2011 Nisan Anneleri

cnm ben başka doktorada gidiyorum ama şöyle bi durum var.
benim kendi doktorum özel muaynanede.bende bi hastane araştırmaktayım hem doğum için hemde 2. bi doktor olması için.ama hala istediğim gibi bi hastane bulamadım.güzel hastanelerde bana uzak malesef.hala araştırmadayım.
tabi ben bu doktor arayışlarında bebişimide sürekli görmüş oluyorum.15 günde bir görüyorum özlüyorum napıyım

aynen bende özlyorum bende diyorum eşime arada gtsek başka doktora devlete falan da göresek diye normalde bizim dr umuzda tıp fakültesnde doçent

aynen bende özlyorum bende diyorum eşime arada gtsek başka doktora devlete falan da göresek diye normalde bizim dr umuzda tıp fakültesnde doçent

benim eşim isyanlarda valla hastane hastane gezmekten.
bende sıkıldım artık tek bi yer bulup oraya bağlanmak istiyorum.bide kendi doktorum var yeticek bana ama halen bulamadım.

tatlım çok ta irdelememk lazım nerelere gittin kaç hastane gezdin

özel gop a gittim 2 kere memnun kalmadım.
özel çapaya gittim ordada doktoru beğendim ama hastaneden memnun kalmadım.
güzel olan hastaneler bize uzak.
bize yakında acıbadem felan var oralardada fiyatlar çok yüksek cnm.

evet tatlım onlardada fiyat çok yüksek hatta uçuk
sen tam olarak neredesn tatlım
ermeni hastanesine çok iyi diyorlar bide

evet tatlım onlardada fiyat çok yüksek hatta uçuk
sen tam olarak neredesn tatlım
ermeni hastanesine çok iyi diyorlar bide

ben 4.leventte oturuyorum cnm.
ermeni hastanesine başka bi rahatsızlığımdan gitmiştim alerjik bi kaşıntım vardı aylarca yanlış teşhisten bir sürü ilaç kullandım.ve bunu araştırma hastanesine gidince öğrendim cnm.orasını tercih etmem bundan dolayı.

kızlar bişey sorcam balık yağı aldım bugün ama vitamin, kalsiyum ve demir ilacıda kullanıyorum aynı anda alsam bi zararı olurmu ?????

hımmm o zaman bişey diyemem tatlım kötü bi anın var mış yine aklımızda bulunsun iyi bi hastane duyarsak haber verelim sana

eşimle 2 gündür sürekli kavga tartısma üstelik 3 ayllık evlıyız henuz . azönce bana ne ıstıyorsun ayrılmakmı ayrılmak ıstıyorsan tamam ayrılalım ((((((( ben de mecburen alttan aldım gittim sarıldım beni itti, gururum incindi...ne bana ne de bebegime merhamet etti..ben cok fazla aglayınca da 1-2 saate gelırım deyıp dısarı cıktı gitti...cok sınırlıydı artık sana saygı duymuyorum sevgımı de tuketeceksın dedi ((((((((((((((( bebegim ve ben kan aglıyoruz

hosbulduk:)) arada gene camasira indim asagiya yikanmislar,kurutmaya attim simdide..azicik is yapiyorum ne kadarda cok yoruluyorum yaa sanki ta$ tasidim..

maşallah tatlım ohhh ne güzel çamaşırını halletmişsin bende iş yapıcam eve gidince ütüm var ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh

hımmm o zaman bişey diyemem tatlım kötü bi anın var mış yine aklımızda bulunsun iyi bi hastane duyarsak haber verelim sana

çok saol tatlım tavsiyelere çok ihtiyacım var aslında.
özel hizmet hastanesi varmış ii diye duydum ama bakamadım henüz.mesafede uzak ama bakalım ne olcak.

cnm evliliklerin ilk aylarında çok oluyo böyle şeyler.
bizde çok tartışma yaşadık.sende hamililiğin verdiği bi değişimde söz konusu olunca işler iyice karışıyo.erkekler pek alttan almayı sevmezler.gururları yüzünden.
sakin olmayı dene cnm.inşallah en kısa sürede herşey düzelir cnm.

cnm YUNUS EMRE HAST...ZEYNEP DOKTOR VAR O ÇOK İYİ GİTMİŞTİM MEMNUN KALDIM AMA HASTANEYİ SEVMİYORUM SOĞUK GELDİ BANA... Bİ DENE..ÜSKÜDARDA

cnm YUNUS EMRE HAST...ZEYNEP DOKTOR VAR O ÇOK İYİ GİTMİŞTİM MEMNUN KALDIM AMA HASTANEYİ SEVMİYORUM SOĞUK GELDİ BANA... Bİ DENE..ÜSKÜDARDA

ilk defa duydum o hastaneyi cnm çok saol bakarım orayada gerçi mesafe gene uzak bana ama yapıcak bişi yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…