- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.841
Selam kızlar nasılsınız?
'29 Ekimde görev vermişler bana yaa ben nasıl duracağım o kadar saat ayakta :1no2:
eveet outlerde var mağazalar,ama bir de İst.da fabrika satış mağazası var diye
biliyorum,İzmit taraflarındaydı sanırım..kalıpları biraz dar diye yorumlar okudum
ama görünce anlaşılır,birde m.care bak canım,asıl benim favorim o :asigim:
çok kaliteli ama çok kullanışlı..
ayıp etmişler o zaman hocam ...biz okulda her türlü görevlendirmede öğretmenlerin durumunu göze alıyoruz..ama erkeklerin pek de bu durumdan anladığını söyleyemem onlara göre hamilelikte ne var herkes doğuruyorsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Hey gidim hey 29 ekim kutlama programını hazırlayan görevli öğretmen benim malesefGünlerdir öldüm bittim
chicco 0216 444 2 442 numaradan,sms yoluyla depo günlerini öğrenmek istiyorum diyin,tlf numaranızı alıyorlar ve günlerini size mesaj atıyorlar,mağazalarında 125 satılan ayakkabı 25 tl satılıyormuş bi siteden okudum.Takip etmekte fayda var ben gidemezsem bile eşim gönderirim yakın deposuna.
siz nerde öğretmensiniz hocam bizde şırnaktayken böle yürürdük bi baştan bi başa çocuklarlakafamçokkarıştıallahtan küçük bi yerdiOkuldakini hazırladık da bir de yürüyüş çıktı şimdi. :sinifsinif:
ben doğumdan 8 hafta önce ayrılıcam işten. doğumdan sonra da bir daha devam etmiycem. dolayısıyla sigortam da ayrıldığım tarihten itibaren yatmayacak. bu şekilde doğum parası alabilecekmiyim?
1 sene içerisinde sadece 90 gün sigortalı olmak yetiryor mu?
hoşgeldiniiiz..1 gün bile kaçırsan doluyor sayfalar
birikince hiç okunamıyor haliyle..
bu arada sen en önde gidenimizsin..göbüş topiğine bayadır da eklemiyorsun..
bakalım büyümüş mü prensin..bu arada tekmelere de az kaldı dimi..
benim bir ark.şubatta doğum yapıcak,19.haftada başlamış..
senin yakındır ozamaanboshayallersmile
caım iyiz bizde perşembe günü kontrolumuz ve 4 lü testimiz var kısmetse
siz nerde öğretmensiniz hocam bizde şırnaktayken böle yürürdük bi baştan bi başa çocuklarlakafamçokkarıştıallahtan küçük bi yerdi
teşekkür ederim canım. benimkiler biliyor ki benim tekrar başlamıycağımı. ben en iyisi işten ayrılmaya yakın muhasebeciye sorayım. yoksa benim patron hayatta yatırmaz ben çalışmıyoken sigortamı.
teşekkür ederim canım. benimkiler biliyor ki benim tekrar başlamıycağımı. ben en iyisi işten ayrılmaya yakın muhasebeciye sorayım. yoksa benim patron hayatta yatırmaz ben çalışmıyoken sigortamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?