- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.941
Merhabaopuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız bakalımbugun doktorra gittim üçlü testim yapıldı bebeğimin gelişimi çook iyiymiş 181gr ağırlığında dedi doktorumuz haftasına uyumluymuş herşey yolunda anlıycağınız çok mutluyum bebeğimin sağlığı iyi olduğu için.
selam kızlar bayağı kaynatmışınız bende okuyamadım halbuki öğleden beri girmiyorum sadece nasılsınız bebişler nasıl ya kızlar siz kendi doktorlarınız haricinde bebeğinizi görmek için arada başka doktora gidiyor musunuz? kendi doktorlarımız araya bayağı zamn koyuyor tekrar gelmemiz için?
canım ben 17.haftamdayım.benim bildiğim sadece bebeğin kilosu kaçıncı hafta için 25 35 gr diyor internet sitelerinde anlamadım gebelik.org sitesindede 17.haftada bebeğin ağırlığı 150gr diyor esrayağmur canım bence sen yanlış anlamışsın.
Kızlar o ölçümler birebir tutmaz ki takılmayın bunlara.
Doktor her şey yolunda sorun yok diyorsa tamamdır.
Sonuçta onlar da ortalama değerler.
Boşuna kafanızı karıştırıyorsunuz.
selam kızlar geçen sayfaları okumaktan ancak selam verebildim valla bayanssulusmile
slm cnm...ay vallahi oku oku bitmiyo
Yok ben eskileri okumuyorum artık,yetişemiyorum ki. Ya kızlar siz de benim gibi çok uyuyor musunuz? Benim uyku vaktim gelmek üzere :) Gerçi 6'da kalkıyorum ondan mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?