- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.861
teşekkür ederim canım. benimkiler biliyor ki benim tekrar başlamıycağımı. ben en iyisi işten ayrılmaya yakın muhasebeciye sorayım. yoksa benim patron hayatta yatırmaz ben çalışmıyoken sigortamı.
Canım zaten sen doğum iznindeyken ssk yatırılmıyor,askerlik gibi düşün.İzinden sonra izin paranı alabilmen için en az 1 gün ssk primin yatmış olması gerekiyor.Ssk primin kaçtan yatıyorsa 3/2sini alıyorsun bilginea.s
anaaaaa o zaman işi bırakmadan 1 hafta gelip çalışıcaz burda ayyyyyyyyyy
arkadaşlar bişey sorucam..bebeklerimize koymak istediğimiz isimlerle ilgili bi topik var mı.birbirimize fikir vermiş olurduk:ecrin_bebek:
yok canım söyliyin yatırsınlar yada 2 günlük ssk primini kendiniz ödemeyi tahahhüt edersiniz sizin çıkışınızı rapordan sonra verirlera.s
anladım şimdi tatlım mali müşavirle konuşucaz yani bunu
ayy iyice karıştı herşey. şey değiller ya yatırırlar heralde 2 gün.
aynen öle canımcım,konuşun ricada bulunun sonuçta şirketinizi zarara sokacak bi durumda değil,rapordan sonra 1 gün sizi çalışmış gibi sigortalı gösterecekler ve çıkışınızı verecekler.Sonra o yatan prim günü dökümüyle gidip başvuru yapacaksınız.
parasını veririm neyse dersin. o zaman yaparlar heralde. alt tarafı 2 gün yaa sanki şirket batcak..
arkadaşlar doğum parası almak için doğumdan öncesi 120 gün sigortalı olmak lazım bu bir
32. haftaya girmeden doktordan işgörmezlik raporu almalısınız b
eğer 37. haftaya kadar çalışacaksanız 32. haftaya girmeden çalışabilir raporu almalı 37. haftaya girmedende işgörmezlik raporunu almalısınız
doğum yaptığınız zaman doğum raporu almalısınız
daha sonra eşiniz veya soyadı tutan biri vizizte kağıdı rapor fotokoileri ve nüfus cüzdanıyla sgk gitmeli böylece paranızı alabilirsiniz
not: hastanenein devlet hastanesi veya sgk anlaşmalı özel hastane olnası şart
ve işgörmezlik raporu ve 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu işverene vermeyi unutmayınonlar bildirimi yaptıktan 1 ay sonra sgk gidip paranızı kontrol edebilirsiniz birde emzirme yardımı alacaksınız küçük bir meblağ ama olsun
selam arkadaslar nasilsiniz?? degisik bir gelisme var mi gecmisi okuyamadim..anca oturdum orayi burayi toplamaktankahve:
selam kızlar bayağı kaynatmışınız bende okuyamadım halbuki öğleden beri girmiyorum sadece nasılsınız bebişler nasıl ya kızlar siz kendi doktorlarınız haricinde bebeğinizi görmek için arada başka doktora gidiyor musunuz? kendi doktorlarımız araya bayağı zamn koyuyor tekrar gelmemiz için?
evet tatlım ya kızlar fena ben arada giremiyom sonra geçmişi okumaya fırsatım olmuyor
nasılsın
iiyim ttalım ya bi yürüyüşe çıkayım dedim sıkıldım dönüşte kocişimi de aldım eve geldim öyle yamek yeriz birazdan da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?