2011 Nisan Anneleri

öyle canımcım vala bakalım nolcak bu akşam kime kalcak acaba kaydirigubbakcemile3

MAŞALLAH CNM...büyümüş demek bebişin....darısı başımıza..çok özledim zaten...
ay ödüm karıştı oraya buraya ya...hemen haftana baktım yoksa napardım bilmiyorum...bnde gördüm iki üç defa iğrenç bişey...bütün gün etkisindesin..
benim doğru çıktı cnm...hatta 12 ayda 2 erkek tutura bilirmişim oda ağustostu erkek oğluşum olcak..rus takvimide aynı....
yok esracım ben de nisan annesiyim kız bekar değilim ..sadece bilgilerimi yanlıs girmişim şimdi de düzeltemiyorum :kedi:
ay cnm kusura bakma öyle ezbere okuyorum inan...cvp yazmışım işte bende...ay özür cnm...hihihi
kzılar herkese slm merhaba.nasılsınız..yarım saattir geri doğru okudum bakayım dedim..herkes iyi gibi..esra yok bugün ,sanırım annesinin misafirleri gelcekti ondan mı gelemedi ne?
doğru cnm misafirler var içerdeler..bende burdayım az uzanim dedim..nasılsın? bebiş nasıl?
ooo bütün kızlar toplanmış maşallah 16 kişiyiz kızlar kaynatınkaydirigubbakcemile2
maşallah ya bende geldim oku oku bitmedi vallah

kızlar 13.haftadan sonra 4. aya giriliyo die yazıyo bazı sitelerde...oda şöyle ispatlamışlar... 13 çarpı 7 eşittir 91 13.haftadan sonra 4. aya giriliyo...14.hft da 98 günlük hamiş oluyoruz... valla ben 4. aydayım diyorum hoşuma gidiyo 3.5 aylığım demek biraz garip oluyorum sanırım zman hemen geçsin die...

kızlar merhabalar hepiniz iyisinizdir umarım bizde iyiz çok şükür şuamda kendi evimizden yazıyoruz dün vardık evimize ama dün bütün gün dinlendim çok şükür yolculuğumuz iyi geçti ama yinede bi dr gidip görüneyim dedim dün randevu almak için aradım 30kasım a verdiler burada bişey sormak istiyorum dün yolculuktan sonra çamaşırımda bi ıslaklık gördüm ama bebişin suyu olma ihtimali varmıdır ,dün gece hisettim keratayı bugun sabahtan sessiz ama inşallah iyidir....

merhaba kızlar biz geldikkk
bi kaç gündür yoktum maşallah sizde baya bi kaynatmışsınız.okuyamadım malesef.
kuzenim geldi bize.temizlik yaptık biraz.
birazda gezdik zaman geçti giremedim bende.
sizlerde haberler neler?

bende ayakta durunca akıntı oluyo kokusunz su gibi..bide tedirgin olunca oluyo... çok değilse takma olur öyle durumlar...HADİ GÖZÜN AYDIN CNM...HOŞGELDİN EVİNE...

bende ayakta durunca akıntı oluyo kokusunz su gibi..bide tedirgin olunca oluyo... çok değilse takma olur öyle durumlar...HADİ GÖZÜN AYDIN CNM...HOŞGELDİN EVİNE...

yokcnm çok değil ama hep diyorumya hiçbirşey değil bu vesveseler öldürecek beni diye çok şükür onun haricinde bişey yok çok iyi hissediyorum kendimi gecede çok rahat uyudum belkide hamile kaldığımdan beri en rahat uyuduğum gercedir diyebilirim yatağımı odamı herşeyi çok özlemişim ama kasıma kadar beklemek çok geliyor gözüme bian önce gidip bebişkomun iyi olduğunu öğrenmem gerek zaten babasıda çok merak ediyor daha hiç canlı göremedi oğluşunu gideriz herhalde yarın falan dr ya bu arada çok saol canım yine içimi rahatlattın....

Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm
yorgunluktan gelmiştir o su meraklanma,doktoruna gidince sorarsın.

Canımm bende çok sevindim bu işe evet ben 3 aylıktan 4 aylığa terfi ettim:sm_cool:

esrayağmur canım senin çizelgen sanki bebeğin doğmuş da 3. ayına girmiş gibi olmuş.Bilerek mi böyle yaptın?? Hamilelik çizelgesi değil yani.

selam kızlar çok yoğun bir gün geçiridim bebişim sanki yorulunca tepki veriyor gibi bir tarafta çok sert oluyor.canım yavrum benim.sanki bu aylarda dahamı çok sevmeye başladım ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…