2011 Nisan Anneleri

Kızlar mrb nasılsınız? Bayağı bir kaynatmışsınız oku oku bitmiyor. Bu arada Wenice'de indirim var. Ciciler aldık oğluşuma. Eklerim birazdan. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

valla biz doğurana kadar çok indirim olur inşallah bebek arabaları yarı fiyatına düşer amin bizim cinsiyetimiz belli değil teyzeleri belli olsun evi bebek mağazası yaparızdelikafadulden

aynen esra kadındır idare kadın isterse mum eder isterse alev topu

slm tatlım nasılsın:1hug:
slm cnmcım iyiyiz çok şükür...maşallah eski günlere geri döndük herşet tam sen nasılsın...ay ben hiç bişi alamadım ya ay dayanamıyorum vallahi..of
aynen esra kadındır idare kadın isterse mum eder isterse alev topu
kesinlikle cnm...vallahi ben sinirliyim kızlar tahemmülüm yok...ama şimdi öyle değil..az demogoji yapıyorum kocama adamın içi gidiyo..kızarak hiç bişey çözülmüyo...ağlayan kadınıda sevmiyolar..şöyle tatlı dille..tabi arada zırlıyorum napim inş daha iyi oluruz...
Herkese merhaba:teytey::teytey:

slm cnm.... nasılsın...

ben iki çocuğumun kıyafatlerinide okula gidene kadar mothercare den aldım.çocuk kıyafetleri o kadar değil ama bebek kıyafeleri yumuşacık çok kaliteli.fiyatlarıda çok ucuzn değil ama ben sezon sonu alıyorum.O zaman bayağı hesaplı oluyo.sanırım aralık ortası indirime girer.çok güzel şeyler beğendim.bebekimin cinsiyetide belli olur o zamana inşallah.hem de çok çeşit var.

amin canım inşallah

selam kızlar nasılsınız bakalımbugun doktorra gittim üçlü testim yapıldı bebeğimin gelişimi çook iyiymiş 181gr ağırlığında dedi doktorumuz haftasına uyumluymuş herşey yolunda anlıycağınız çok mutluyum bebeğimin sağlığı iyi olduğu için.

ben bebişime o anda alışveriş yapmayı düşünüyorum bebeklik kıyafetleri gerekli olanları alcam ama sonrası için beğendim alim arkama atip demice....bazı ark öle yaptı ellerinde patladı..ama kaliteli olması herzaman güzel...tabi kalite diede...zaranın bebeş bölümünden almayı düşünmem...bi kot pantalon 9 aylık için 45 ytl hahah...

Hadi gözün aydın maş bebişine.Kaç haftalıksın canım sen?Bayaa büyümüş o zaman senin bücürük 181 gr olduğuna göre:CüvCüv:

mothercare fabrika satış mağazası kozyatağındaymış istanbulda oturan arkadaşların dikkatine

ben markaların fabrika satış mağazalarında pek bişey bulamıyorum en güzeli sezon sonunu beklemek.Kadıköy salı pazarında da kalite şeyler bulabilirsiniz. İstanbulda olanlar için.

iyi maşşal cnm...ama bişey merak ediyorum int sitelerinde bebek için 25-35 gr diyolar acaba bu 181 dedikleri tek bebeğin kilosumu yoksa sıvıyla birliktemi..çünkü 20-25 hft kadar kilonun bi anlamı yokmuş..ölçülmeside mantıklı değilmi ama? sizce
İyiyim canım okuldan geldim yemek yedik foruma bi göz atayım dedim.Özlüyorum siziolumunekankayizsmile

ay valla cnm bende...uykudan uyanınca siz aklımadasınız..misafir içerde ben ay sayfalar ilerledi diyorum haha...

gozun aydın maş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…