- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.781
bakın burdan buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-hangi-haftalar-kacinci-aya-denk-geliyor.html
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
yanlış anlamada cnm hepsi için söylüyorum bu erkekler hiçbirşeyi biizim kadar net göremiyorlar..hakikaten ya bak olaydan belli ama şimdi sorsan kesin cevabı şu olacak" yok ya söylesem kesin götürürdü ama aklına gelmemiştir " diyecek yada buna yakın birşey..üzülme o içten içe biliyordur yanlış yaptıgında utandığından dile getiremiyordur kesin..
dscopur valla ben de çok guzldum okurken bi yandan da heyecanlandım ya ne guzel kaydirigubbakcemile3
MAŞALLAH CNM...büyümüş demek bebişin....darısı başımıza..çok özledim zaten...günaydın kızlar dun aksam 17.30 da kontrolum vardı bebişimi gördüm en son gördüğümde 8 haftalıktı.o yuzden bana o kadar buyumus geldıkı kuzum kocaman olmus ense kalınlıgı cok guzel cıktı.2 lı test ıcın kan verdım yarın cıkacak onunda sonucu.ınş oda ıyıdır.taaa bayramdan sonrakı haftaya bı sonrakı kontrol.o gelısınde cınsıyetıde soylerım dedı.cok ozlemısım boddımı kıvış kıvıştı hiç durmadı yerınde
ay ödüm karıştı oraya buraya ya...hemen haftana baktım yoksa napardım bilmiyorum...bnde gördüm iki üç defa iğrenç bişey...bütün gün etkisindesin..kızlarr dün gece çok korktummm.... gece wc ye gittim çamaşım kan içinde kalmış... hemen gidip bir koltuğa yattım.. benim birkaçtane kadın doğum doktorum var tanıdığım hangisini arasam diye düşünürken dua ediyorum düşük yapmayayım diye ... sonra yattığım koltuğun altından adımı boğuk bir sesle seslenen bir karartı üstüme çıllandı... besmele çeke çeke çığlık çığlığa uyandım kiiiiii.............benim kocuş yorganı kendi üstüne çekmiş ben açıkta titreye titreye uyanmışım :)))))))))))))))))))))))))))))))) anlayacağınız gece kıçım açıkta kalmış ama ne korktum Allahım kalktım ne dua biliyosam okudum ....
benim doğru çıktı cnm...hatta 12 ayda 2 erkek tutura bilirmişim oda ağustostu erkek oğluşum olcak..rus takvimide aynı....Merhabalar nisan anneleri. bende mayıs annesi olacağım kısmetse. benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil. sanırım hemen hemen hepinizinki belli :) bir şeyi çok merak ediyorum. Etrafımdaki herkesin bebeğinin cinsiyeti Çin takviminde doğru çıkıyor. Sizinde doğrumu çıktı, yoksa yanıldığı oldu mu ??
ay cnm kusura bakma öyle ezbere okuyorum inan...cvp yazmışım işte bende...ay özür cnm...hihihiyok esracım ben de nisan annesiyim kız bekar değilim ..sadece bilgilerimi yanlıs girmişim şimdi de düzeltemiyorum :kedi:
doğru cnm misafirler var içerdeler..bende burdayım az uzanim dedim..nasılsın? bebiş nasıl?kzılar herkese slm merhaba.nasılsınız..yarım saattir geri doğru okudum bakayım dedim..herkes iyi gibi..esra yok bugün ,sanırım annesinin misafirleri gelcekti ondan mı gelemedi ne?
maşallah ya bende geldim oku oku bitmedi vallahooo bütün kızlar toplanmış maşallah 16 kişiyiz kızlar kaynatınkaydirigubbakcemile2
süpersin arkadaşım teşekkürlerra.s.
kızlar merhabalar hepiniz iyisinizdir umarım bizde iyiz çok şükür şuamda kendi evimizden yazıyoruz dün vardık evimize ama dün bütün gün dinlendim çok şükür yolculuğumuz iyi geçti ama yinede bi dr gidip görüneyim dedim dün randevu almak için aradım 30kasım a verdiler burada bişey sormak istiyorum dün yolculuktan sonra çamaşırımda bi ıslaklık gördüm ama bebişin suyu olma ihtimali varmıdır ,dün gece hisettim keratayı bugun sabahtan sessiz ama inşallah iyidir....
bende ayakta durunca akıntı oluyo kokusunz su gibi..bide tedirgin olunca oluyo... çok değilse takma olur öyle durumlar...HADİ GÖZÜN AYDIN CNM...HOŞGELDİN EVİNE...
kızlar merhabalar hepiniz iyisinizdir umarım bizde iyiz çok şükür şuamda kendi evimizden yazıyoruz dün vardık evimize ama dün bütün gün dinlendim çok şükür yolculuğumuz iyi geçti ama yinede bi dr gidip görüneyim dedim dün randevu almak için aradım 30kasım a verdiler burada bişey sormak istiyorum dün yolculuktan sonra çamaşırımda bi ıslaklık gördüm ama bebişin suyu olma ihtimali varmıdır ,dün gece hisettim keratayı bugun sabahtan sessiz ama inşallah iyidir....
kızlar 13.haftadan sonra 4. aya giriliyo die yazıyo bazı sitelerde...oda şöyle ispatlamışlar... 13 çarpı 7 eşittir 91 13.haftadan sonra 4. aya giriliyo...14.hft da 98 günlük hamiş oluyoruz... valla ben 4. aydayım diyorum hoşuma gidiyo 3.5 aylığım demek biraz garip oluyorum sanırım zman hemen geçsin die...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?