2011 Nisan Anneleri

kızlar birden hasta oldum galiba 1 saat oncesine kadar iyiydim şimdi boğazım yanıyor burnum hem akıyo hem tıkalı anlamadım

kızlar nasılsınız bakalım bende okudum öyle yazılanları aranıza yeni katılıyorum anca , bende 14 haftalık oldum daha anca yeni kendime geldim geçti bulantılar yanmalar az ama , bu arada cinsiyeti öğrenmedik daha kurbandan sonra gideceğim doktora yeniden

esteem saol cnm umarı yorgunluktandır dr uma sorcam ama daha 1 aydan fazla var randevuma dr çok iyi olduğu için değiştirmekte istemiyorum ama 1 ayda çok fazla değilmi ya beklemek için zaman geçmiyor zaten:)....

hoşgeldin canım.şikayetlerinin azalmasına sevindim.

esteem saol cnm umarı yorgunluktandır dr uma sorcam ama daha 1 aydan fazla var randevuma dr çok iyi olduğu için değiştirmekte istemiyorum ama 1 ayda çok fazla değilmi ya beklemek için zaman geçmiyor zaten:)....

Canım bekleme,başka doktora git yine rutin randevularına kendi doktoruna gidersin,hem bebişi görmüş olursunuz,hem babası gerçekten baba oluyorum hissini yaşamış olur,hemde için rahatlaropuyorumnanaktan

Canım hoşgeldin,bebişin sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyeti öğrenirsin bizde daha öğrenemeyenlerdeyiz.Randevumuz bayramdan önce

aysu87, balkupu, erenhava, esteem, guleysa, landsarc, leylaars, mesa, serracan, tiancu
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl
arkadaşlar sosyal haklardan anlayan var mı bi konuda yardımınıza ihtiyacımız var?

iyilik tatlım sen nasılsın?
bebişte iyi sanırım henüz hissedemiyorum melesef.
perşembe kontrolümüz var görücem inşallah.
senin bebeğin nasıl cnm?

Canım nerelerdesin sen,arada bi görmeye gel bizi:)Bizler iyiyiz sen nasılsın?

hoşgeldiniiiz..1 gün bile kaçırsan doluyor sayfalar
birikince hiç okunamıyor haliyle..
bu arada sen en önde gidenimizsin..göbüş topiğine bayadır da eklemiyorsun..
bakalım büyümüş mü prensin..bu arada tekmelere de az kaldı dimi..
benim bir ark.şubatta doğum yapıcak,19.haftada başlamış..
senin yakındır ozamaanboshayallersmile

seninle bebişlerimiz aynı sayılır bende 14+6 görünüyorum.doğum tarihin ne zaman canım

Valla SAT a göre 21 nisan görünüyor ama kısmet bakalım ne zaman olur bilemiyorum.

Bu arada cinsiyetini öğrenmeyenler üzülmesinler.Ben öğrendim de ne oldu.Okuyanlar bilir dün akşam yazmıştım.Kendi doktorum kız demişti,dün gittiğim başka bir doktor erkeğe benziyor dedi.Aman kesin olsun da geç olsun boşverin kızlar.Ben ikilemde kaldım.Neyse sağlıklı olsun da bebişim.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız?

'29 Ekimde görev vermişler bana yaa ben nasıl duracağım o kadar saat ayakta :1no2:

Son düzenleme:
iyilik tatlım sen nasılsın?
bebişte iyi sanırım henüz hissedemiyorum melesef.
perşembe kontrolümüz var görücem inşallah.
senin bebeğin nasıl cnm?
inş. tez zamanda minicik tekmelerini hissedersin canım bnm bizde iyiyiz 2 hafta sonra doktor teyzemize gidicez 4 hafta geçmek bilmedi açıkcası

Canım nerelerdesin sen,arada bi görmeye gel bizi:)Bizler iyiyiz sen nasılsın?
geliyorumda esteemcim karşılaşamıyoruz ya bizim tv de yayınsaatlerimi değişiyor mesailer 12 saat gündz 12 saat gece 2 gün izin 1 kasımda ve canım çok ama çok sıkkın ne yapıcam diye düşünyrmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…