- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.001
aman kalsın canım ya boşver ağzımızın tadı kaçmasın ay annem görse böyle yazdığımı valla kırar kafamı ne olursa olsun saygılı olcakmışım :))
hahaha benimde gördüğüm bütün hamilelerin pırtlamıştı acı gerçekler...
pzts dr.günümdü gitmedim.16.haftama yarın giriyorum yarın veya prş günü giderim diye düşündüm.ama çevre rahat vermiyor kiii
merhaba kızlarrrr:))) ayy kaynana görümce elti demeyin gözünüzü seviyim moralim bozuluyor konusmakta istemiyorum. zaten annemi mi özledim ne sabahtan beri pek bi duygusalım zırlayıp duruyorum sabahtan beri noldu bana bilmemki 4 ay sıktım 4. ayda aslan burcunun yüz karası oldum cıktım musluk gibiyim gözyasım akıp duruyor karnımda pek bi gergin ve şiş iki gündür gaz mı var kasılıyor mu yoksa büyüdüğü için çatlaklar mı anlayamadım. zaten dün tahlil yaptırdım hala kum döküyormusum yine ilaç verdi doktor ya üffffff:)))) bakmayın güldüğüme var bi anormallik bende bu akşam:)
en son nezaman gittin cnm doktora.... ve nezaman gitcen yine..kaç haftalıksın..ne duruyosun yap bi çizelge yap çizelge delikafadulden ne hissediyosun peki?
pzts dr.günümdü gitmedim.16.haftama yarın giriyorum yarın veya prş günü giderim diye düşündüm.ama çevre rahat vermiyor kiii
merhaba kızlarrrr:))) ayy kaynana görümce elti demeyin gözünüzü seviyim moralim bozuluyor konusmakta istemiyorum. zaten annemi mi özledim ne sabahtan beri pek bi duygusalım zırlayıp duruyorum sabahtan beri noldu bana bilmemki 4 ay sıktım 4. ayda aslan burcunun yüz karası oldum cıktım musluk gibiyim gözyasım akıp duruyor karnımda pek bi gergin ve şiş iki gündür gaz mı var kasılıyor mu yoksa büyüdüğü için çatlaklar mı anlayamadım. zaten dün tahlil yaptırdım hala kum döküyormusum yine ilaç verdi doktor ya üffffff:)))) bakmayın güldüğüme var bi anormallik bende bu akşam:)
vay beeeeeeeeee muazzam anlattın
cnm ya... strestendir bende iki kaynana dedim arada şişmiş karnım sertmi sert... geçti şükür...rahatla cnm...sancın oluyomu kum dökünce kandanmı anlıyolar...bol bol su iç tatlım...
ay maşallah cnm... öğrenirsin inş .cnm....
ben kaçar kızlar iyi geceler öyle bir geçer zamanki izliyom bayılıyorum bu osmana ya
herkez aynı dertten muzdarip neyse bu arada geçmiş olsun umarım çok sancın olmuyordur bende bi ara kum dökmüştüm çok kötüydü ALLAH yardımcın olsun canım...
esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
ay topiği kapattılar burdan nasıl takip ediceksek...neyse arada listeyi ekler
saol canım cok teşekkür ederim gerçekten... sen ne zmn döküştün canım kum , hamileyken mi? yaa bel ağrın oluyor muydu ben bel ağrısına dayanamıyorum artık gerçekten...
kesinlikle cnm üzülcek şeyler izlemeyin yahu...
seninde mi başında yoksa?önce neden bebeğiniz yok dr.gitsene şunu yap bunu yap diyenim çoktu.şimdi çok şükür allah nasip etti cinsiyeti ne dr.git çok merek ediyrz diyenim çook.insanoğlu işte neyi bulduysa bir sonrakini istiyor.
dünü$$ tatlioglu$uma rica et listeyi oraya yolla en bastaki listeye zahmet olmazsa isimlerin yanina eklesin ordan görür herkes:))
saol canım cok teşekkür ederim gerçekten... sen ne zmn döküştün canım kum , hamileyken mi? yaa bel ağrın oluyor muydu ben bel ağrısına dayanamıyorum artık gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?