2011 Nisan Anneleri

Maşallah gözünüz aydın canım.

Yaa bu kontroller arasının 1 ay olması çok mu uzun ne bilmiyorumkismile
Merak ediyor insan ne durumda bebiş diye.

canım ben 17.haftamdayım.benim bildiğim sadece bebeğin kilosu kaçıncı hafta için 25 35 gr diyor internet sitelerinde anlamadım gebelik.org sitesindede 17.haftada bebeğin ağırlığı 150gr diyor esrayağmur canım bence sen yanlış anlamışsın.

canım benimde daha 3 haftaya yakın var ben o kadar bekleyemiyeceğim.perşembeye başka doktordan randevu aldım.sen de git bence hem için rahatlar.hemde bebeğin gelişimi takip etmiş olursun.

cnm bi bakim ama dikkatli okuyorum hep..benim bu haftada 110 gr mesela...

tmm burdada 140 gr diyor 17 gebelik haftasında bebeğin kilosu için benim doktorumda 181 gr dedi bana belki ultrasonun oyanılma payıda vardır ne bilim esrayağmur senin kaçıncı haftan canım bebeğinin kilosu kaç şu anda.

13+4 de 110 dedi cnm...yanılma payı fazla cnm ya benim için..hoş şişko olsun kilosu böyle olsun ne mutlu bana ama şaşırdım onun için... int çok farklı... boyu bile fark var baya..

Hepimiz aynı durumdan şikayetçiyiz sanırım.Kimse 1 ay dayanamıyor bebişini görmek için.Ben de arada başka doktorlara gidiyorum,nerdeyse her hastanede kaydım var :))

Kızlar o ölçümler birebir tutmaz ki takılmayın bunlara.
Doktor her şey yolunda sorun yok diyorsa tamamdır.
Sonuçta onlar da ortalama değerler.
Boşuna kafanızı karıştırıyorsunuz.

Kızlar o ölçümler birebir tutmaz ki takılmayın bunlara.
Doktor her şey yolunda sorun yok diyorsa tamamdır.
Sonuçta onlar da ortalama değerler.
Boşuna kafanızı karıştırıyorsunuz.

ya yok cnm takmıyorum doktorumun ilk dediği şey int yazılan hiç bişeye tam anlamıyla inanma... ama arada böyle uçuk bi gr boy farkı olunca diyorum neoluyo?

Yok ben eskileri okumuyorum artık,yetişemiyorum ki. Ya kızlar siz de benim gibi çok uyuyor musunuz? Benim uyku vaktim gelmek üzere :) Gerçi 6'da kalkıyorum ondan mı acaba?

Yok ben eskileri okumuyorum artık,yetişemiyorum ki. Ya kızlar siz de benim gibi çok uyuyor musunuz? Benim uyku vaktim gelmek üzere :) Gerçi 6'da kalkıyorum ondan mı acaba?

bence erken kalktgndan olabilir ama hamilelikte de uyku çok oluyor bende uykumu alıyorum ama gene de erkenden geliyor akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…