2011 Nisan Anneleri

selammmmmmm kızzzzzlar..
ay esram inş kavuşursun özegürlüğüne..ben neye güldüm biliyormusun ? ben kendim çok şükür bütün işlerimi yapıyorum ama öyle uyoruluyorum ve yapma isteğim hiç yok,ahh diyorum biri yemeklerimi yapsa ben yatsam keyfimce..sende de tam tersi ,tabi insan hasret kalıyor herşeye..bugün yoktun misafirlere mi takıldın? bende 4 te oğlumun kontrolü vardı onu götürdük geç döndük..iyileşti çok şükür..

üstteki kısımlarar hiç yorum yapmiyim zati ortada maşallah görümcem XXXLarge mış..aynı binadayız dedin yaa ayy işte geçmiş olsun diyeceğim başka bişey demiyeceğim..benimde kaynanm üstte,görümcemin biri bekar evde ,biride hemen 1ev altımızdaki eve taşınıyor birkaç güne...:bbo:delikafadulden

cnm çok iyi anlıyorum emin ol görmcem yok ama bizim iki kardeş gelinlerinde biri ben diğeride ilk gelen gelin..beni eltisi gibi görüyo..resmen bana alınanları kendisiyle kayaslama yaptı daha neler neler ben pek önemsemediğim için hırsına ve fesatlığından beni kaybetti yoksa ben onun bebişlerini ellerimle yıkamışımdır inan bana...her doğum günlerinde ilk hediyemi alır ben giderdim hatta sıkşıklardı inan para olarak verdim dedim herşeyleri var öyle yakınız zannederdim ben anlatsam bana yapmaya çalıştıklarını şok olursun ama sadece çalıştı... çizgi koydum onun diğer tarafına geçemedi....ve mesafeyi geç olmadan koydum iyide oldu...yoksa eşimi bile kendisinkiyle kıyaslıyo ki dedim hop... neyse cnm..biz niyetimizi iyi tutalımda rabbim bi yerden alır biyerden verir...herşeyde bi hayır vardır...

Şeniz ay yerim seni kız..boşver sen hiç anlatma hhihih.... derin mevzular bunları yan yana gelince konuşuruz dicem ama ay ben artık fıkra die anlatıyorum ama hiç gerilmeyede nietim yok haha..kapımı kapattımmı gerisi yalan...kaynanamda gitti bitti bu iş..adamda akşam geliyo haberi bile olmaz takılırım kafama göre... yoksa kaynanam bana zırt pırt yok bu düzeni bozma kapın hep açık kalsın gidin gelin yok o yok bu..dedim anne onlar senin ailen ben gelinim senin düzenini devam ettiremem ama onlar çok isterse kendi düzenlerine beni dahil ederler...kaynanam hizmet et diyo yani... ama hamiş olunca bitti haha...bide ben ev taşırken ocak yok bişey yok...ne selam verdiler ne bir tabak yemek o gündür kimse bişey diyemiyo biliyolar yaptıklarını...ay amanççççalsanaalsanasmile

çenem düşmiş anam yazdığıma bakınca...ya kızlar göbek büyüyünce şu göbiş deliği dışarı pırtlarmı yoksa kimine göremi?

ya ben gerçekten çok safım yada bazı insanlar çok uyanık anlayamadım ben ailemden gördüğümü yaptım ve onların seviyesine inecek kadarda karaktersiz bir insan değilim sadece kendimi aptal olarak görüyorum aile ilişkileri bukadar basite indirgenmemeli ben bunu kabullenemiyorum off nekadar doluymuşum bu konuda amann boşver herkez kendi yaptığından utansın ALLAH a şükür ben bişey kaybetmedim insanlıklarını kaybedenler düşünsün inşallah oğluşumuda sağsalimkucağımıza alırız zaten buralarda durmaya niyetim yok....

ya peki bu çatlaklar hoş kesin çözüm değil ama aza indirmek için..3 aydan sonramı yoksa kaşınmaya başlayıncamı başlıcaz..doktoruma bi sorim bari... hem masaj gibi rahatlatırda.. dimi

valla tatlım ben neredeyse 1 aydır kullanıyorum çatlak için yağ her gecede sürüyorum istisnasız inşallah olmaz çatlaklarım

ay vallahi benim dünyam gelince tamadır...o yeter bana ya....gerisi yalan...inş cnm inş..
valla tatlım ben neredeyse 1 aydır kullanıyorum çatlak için yağ her gecede sürüyorum istisnasız inşallah olmaz çatlaklarım

ya...bende kullanim ozaman... bi doktora danışim ama...

ay vallahi benim dünyam gelince tamadır...o yeter bana ya....gerisi yalan...inş cnm inş..

ya...bende kullanim ozaman... bi doktora danışim ama...

sor tatlım o sana krem önerecek ben almanyadaki teyzemden istedim o bi yağ kullanıyordu hiç bişey olmadı 2 hamileliğindede banada ondan gönderdi onu kullanıyorum

merhaba kızlarrrr:))) ayy kaynana görümce elti demeyin gözünüzü seviyim moralim bozuluyor konusmakta istemiyorum. zaten annemi mi özledim ne sabahtan beri pek bi duygusalım zırlayıp duruyorum sabahtan beri noldu bana bilmemki 4 ay sıktım 4. ayda aslan burcunun yüz karası oldum cıktım musluk gibiyim gözyasım akıp duruyor karnımda pek bi gergin ve şiş iki gündür gaz mı var kasılıyor mu yoksa büyüdüğü için çatlaklar mı anlayamadım. zaten dün tahlil yaptırdım hala kum döküyormusum yine ilaç verdi doktor ya üffffff:)))) bakmayın güldüğüme var bi anormallik bende bu akşam:)

haha bi kaynanalar forumu açılsa bizimkiler neder acep
aman kalsın canım ya boşver ağzımızın tadı kaçmasın ay annem görse böyle yazdığımı valla kırar kafamı ne olursa olsun saygılı olcakmışım :))
gördüğüm tüm hamilelerinki pırtlamıştı galiba pırtlıyo

hahaha benimde gördüğüm bütün hamilelerin pırtlamıştı acı gerçekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…