- 17 Ekim 2010
- 406
- 641
- 103
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.821
Selam kızlar nasılsınız?
'9 Ekimde görev vermişler bana yaa ben nasıl duracağım o kadar saat ayakta :1no2:
merhaba kızlar biz geldikkk
bi kaç gündür yoktum maşallah sizde baya bi kaynatmışsınız.okuyamadım malesef.
kuzenim geldi bize.temizlik yaptık biraz.
birazda gezdik zaman geçti giremedim bende.
sizlerde haberler neler?
sağ salim atlattığına sevindim yolculuğunu..akıntı şeffaf ve kokusuz ise endişelenme bencekızlar merhabalar hepiniz iyisinizdir umarım bizde iyiz çok şükür şuamda kendi evimizden yazıyoruz dün vardık evimize ama dün bütün gün dinlendim çok şükür yolculuğumuz iyi geçti ama yinede bi dr gidip görüneyim dedim dün randevu almak için aradım 30kasım a verdiler burada bişey sormak istiyorum dün yolculuktan sonra çamaşırımda bi ıslaklık gördüm ama bebişin suyu olma ihtimali varmıdır ,dün gece hisettim keratayı bugun sabahtan sessiz ama inşallah iyidir....
aysu87, balkupu, erenhava, esteem, guleysa, landsarc, leylaars, mesa, serracan, tiancu
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl
arkadaşlar sosyal haklardan anlayan var mı bi konuda yardımınıza ihtiyacımız var?
slm kızlar deli gibi chicco nun depo günlerinin arıyodum ve bulamadım sinir bastı
aysu87, balkupu, erenhava, esteem, guleysa, landsarc, leylaars, mesa, serracan, tiancu
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl
arkadaşlar sosyal haklardan anlayan var mı bi konuda yardımınıza ihtiyacımız var?
hoşbulduk , teşekkür ederim guleysa ve esteem sizlerin nasıl gidiyor hamilelik
iyiyiz canım,sen nasılsın?
sosyal haklar derken neler mesela,izinler mi,doğum parası mı?
ooff onu bende bulmak istiyorum..ama sadece İst.da var dimi :umursamaz:
İzmirde filan olsa bari,İstanbuldaki çok uygun oluyor diye biliyorum..
merhaba kızlar. nasılsınız bakalım? ya şu doğum parası konusunu bende merak ediyorum. tam bilgisi olan var mı?
Mavili hoş geldin.
Mesa geçmiş olsun canım.
bende iii sayılırım moralim bozuk kanal 24 saat yayına geçiyor 12 saate çıktı mesailer 12 saat gündüz 12 saat gece 2 gün izin ama 12 saat hemde sabaha kadarçalıştırmak yasal değil dye biliyorum
iyiz canım sağol umarım sende iyisindir herşey yolunda gözüküyor ama ama şu endişelerimiz olmasa daha da güzel olacak cnm ya ALLAHım hem bizleri hemde bebişlerimizi korusun....
sağ salim atlattığına sevindim yolculuğunu..akıntı şeffaf ve kokusuz ise endişelenme bence
suyu gelmesi gibi birşey yokmuş ama..daha çok varmış kontrolüne isterden arada
başka bir dr.a git,kendi dr.na yine gününde gidersin,hem için rahat eder..
iyiyiz canım,sen nasılsın?
sosyal haklar derken neler mesela,izinler mi,doğum parası mı?
doktor raporu ile senin bu şartlarda çalışamayacağın ve çalışma şartlarının değiştirlmesi ni istemen lazım yönetimden ki değiştirmek zorundalar
29 ekimde genel kutlama törenine mi sizi gönderiyolar yoksa okuldakinde mi görev vermişler
fabrika istanbulda izmirde filan outlet mağazalar var ama ben bu hafta sonu burdaki bi outlet mağazasına gidip bakıcam fiyatlar nasıl şimdi sitelerine baktım da harike şeyler var
Genel tören bu
Okuldakini saymıyorum bile.
bende böyle bişi biliyorum cnm ama emin olamadım acaba özele gittiğim kendi doktorum yapabilirmi acaba bii sorayım ve keyfi isteseler kaydırabilirler sırf diğer tarafta erkeklerle çalışmak için kaydırmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?