- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.961
iyiym cnm vallahi...9 kasımı bekliyok bebek için... ya güzelim bol bol yi..muz az ye o kilo aldırıyo..üzüm falanda kilo aldırıyo... senin bebiş nasıl..sorma ucunu kaçrdın mı tamam sen nasılsın ttalım bebek nasıl biz de kocişi apartman toplantısına gonderdik foruma girdik azıcık da midem kazındı meyve yemem lazım
slm kızlar naber iyisinizdir umarım biz iyiz çok şükür ama canımız çok sıkıldı kociş yok işte biz tek başımıza yemek yedik tv izledik ama olmuyor hala canımız çok sıkılıyor iyiki bu net var ve iyiki sizler varsınız....
kızlar yarın bebişim için ip almak istiyorum sırf doktor bişey demediği için... çıkmaya korkuyorum bu randevu herşeyim..özgürlüğüm sanki.. ŞAFAK:::::13
AY İNŞ CNM GÖSTERİR BEBİŞİN KENDİNİ... Yİ GÜLÜM Yİ...büyüsün bebişler ama biz büyümeyelim hihi....ay kız ben eminim vallahi erkeğimden maşallah gördük ya ciddi ciddi hahaevet esracım bende bol bol mandalina elma falan yiyorum ii bizim bebğimizde bayağı oldu gormeyeli ya bizim de randevu 3 kadım da bakalım o zamn bebişim kendni gosterrse cinsiyetini de öğreneceğiz tatlm
iyi sıkılan sadece ben değilmişim bu arada esra sen hala annenlerdesın sanırım canım sakıncası yoksa bişey sorcam ama eşin nerde biyerlerde görevli falanmı yoksa sen mi annenlerde kalıyorsun rahatsız olduğun için?
canım sen çıkmaya neen kourkuyorsun anlamadım dr sana hep istirahat mı verdi?
AY İNŞ CNM GÖSTERİR BEBİŞİN KENDİNİ... Yİ GÜLÜM Yİ...büyüsün bebişler ama biz büyümeyelim hihi....ay kız ben eminim vallahi erkeğimden maşallah gördük ya ciddi ciddi haha
ay bitanem vallahi..eşimden ayrılma kararı aldık vs die yazıcaktım sana ama ay şakası bile kötü.... sora bilirsin bu arada hiç bi sakıncası yok..kankiyik artık biz burda... cnm eşim 10 da geliyo hft 4 günü diğer günler 8 gibi...doktorum 3 ay hiç iş yapmıcan hep sırt üstü yatıcan dediği için...annem bana geliyo ben ona gidiyorum şuanda annemdeyim..kaynanamda bakamadı bana yemekleri uymadı.... o yüzden..ama evime falan gidiyorum misafirleim geliyo iki annme iş yapıyo bende misafir kimin oturuyorum...aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 inş doktorum iyisin derse özgürü..evimde yemek yapıcam...
ay esra alemsin valla neyse hayırlısıyla atlatırsın inşallah kendi evinde kendi yemek pişirip yersin kocişinle:)bu arada kaynananında değerini bil kadıncağız hiç değilse yemek yapıp koymuş önüne sen beğenmemişsin hiç yapmayan kaynanalar utansın:)))) inşallah en kısa zamanda özgürlüğüne kavuşursun canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
ah canım yarama tuz bastın inan bende alışmışım 2 buçuk aydır annemlerle annemin yemekleriyle 2 gündür salak gibiyim çok zor geldi bu ayrılık ama napalım kader burda da babişkomuzu yeterince yalnız bıraktık hayırlısı diyelim....
haklısın cnm alışınca zor oluyo vallahi...az sabret cnm 4 ay sonra belki sizinkiler gelir doğuma yakın varmı öle bi planları...
valla canım eminim onlarda gelmeyi çok ister ama annem çalışıyor kardeşim okuyor zor ihtimal ama eğer onlarda gelmezse herhalde tek başıma gitcem doğuma burdakilerden hayır yok bana:a015:
ilk torunmu cnm? görümce falan varmı? nasıllar yakınlarmı size nereliler ay ne çok soru sordum...bizmkiler rizeli ben antepliyim ama ayak uydurdum onlara tm yemeklerini yapıyorum yöresellere kadar...aile binasında oturuyorum ama kayınvalidem çamlıcaya taşında babamın işi ve trafik yüzünden yoksa 30 sene o binada oturmuş...bizimkileri kovsan hastaneye bacadan girerler anz 8 kişi olurlar... iyimi kötümü bilmiyorum ama sanırım aramdaki mesafeyi koruduğum için hem severler beni hemde üzmezler... ama iyi bi aileye gittiğimi düşünüyorum..kaynanam çok kız istemiş özlemini benle bi nebze gideriyo..işindan zaman bulursadelikafadulden
iyi geceler hattuşlar
yahu benim göbek deliğimin etrafı sancıyo niyekü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?