- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.981
hosgeldin.bu konuda hic bir fikrim yok canim..karnin büyüdügü icin olabilirmi ki acaba:uhm:
ay bitanem vallahi..eşimden ayrılma kararı aldık vs die yazıcaktım sana ama ay şakası bile kötü.... sora bilirsin bu arada hiç bi sakıncası yok..kankiyik artık biz burda... cnm eşim 10 da geliyo hft 4 günü diğer günler 8 gibi...doktorum 3 ay hiç iş yapmıcan hep sırt üstü yatıcan dediği için...annem bana geliyo ben ona gidiyorum şuanda annemdeyim..kaynanamda bakamadı bana yemekleri uymadı.... o yüzden..ama evime falan gidiyorum misafirleim geliyo iki annme iş yapıyo bende misafir kimin oturuyorum...aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 inş doktorum iyisin derse özgürü..evimde yemek yapıcam...
bizim taraftan ilk torun eşimin tarafından 4. torun olcak nasipse görümce olmazmı şimdiye kadar hep beraberdik bizde onun doğumunda çocuğunu büyütürken hep yanındaydım çocuğu hasta olduğunda ben bütün gece başını beklerdim o uykusuzluğa dayanamadığı için uyurdu hattaki böyle şeylwer söylenmez belki ama üzüldüğümden söylüyorum normal doğum yapmıştı kendileri ama dikişleri vardı her gece dikişlerinin pansumanına varana kadar herşeyi yaptım ama sonuçta ben bişey kaybetmedim o hırsına ve kıskançlığına yenildi ALLAH herkeze merhamet versin ne diyeyim bu arada aynı binadayız kayınvalidem ve görümcemle....
iyi geceler hattuşlar
yahu benim göbek deliğimin etrafı sancıyo niyekü
bizim taraftan ilk torun eşimin tarafından 4. torun olcak nasipse görümce olmazmı şimdiye kadar hep beraberdik bizde onun doğumunda çocuğunu büyütürken hep yanındaydım çocuğu hasta olduğunda ben bütün gece başını beklerdim o uykusuzluğa dayanamadığı için uyurdu hattaki böyle şeylwer söylenmez belki ama üzüldüğümden söylüyorum normal doğum yapmıştı kendileri ama dikişleri vardı her gece dikişlerinin pansumanına varana kadar herşeyi yaptım ama sonuçta ben bişey kaybetmedim o hırsına ve kıskançlığına yenildi ALLAH herkeze merhamet versin ne diyeyim bu arada aynı binadayız kayınvalidem ve görümcemle....
cnm benimde öyle 1-2 oldu sonrasında kendiliğinden geçti umarım seninkide geçer önemli bişey yoktur merak etme...
üstteki kısımlarar hiç yorum yapmiyim zati ortada maşallah görümcem XXXLarge mış..aynı binadayız dedin yaa ayy işte geçmiş olsun diyeceğim başka bişey demiyeceğim..benimde kaynanm üstte,görümcemin biri bekar evde ,biride hemen 1ev altımızdaki eve taşınıyor birkaç güne...:bbo:delikafadulden
çenem düşmiş anam yazdığıma bakınca...ya kızlar göbek büyüyünce şu göbiş deliği dışarı pırtlarmı yoksa kimine göremi?
gördüğüm tüm hamilelerinki pırtlamıştı galiba pırtlıyo
cnm çok iyi anlıyorum emin ol görmcem yok ama bizim iki kardeş gelinlerinde biri ben diğeride ilk gelen gelin..beni eltisi gibi görüyo..resmen bana alınanları kendisiyle kayaslama yaptı daha neler neler ben pek önemsemediğim için hırsına ve fesatlığından beni kaybetti yoksa ben onun bebişlerini ellerimle yıkamışımdır inan bana...her doğum günlerinde ilk hediyemi alır ben giderdim hatta sıkşıklardı inan para olarak verdim dedim herşeyleri var öyle yakınız zannederdim ben anlatsam bana yapmaya çalıştıklarını şok olursun ama sadece çalıştı... çizgi koydum onun diğer tarafına geçemedi....ve mesafeyi geç olmadan koydum iyide oldu...yoksa eşimi bile kendisinkiyle kıyaslıyo ki dedim hop... neyse cnm..biz niyetimizi iyi tutalımda rabbim bi yerden alır biyerden verir...herşeyde bi hayır vardır...
ya peki bu çatlaklar hoş kesin çözüm değil ama aza indirmek için..3 aydan sonramı yoksa kaşınmaya başlayıncamı başlıcaz..doktoruma bi sorim bari... hem masaj gibi rahatlatırda.. dimi
ay vallahi benim dünyam gelince tamadır...o yeter bana ya....gerisi yalan...inş cnm inş..ya ben gerçekten çok safım yada bazı insanlar çok uyanık anlayamadım ben ailemden gördüğümü yaptım ve onların seviyesine inecek kadarda karaktersiz bir insan değilim sadece kendimi aptal olarak görüyorum aile ilişkileri bukadar basite indirgenmemeli ben bunu kabullenemiyorum off nekadar doluymuşum bu konuda amann boşver herkez kendi yaptığından utansın ALLAH a şükür ben bişey kaybetmedim insanlıklarını kaybedenler düşünsün inşallah oğluşumuda sağsalimkucağımıza alırız zaten buralarda durmaya niyetim yok....
valla tatlım ben neredeyse 1 aydır kullanıyorum çatlak için yağ her gecede sürüyorum istisnasız inşallah olmaz çatlaklarım
ay vallahi benim dünyam gelince tamadır...o yeter bana ya....gerisi yalan...inş cnm inş..
ya...bende kullanim ozaman... bi doktora danışim ama...
merhaba kızlar ben geldim gezmeye gitmiştim full sorulan soru doktora gitsene cinsiyeti ne?ayyy ne kadar merak ettiler anlatamam.
aman kalsın canım ya boşver ağzımızın tadı kaçmasın ay annem görse böyle yazdığımı valla kırar kafamı ne olursa olsun saygılı olcakmışım :))haha bi kaynanalar forumu açılsa bizimkiler neder acep
gördüğüm tüm hamilelerinki pırtlamıştı galiba pırtlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?