2011 Nisan Anneleri

aaa bakiym onada benim favorim de c&a aslında geçen gün baktım harika kıyafetler var depo evet izmite yakın tuzlada chicco

Vali özellikle bayan öğretmenlerin görevlendirilmesini istemiş, ne hikmetse!
Başka zaman olsa satardım erkek hocalardan birine.

chicco 0216 444 2 442 numaradan,sms yoluyla depo günlerini öğrenmek istiyorum diyin,tlf numaranızı alıyorlar ve günlerini size mesaj atıyorlar,mağazalarında 125 satılan ayakkabı 25 tl satılıyormuş bi siteden okudum.Takip etmekte fayda var ben gidemezsem bile eşim gönderirim yakın deposuna.

evet ben şimdi aradım kaydımı aldılar sms yoluyla her kampanya ve depo satış günleri size bildirilecek dedi kız bundan önceki depo satış günleri 22,23 ekimde yapılmış

ben doğumdan 8 hafta önce ayrılıcam işten. doğumdan sonra da bir daha devam etmiycem. dolayısıyla sigortam da ayrıldığım tarihten itibaren yatmayacak. bu şekilde doğum parası alabilecekmiyim?

ben doğumdan 8 hafta önce ayrılıcam işten. doğumdan sonra da bir daha devam etmiycem. dolayısıyla sigortam da ayrıldığım tarihten itibaren yatmayacak. bu şekilde doğum parası alabilecekmiyim?

tatlım işten ayrılıyorum şeklinde olmaması lazım ayrılışının bende senin gibi olucam burdan normal doğum iznine ayrılıcam iznim bitince işten ayrılıcam 4 ay sigortan yatacak ve sen o parayı alacaksın ssk dan benim bildiğim bu şekilde bu konuyu bende araştırıyorum aslında ama kesin ve net bi cvp bulamıyorum hiç biyerde tanıdık bi mali müşavir bulup sormam lazım şirketinkine soramıyorum otomatikman
bunun kesin cevabını alıym sanada yazarım

serracan akşam öğrenicem tatlım eşimin arkadaşı var akşam uğrayacakmış ona sorucam net bi bilgi veririrm akşam özelden yazarım sana

teşekkür ederim canım. benimkiler biliyor ki benim tekrar başlamıycağımı. ben en iyisi işten ayrılmaya yakın muhasebeciye sorayım. yoksa benim patron hayatta yatırmaz ben çalışmıyoken sigortamı.

hoşbulduk tatlım.
göbüşümü ekledim geçen hafta cnm ama arada kaynadı sanırım.göbüş topiğinde sayfa 28 de 17+4 günlük göbüşüm var cnm.
tekmeleri henüz hissedemiyorum ama geçen gün uzandığımda elimi karnıma koydum dündüğünü hissettim.kendimi baya dinliyorum ama başka bişi hissedemiyorum :)
sen ve miniğin nasılsınız?

caım iyiz bizde perşembe günü kontrolumuz ve 4 lü testimiz var kısmetse

cnm bizimde seninle randevularımız hep aynı gün oluyo :)
biz 2li yaptırdığımız için 3lü ve 4 lü yaptırmıcaz sanırım.

siz nerde öğretmensiniz hocam bizde şırnaktayken böle yürürdük bi baştan bi başa çocuklarlakafamçokkarıştıallahtan küçük bi yerdi

Burdaki gibisini hiçbir yerde görmedm ben.
Yarın prova için yürüyüş var, perşembe günü cumhuriyet yürüyüşü var, cuma günü de geçit töreni var kafamçokkarıştı
Benim derslerin hepsi gitti yani klava:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım. benimkiler biliyor ki benim tekrar başlamıycağımı. ben en iyisi işten ayrılmaya yakın muhasebeciye sorayım. yoksa benim patron hayatta yatırmaz ben çalışmıyoken sigortamı.

keşke sölemeseydin ben soranlara doğumdan sonraki psikolojime bağlı diyorum

Canım zaten sen doğum iznindeyken ssk yatırılmıyor,askerlik gibi düşün.İzinden sonra izin paranı alabilmen için en az 1 gün ssk primin yatmış olması gerekiyor.Ssk primin kaçtan yatıyorsa 3/2sini alıyorsun bilginea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…