- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.801
Merhabalarr kızlar nasılsınız ne var ne yok bugün bakalım?
kızlar birden hasta oldum galiba 1 saat oncesine kadar iyiydim şimdi boğazım yanıyor burnum hem akıyo hem tıkalı anlamadım
kızlar nasılsınız bakalım bende okudum öyle yazılanları aranıza yeni katılıyorum anca , bende 14 haftalık oldum daha anca yeni kendime geldim geçti bulantılar yanmalar az ama , bu arada cinsiyeti öğrenmedik daha kurbandan sonra gideceğim doktora yeniden
esteem saol cnm umarı yorgunluktandır dr uma sorcam ama daha 1 aydan fazla var randevuma dr çok iyi olduğu için değiştirmekte istemiyorum ama 1 ayda çok fazla değilmi ya beklemek için zaman geçmiyor zaten:)....
kızlar nasılsınız bakalım bende okudum öyle yazılanları aranıza yeni katılıyorum anca , bende 14 haftalık oldum daha anca yeni kendime geldim geçti bulantılar yanmalar az ama , bu arada cinsiyeti öğrenmedik daha kurbandan sonra gideceğim doktora yeniden
aysu87, balkupu, erenhava, esteem, guleysa, landsarc, leylaars, mesa, serracan, tiancu
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl
arkadaşlar sosyal haklardan anlayan var mı bi konuda yardımınıza ihtiyacımız var?
aysu87, balkupu, erenhava, esteem, guleysa, landsarc, leylaars, mesa, serracan, tiancu
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl
arkadaşlar sosyal haklardan anlayan var mı bi konuda yardımınıza ihtiyacımız var?
merhaba kızlar biz geldikkk
bi kaç gündür yoktum maşallah sizde baya bi kaynatmışsınız.okuyamadım malesef.
kuzenim geldi bize.temizlik yaptık biraz.
birazda gezdik zaman geçti giremedim bende.
sizlerde haberler neler?
seninle bebişlerimiz aynı sayılır bende 14+6 görünüyorum.doğum tarihin ne zaman canım
hoşbulduk , teşekkür ederim guleysa ve esteem sizlerin nasıl gidiyor hamilelik
inş. tez zamanda minicik tekmelerini hissedersin canım bnm bizde iyiyiz 2 hafta sonra doktor teyzemize gidicez 4 hafta geçmek bilmedi açıkcasıiyilik tatlım sen nasılsın?
bebişte iyi sanırım henüz hissedemiyorum melesef.
perşembe kontrolümüz var görücem inşallah.
senin bebeğin nasıl cnm?
geliyorumda esteemcim karşılaşamıyoruz ya bizim tv de yayınsaatlerimi değişiyor mesailer 12 saat gündz 12 saat gece 2 gün izin 1 kasımda ve canım çok ama çok sıkkın ne yapıcam diye düşünyrmsenağlamaCanım nerelerdesin sen,arada bi görmeye gel bizi:)Bizler iyiyiz sen nasılsın?
geçmiş olsun hemen mandalina portakal bol limon tüket.umarım ilerlemz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?