2011 Nisan Anneleri

teşekkür ederim canım. benimkiler biliyor ki benim tekrar başlamıycağımı. ben en iyisi işten ayrılmaya yakın muhasebeciye sorayım. yoksa benim patron hayatta yatırmaz ben çalışmıyoken sigortamı.

benim işyerimdekilerde biliyor ayrılacağımı ama onlar ben izindeyken ssk primi yatırıp zarara girmeyecekleri için,önceden raporumu doldururum rapordan sonra çıkışımı verirsiniz dedim.Gerçi onlar bırakmak istemiyorlar ama şimdilik kabul ettiler:)

anaaaaa o zaman işi bırakmadan 1 hafta gelip çalışıcaz burda ayyyyyyyyyy

arkadaşlar bişey sorucam..bebeklerimize koymak istediğimiz isimlerle ilgili bi topik var mı.birbirimize fikir vermiş olurduk:ecrin_bebek:

anladım şimdi tatlım mali müşavirle konuşucaz yani bunu

aynen öle canımcım,konuşun ricada bulunun sonuçta şirketinizi zarara sokacak bi durumda değil,rapordan sonra 1 gün sizi çalışmış gibi sigortalı gösterecekler ve çıkışınızı verecekler.Sonra o yatan prim günü dökümüyle gidip başvuru yapacaksınız.

kesin b.... yapar benimkiler eminim yani nasıl uğraşıcam bunlarla bakalım

arkadaşlar doğum parası almak için doğumdan öncesi 120 gün sigortalı olmak lazım bu bir

32. haftaya girmeden doktordan işgörmezlik raporu almalısınız b

eğer 37. haftaya kadar çalışacaksanız 32. haftaya girmeden çalışabilir raporu almalı 37. haftaya girmedende işgörmezlik raporunu almalısınız

doğum yaptığınız zaman doğum raporu almalısınız

daha sonra eşiniz veya soyadı tutan biri vizizte kağıdı rapor fotokoileri ve nüfus cüzdanıyla sgk gitmeli böylece paranızı alabilirsiniz

not: hastanenein devlet hastanesi veya sgk anlaşmalı özel hastane olnası şart
ve işgörmezlik raporu ve 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu işverene vermeyi unutmayınonlar bildirimi yaptıktan 1 ay sonra sgk gidip paranızı kontrol edebilirsiniz birde emzirme yardımı alacaksınız küçük bir meblağ ama olsun

selam kızlar bayağı kaynatmışınız bende okuyamadım halbuki öğleden beri girmiyorum sadece nasılsınız bebişler nasıl ya kızlar siz kendi doktorlarınız haricinde bebeğinizi görmek için arada başka doktora gidiyor musunuz? kendi doktorlarımız araya bayağı zamn koyuyor tekrar gelmemiz için?

işte bizim kafa yı karıştıran doğum iznine çıktıktan sonra parayı alabilmek için şe başlamak şartmı konusuydu ki öğrendik çok saolun canlarrrrrrr

evet tatlım ya kızlar fena ben arada giremiyom sonra geçmişi okumaya fırsatım olmuyor
nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…