- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.881
selam kızlar bayağı kaynatmışınız bende okuyamadım halbuki öğleden beri girmiyorum sadece nasılsınız bebişler nasıl ya kızlar siz kendi doktorlarınız haricinde bebeğinizi görmek için arada başka doktora gidiyor musunuz? kendi doktorlarımız araya bayağı zamn koyuyor tekrar gelmemiz için?
cnm ben başka doktorada gidiyorum ama şöyle bi durum var.
benim kendi doktorum özel muaynanede.bende bi hastane araştırmaktayım hem doğum için hemde 2. bi doktor olması için.ama hala istediğim gibi bi hastane bulamadım.güzel hastanelerde bana uzak malesef.hala araştırmadayım.
tabi ben bu doktor arayışlarında bebişimide sürekli görmüş oluyorum.15 günde bir görüyorum özlüyorum napıyım
aynen bende özlyorum bende diyorum eşime arada gtsek başka doktora devlete falan da göresek diye normalde bizim dr umuzda tıp fakültesnde doçent
benim eşim isyanlarda valla hastane hastane gezmekten.
bende sıkıldım artık tek bi yer bulup oraya bağlanmak istiyorum.bide kendi doktorum var yeticek bana ama halen bulamadım.
tatlım çok ta irdelememk lazım nerelere gittin kaç hastane gezdin
özel gop a gittim 2 kere memnun kalmadım.
özel çapaya gittim ordada doktoru beğendim ama hastaneden memnun kalmadım.
güzel olan hastaneler bize uzak.
bize yakında acıbadem felan var oralardada fiyatlar çok yüksek cnm.
evet tatlım onlardada fiyat çok yüksek hatta uçuk
sen tam olarak neredesn tatlım
ermeni hastanesine çok iyi diyorlar bide
hoşgeldin tatlımmmmm
naber kızlar geçmişi okuyamıyorum maşşallah çok hızlı ilerliyor..iyisiniz dimi :))
ben 4.leventte oturuyorum cnm.
ermeni hastanesine başka bi rahatsızlığımdan gitmiştim alerjik bi kaşıntım vardı aylarca yanlış teşhisten bir sürü ilaç kullandım.ve bunu araştırma hastanesine gidince öğrendim cnm.orasını tercih etmem bundan dolayı.
hosbulduk:)) arada gene camasira indim asagiya yikanmislar,kurutmaya attim simdide..azicik is yapiyorum ne kadarda cok yoruluyorum yaa sanki ta$ tasidim..
hımmm o zaman bişey diyemem tatlım kötü bi anın var mış yine aklımızda bulunsun iyi bi hastane duyarsak haber verelim sana
eşimle 2 gündür sürekli kavga tartısma üstelik 3 ayllık evlıyız henuz . azönce bana ne ıstıyorsun ayrılmakmı ayrılmak ıstıyorsan tamam ayrılalım((((((( ben de mecburen alttan aldım gittim sarıldım beni itti, gururum incindi...ne bana ne de bebegime merhamet etti..ben cok fazla aglayınca da 1-2 saate gelırım deyıp dısarı cıktı gitti...cok sınırlıydı artık sana saygı duymuyorum sevgımı de tuketeceksın dedi ((((((((((((((( bebegim ve ben kan aglıyoruz
ben çıktım güzel nisan anneleri eve gidince yine girerim öpüldünüzzzzzzzzzzzz
ben 4.leventte oturuyorum cnm.
ermeni hastanesine başka bi rahatsızlığımdan gitmiştim alerjik bi kaşıntım vardı aylarca yanlış teşhisten bir sürü ilaç kullandım.ve bunu araştırma hastanesine gidince öğrendim cnm.orasını tercih etmem bundan dolayı.
cnm YUNUS EMRE HAST...ZEYNEP DOKTOR VAR O ÇOK İYİ GİTMİŞTİM MEMNUN KALDIM AMA HASTANEYİ SEVMİYORUM SOĞUK GELDİ BANA... Bİ DENE..ÜSKÜDARDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?