- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.761
melekkk kullanıcısından alıntı
Merhabalar nisan anneleri. bende mayıs annesi olacağım kısmetse. benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil. sanırım hemen hemen hepinizinki belli :) bir şeyi çok merak ediyorum. Etrafımdaki herkesin bebeğinin cinsiyeti Çin takviminde doğru çıkıyor. Sizinde doğrumu çıktı, yoksa yanıldığı oldu mu ??
günaydın herkesee zemuszemus
Benim iki oğlum var ikisinide bilemedi. ama rus takvimine baktım doğru çıkıyo.bu bebişimin cinsiyeti belli değil kontrolüme daha 20 gün var. Bende dayanamadım perşembe günü başka bi doktora daha gidicem.bebişimi görürsem rahatlıcam biraz.
kızlar birşey sormak istiyorum. ben şimdi 14+6 yım. soranlara 15. haftadayım diyeceğim değil mi?
Bu arada hayırlı olsun hamileliğin canım,Allah kazasız belasız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,çok güzel duygular yaşıyruz,1 ay bile o kadar çok farkediyorki düşünmesi bile imkansız geliyor.
tutmayın beni erkeklere anlayışsızlık günü düzenleyip madalya takıcamklava: olmuyor böyle ,bugün hepsi böyle demekki muayyen günüde cnm bunlar..benimkide beni sinir etti eften püften sebepten..sanki mecburuz onları arkadaşlarıyla vakit geçirmeye..hamileyken enerjimiz düşüyor tabi ama kimin umrunda ,üzülme şekerim napcan atsan atılmıyor satsan satılmıyor bunlar kaydirigubbakcemile3 ,valla hep aynı ,morlimizi bozuyorlar olan bize oluyor..
enerjimizin düşmesi kimin umrunda canım ya bak bana kızdı sabaha kadar gene ben baktım ona böbrek tası oynadı kum döküyor sanırım . o öve öve bitiremediği arkadaşını aradım arabamız yok bunu biliyor ben hamleyim onuda biliyor iyi geçmiş olsun bana haber verindedi olay bu yani ona iyi ders olmsutur bu
sonra benim bir arkadalım götrdü sağolsun
kızlar birşey sormak istiyorum. ben şimdi 14+6 yım. soranlara 15. haftadayım diyeceğim değil mi?
ayyy canım ya nasıl korkutmuşlar seni bende korktum okurken kızzz allahım senide bebişinide korusun
rüyan hepimizi korkutmaya yetti,allah böyle şeylerden korusun bizi,daha önümüzde çok engebeler var inşallah butür şeylerle karşılaşmayız sadece rüyadan ve üzerimizdeki alınan yorgandan ibaret olsun:saruboceq:
kızlar birşey sormak istiyorum. Ben şimdi 14+6 yım. Soranlara 15. Haftadayım diyeceğim değil mi?
benm çin takvimine göre kız görünüyordu. dün dr %90 kız dedi
evet canım bende öle dyrm gerci genelde kaç aylık oldugumu merak edyrlar haftadan ziyade
tünaydın tünaydınnnn
hoşgeldin canım nasılsın
ayh evet öğle geçti neredeyse akşam oldu kaydirigubbakcemile3. Ama ben sabah 8 de kalkıyorum normalde eşimi işe gönderdikten sonra tekrar uyuyorum ondan yani
Iyiyim cnm saol bu arada kendimi acayip dinlenmiş enerjik hissediyorum..bu günü temizlik günü ilan etcem sanırım.
Çok açıklayıcı oldu. çin takvimine olan bütün güvenim sarsıldı:)) Canım İnşallah bu kez sağlıklı, eli ayağı sağlam, annesine babasına hayırlı, kokoşmu kokoş bir kızın olur bayanssulusmile
enerjimizin düşmesi kimin umrunda canım ya bak bana kızdı sabaha kadar gene ben baktım ona böbrek tası oynadı kum döküyor sanırım . o öve öve bitiremediği arkadaşını aradım arabamız yok bunu biliyor ben hamleyim onuda biliyor iyi geçmiş olsun bana haber verindedi olay bu yani ona iyi ders olmsutur bu
sonra benim bir arkadalım götrdü sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?