2011 Nisan Anneleri

caım iyiz bizde perşembe günü kontrolumuz ve 4 lü testimiz var kısmetse

sağ salim atlattığına sevindim yolculuğunu..akıntı şeffaf ve kokusuz ise endişelenme bence
suyu gelmesi gibi birşey yokmuş ama..daha çok varmış kontrolüne isterden arada
başka bir dr.a git,kendi dr.na yine gününde gidersin,hem için rahat eder..

iyiyiz canım,sen nasılsın?
sosyal haklar derken neler mesela,izinler mi,doğum parası mı?

iyiz canım sağol umarım sende iyisindir herşey yolunda gözüküyor ama ama şu endişelerimiz olmasa daha da güzel olacak cnm ya ALLAHım hem bizleri hemde bebişlerimizi korusun....

hoşbulduk , teşekkür ederim guleysa ve esteem sizlerin nasıl gidiyor hamilelik

Canımmm çok fazla dinlendiğim söylenemez,artık akşamları daha erken yatıyorum ve kilo alımımda normalden fazla ilerliyor.ortalamanın üzerinde doğum yapıcam kesin gözüküyor,olsun veririz sonrasında canımız,içimizdeki sağolsun

iyiyiz canım,sen nasılsın?
sosyal haklar derken neler mesela,izinler mi,doğum parası mı?

bende iii sayılırım moralim bozuk kanal 24 saat yayına geçiyor 12 saate çıktı mesailer 12 saat gündüz 12 saat gece 2 gün izin ama 12 saat hemde sabaha kadarçalıştırmak yasal değil dye biliyorum

ooff onu bende bulmak istiyorum..ama sadece İst.da var dimi :umursamaz:
İzmirde filan olsa bari,İstanbuldaki çok uygun oluyor diye biliyorum..

fabrika istanbulda izmirde filan outlet mağazalar var ama ben bu hafta sonu burdaki bi outlet mağazasına gidip bakıcam fiyatlar nasıl şimdi sitelerine baktım da harike şeyler var

bende iii sayılırım moralim bozuk kanal 24 saat yayına geçiyor 12 saate çıktı mesailer 12 saat gündüz 12 saat gece 2 gün izin ama 12 saat hemde sabaha kadarçalıştırmak yasal değil dye biliyorum

doktor raporu ile senin bu şartlarda çalışamayacağın ve çalışma şartlarının değiştirlmesi ni istemen lazım yönetimden ki değiştirmek zorundalar

iyiz canım sağol umarım sende iyisindir herşey yolunda gözüküyor ama ama şu endişelerimiz olmasa daha da güzel olacak cnm ya ALLAHım hem bizleri hemde bebişlerimizi korusun....

amin tatlım bu arada evine ulaşmana çok sevindim canım Allah inş. endişelerimizi giderir sağlıcakla tez zamanda yavrulaarımızı kucağımızada alırızolumunekankayizsmile

evet canım haklısın kocişle konuşayımda başka bi dr gidelim bari....

doktor raporu ile senin bu şartlarda çalışamayacağın ve çalışma şartlarının değiştirlmesi ni istemen lazım yönetimden ki değiştirmek zorundalar

bende böyle bişi biliyorum cnm ama emin olamadım acaba özele gittiğim kendi doktorum yapabilirmi acaba bii sorayım ve keyfi isteseler kaydırabilirler sırf diğer tarafta erkeklerle çalışmak için kaydırmıyorlar

fabrika istanbulda izmirde filan outlet mağazalar var ama ben bu hafta sonu burdaki bi outlet mağazasına gidip bakıcam fiyatlar nasıl şimdi sitelerine baktım da harike şeyler var

eveet outlerde var mağazalar,ama bir de İst.da fabrika satış mağazası var diye
biliyorum,İzmit taraflarındaydı sanırım..kalıpları biraz dar diye yorumlar okudum
ama görünce anlaşılır,birde m.care bak canım,asıl benim favorim o :asigim:
çok kaliteli ama çok kullanışlı..

Son düzenleme:
Genel tören bu
Okuldakini saymıyorum bile.

ayıp etmişler o zaman hocam ...biz okulda her türlü görevlendirmede öğretmenlerin durumunu göze alıyoruz..ama erkeklerin pek de bu durumdan anladığını söyleyemem onlara göre hamilelikte ne var herkes doğuruyorsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

tatlım doktorunla konuş büyük ihtimalle heyet raporu filan diyecektir onun içinde devlet hastanesine yönlendirir seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…