- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.921
Kızlar mrb nasılsınız? Bayağı bir kaynatmışsınız oku oku bitmiyor. Bu arada Wenice'de indirim var. Ciciler aldık oğluşuma. Eklerim birazdan. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
Kızlar mrb nasılsınız? Bayağı bir kaynatmışsınız oku oku bitmiyor. Bu arada Wenice'de indirim var. Ciciler aldık oğluşuma. Eklerim birazdan. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
slm tatlım nasılsın:1hug:dscopur, erenhava, fguney, hnk, nisa_86, KK Pro Üyeskorpion74+, sultan32 slm canlarım bu arada..boşladım biraz burayı...malum misafir..
eskiler derler ki erkek eve gelince onun havasını alıcaksın..bende derdim bu nedemek şimdi...bu erkekler adı üstünde erke ya..sinirli olabiliyo dışarda bi ton şeyle karşılaşıyo..anası babasıyla bişeyler yaşıyo ama öyle politiklerki eve girince hepsini dışarda bırakır...ama tepkilerine yansır...işte ozaman onu alttan alıcakmışsın babaannenin sözüydü bu...bizim gibi değillerki anam bizimde ağzımızda bakla ıslanmaz..adam gelicence günün özetini veririz yapı işte..
aynen esra kadındır idare kadın isterse mum eder isterse alev topu
benım kaynanamında bı sozu vardı ılk zamanlar erkek bır adım ondedır dıye oğlunun erkeklık taslamasını ıstıyordu ama şimdı alt oldu sozu
alt eden sen oldun ama bağırıp çağırarak değil dimi
bagırıp cagırarak değil.eşim bana erkeklık taslamadı onu gerektırcek bı durum olmadı çunku onlar boyle olmasını ıstıyordu ama
slm cnmcım iyiyiz çok şükür...maşallah eski günlere geri döndük herşet tam sen nasılsın...ay ben hiç bişi alamadım ya ay dayanamıyorum vallahi..ofslm tatlım nasılsın:1hug:
kesinlikle cnm...vallahi ben sinirliyim kızlar tahemmülüm yok...ama şimdi öyle değil..az demogoji yapıyorum kocama adamın içi gidiyo..kızarak hiç bişey çözülmüyo...ağlayan kadınıda sevmiyolar..şöyle tatlı dille..tabi arada zırlıyorum napim inş daha iyi oluruz...aynen esra kadındır idare kadın isterse mum eder isterse alev topu
Herkese merhaba:teytey::teytey:
slm cnmcım iyiyiz çok şükür...maşallah eski günlere geri döndük herşet tam sen nasılsın...ay ben hiç bişi alamadım ya ay dayanamıyorum vallahi..of
kesinlikle cnm...vallahi ben sinirliyim kızlar tahemmülüm yok...ama şimdi öyle değil..az demogoji yapıyorum kocama adamın içi gidiyo..kızarak hiç bişey çözülmüyo...ağlayan kadınıda sevmiyolar..şöyle tatlı dille..tabi arada zırlıyorum napim inş daha iyi oluruz...
slm cnm.... nasılsın...
slm cnm.... nasılsın...
selam kızlar nasılsınız bakalımbugun doktorra gittim üçlü testim yapıldı bebeğimin gelişimi çook iyiymiş 181gr ağırlığında dedi doktorumuz haftasına uyumluymuş herşey yolunda anlıycağınız çok mutluyum bebeğimin sağlığı iyi olduğu için.
mothercare fabrika satış mağazası kozyatağındaymış istanbulda oturan arkadaşların dikkatine
iyi maşşal cnm...ama bişey merak ediyorum int sitelerinde bebek için 25-35 gr diyolar acaba bu 181 dedikleri tek bebeğin kilosumu yoksa sıvıyla birliktemi..çünkü 20-25 hft kadar kilonun bi anlamı yokmuş..ölçülmeside mantıklı değilmi ama? sizceselam kızlar nasılsınız bakalımbugun doktorra gittim üçlü testim yapıldı bebeğimin gelişimi çook iyiymiş 181gr ağırlığında dedi doktorumuz haftasına uyumluymuş herşey yolunda anlıycağınız çok mutluyum bebeğimin sağlığı iyi olduğu için.
İyiyim canım okuldan geldim yemek yedik foruma bi göz atayım dedim.Özlüyorum siziolumunekankayizsmile
selam kızlar nasılsınız bakalımbugun doktorra gittim üçlü testim yapıldı bebeğimin gelişimi çook iyiymiş 181gr ağırlığında dedi doktorumuz haftasına uyumluymuş herşey yolunda anlıycağınız çok mutluyum bebeğimin sağlığı iyi olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?