2011 Nisan Anneleri

CNM BAK bizde çok tatıştık ilk zamanlar emin ol..ama düzelir bi anlık ağızdan çıkan laflar bunlar herşey yoluna girer ama sen kendini üzme..sakın bebeğini düşün allah korusun sen iyi olki oda iyi olsun....

mrb kızlar naslsınz ben grıp oldum bıde ustelık oksuruk bugun keçıboynuzu pekmezı aldım oksuruge ıyı geldı sızede tavsıye ederım keçıboynuzu pekmezını.annemdeyım burda farklı bı dr gttım fıkır almak ıçın muayene oldum bebegım ıyı dr bana alışverış merkezlerınde,elektronık aletlerın satıldıgı magzalarda tv bılg. gıbı buralarda yogun radyasyon var gıtme oralara dedı.benım aklıma gelmemıştı hıç sızınde aklınızda bulunsun

eşim hiç boşanma demezdi ben hep derdim bitsin ide çekemem seni yıpranıyoruz die...2 senede 6 defa dedim hihi..ama bak şimdi herşey yolunda..1 seneyi atlatın yeter...bi anlık kızgınlık hakim olun laflarınıza...ama nie tartıştınız çözülmesi gereken bi sorun varsada konuşarak halledin kapatmayın..ama sakinleşince...

çok saol tatlım tavsiyelere çok ihtiyacım var aslında.
özel hizmet hastanesi varmış ii diye duydum ama bakamadım henüz.mesafede uzak ama bakalım ne olcak.

hızmet hastanesını yerı merterde sanırım bende duydum orda yabancı uyruklu bı dr varmış o çok ıyıymış dıyorlar.benım dr ordada dogum yaptırıyormuş bende oraya duşunuyorum araştırcam

evet merter tarafında cnm.
bişiler öğrenirsen banada yazarmısın?

3 aylık çok yenı evlısın daha ılk zamanlar tartışmalar oluyor beenım evlılıgım 1 senede anca oturdu yerıne bende çok ayrılmak ıstedım başlarda ıkı ayrı kışılıkte ınsan bır araya gelıyor canım evlılıgın oturması lazm daha çok erken anı kızgınlıkla olur boyle şeyler uzulme bebışını duşun

evet cnm İSTANBUL HİZMET HAST...çok iyi bi hastane duydum baya hatta bebiş olmasa dedim bi oraya gidim met edilmiş biyer...merter yol üstünde kocaman bina hemen görüyosunuz...avcılar tarafından gelirken solda...beşiktaş tarından gelirken sağda kaydirigubbakcemile3

dscopur, erenhava, fguney, hnk, nisa_86, KK Pro Üyeskorpion74+, sultan32 slm canlarım bu arada..boşladım biraz burayı...malum misafir..

öncelikle sakin ol canim.daha cok olmamis evleneli,arada olur böyle seyler her evlilikte..birde sen hamilesin onunda bu duruma biraz daha duyarli olmasi lazim.üstüne gitme hersey kendiliginden düzelir.sinirinden söylemistir sanada ayrilalim diye kafana fazla takma kolaymi öyle hemen ayrilmak..

dr adını unuttum kadın dogumcu yabancı uyrukluydu o çok ıyıymış orda.ben ethıca,medıcalpark oralarıda duşunuyorum once bı drla konuşup hastane araştrcam.başlamalıyız artık

ay benimde kontrolm 9 kasımda...çok heycanlıyım vallahi bu doktor ok iyisin derse eşimde özgürlüğümü ilan edicek..ay yakın zamanda gitmeseydim doktora kafayı yerdim herhalde...

dr adını unuttum kadın dogumcu yabancı uyrukluydu o çok ıyıymış orda.ben ethıca,medıcalpark oralarıda duşunuyorum once bı drla konuşup hastane araştrcam.başlamalıyız artık

cnm bu hastanelerde iyi...baya yaygın ama tabi doktorları önemli..ben bile hisara gidiyorum ama benim doktorumu tavsiye ettiler çok memnunum şükür...

Canım benim yıpratma kendini. İlk zamanlar oluyor böyle şeyler maalesef. Eminim oda pişman olmuştur söyledikleri için Sen üzülürsen bebeğinde üzülür annesi.olumunekankayizsmile

bak canım ben 5,yıla giricem evlilik olarak hemen her tartışmada boşanmayı gündeme getirme getirtme herşey kadının elindedir şimdi sen hamile olduğun için daha bir duygusalsındır erkekleri sıkmaya gelmez birde çok erken yapmışsınız bebeği evlilik oturmadan bence yapılmamalı alttan almak biz kadınların görevi mecburen bak canım sen alttan al kavga ortamı olacağında geç yatak odasına biraz kafanı dinle sonra ortam iyiyken derdini anlat birde kavga ettikten sonra bağırıp çağırıp gidip sarılman iyi değil bizim açımızdan evet iyi ama erkekler bunu hoş karşılamıyor erkeklik gururu yapıyorlar.seviyorsan susacaksın herşey güzellikle olucak evlilikler zor kuruluyro ama jenga oyunu gibi çabucak yıkılıyor ilk zamanlar susacaksın(susman demek onun haklı oldğunu göstermez)
sevgiler

Kızlar mrb nasılsınız? Bayağı bir kaynatmışsınız oku oku bitmiyor. Bu arada Wenice'de indirim var. Ciciler aldık oğluşuma. Eklerim birazdan. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

eskiler derler ki erkek eve gelince onun havasını alıcaksın..bende derdim bu nedemek şimdi...bu erkekler adı üstünde erke ya..sinirli olabiliyo dışarda bi ton şeyle karşılaşıyo..anası babasıyla bişeyler yaşıyo ama öyle politiklerki eve girince hepsini dışarda bırakır...ama tepkilerine yansır...işte ozaman onu alttan alıcakmışsın babaannenin sözüydü bu...bizim gibi değillerki anam bizimde ağzımızda bakla ıslanmaz..adam gelicence günün özetini veririz yapı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…