatıyor
öpüp gidiyor sabah gelip öpüyor :asigim:
uyuyamıyorummmm
Merhabalar nisan anneleri. bende mayıs annesi olacağım kısmetse. benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil. sanırım hemen hemen hepinizinki belli :) bir şeyi çok merak ediyorum. Etrafımdaki herkesin bebeğinin cinsiyeti Çin takviminde doğru çıkıyor. Sizinde doğrumu çıktı, yoksa yanıldığı oldu mu ??
:lepi: :lepi: hamile iken sok tarafa yatmak çocuk için çok iyiymiş onun için kociş ile yerleri değiştim daha doğrusu el koydum dün akşam söyleniyodu ben bu tarafda yatmak istemiyorum diye ahı tuttu galiba herifin... acayip korktum ama yaa... :))))
cat rahat oluyor canım ama malesef kumaş pantolonun altına oluyor , artık hafta sonu giyerim onlarıda :))
Merhabalar nisan anneleri. bende mayıs annesi olacağım kısmetse. benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil. sanırım hemen hemen hepinizinki belli :) bir şeyi çok merak ediyorum. Etrafımdaki herkesin bebeğinin cinsiyeti Çin takviminde doğru çıkıyor. Sizinde doğrumu çıktı, yoksa yanıldığı oldu mu ??
SAĞOL CNMÇÇBEKARSIN SANIRIM....ama arada görüyorum seni ne kadar ilgilisin..maşallah...nasılsın?
bebeğin ne kadarlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?