2011 Nisan Anneleri

acı ama gerçek haklısın pırtlıycazzz :icecream: :icecream: :icecream::icecream:

cnm ya... strestendir bende iki kaynana dedim arada şişmiş karnım sertmi sert... geçti şükür...rahatla cnm...sancın oluyomu kum dökünce kandanmı anlıyolar...bol bol su iç tatlım...

en son nezaman gittin cnm doktora.... ve nezaman gitcen yine..kaç haftalıksın..ne duruyosun yap bi çizelge yap çizelge delikafadulden ne hissediyosun peki?

esracım pzts dr.günümdü gitmedim.yarın 16.haftama giriyorum inşallah.10.haftamda ultrason doktoru bakmıştı kıza benzetmişti ama kesin değil demişti.bu gidişimde tam belli olur pozisyon verirse.ben yoğun bir şekilde erkek hissediyrm ama nedenini anlayamadım.sağlıcakla olsunda kız erkek farketmez

herkez aynı dertten muzdarip neyse bu arada geçmiş olsun umarım çok sancın olmuyordur bende bi ara kum dökmüştüm çok kötüydü ALLAH yardımcın olsun canım...

cnm ya... strestendir bende iki kaynana dedim arada şişmiş karnım sertmi sert... geçti şükür...rahatla cnm...sancın oluyomu kum dökünce kandanmı anlıyolar...bol bol su iç tatlım...

ya yok cnm yaa idrar tahliliyle anlıyorlar idrarda kanama görülüyor zaten sürekli. birde ğrım çok oluyor zaten özellikle bel agrısına tahamml edemiyorum artık bi takılmışlar bol bol su iç diye ama içtikçe de kusup duruyrum midem bulanıyor napıım..

esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK

ay topiği kapattılar burdan nasıl takip ediceksek...neyse arada listeyi ekler

herkez aynı dertten muzdarip neyse bu arada geçmiş olsun umarım çok sancın olmuyordur bende bi ara kum dökmüştüm çok kötüydü ALLAH yardımcın olsun canım...

saol canım cok teşekkür ederim gerçekten... sen ne zmn döküştün canım kum , hamileyken mi? yaa bel ağrın oluyor muydu ben bel ağrısına dayanamıyorum artık gerçekten...

dünü$$ tatlioglu$uma rica et listeyi oraya yolla en bastaki listeye zahmet olmazsa isimlerin yanina eklesin ordan görür herkes:))

saol canım cok teşekkür ederim gerçekten... sen ne zmn döküştün canım kum , hamileyken mi? yaa bel ağrın oluyor muydu ben bel ağrısına dayanamıyorum artık gerçekten...

benimde bel fıtığım var şimdiden bacağım kilitleniyr ben 7.aydan sonra alış veriş yapardım diyordum ama sanırım bel ağrılarım daha da artar.sanırım daha erkene almam gerekecek.
alış veriş işini

bizim $u milletin cenesi durmaz zaten canimdelikafaduldenherkes kendini ilgilendirmeyen seyleri cok merak eter..

dünü$$ tatlioglu$uma rica et listeyi oraya yolla en bastaki listeye zahmet olmazsa isimlerin yanina eklesin ordan görür herkes:))

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 dünüş haha mantıklı cnm...ilk sayfaya eklensin...ya valla gün gelir buluşuruz herkes kendi şehrinde ne bilim şimdiden böyle olduk daha 5 ay var ozamana kadar neler olur... sağol tatlışkom..a.s.

canım ben dökeli bayağı oluyor 1 sene kadar tam banyo yapmıştım bornozla yakalamıştı sancısı yerlerde süründüğümü hatırlıyorum apar topar acile götürmüştü eşim iğne falan yapmışlardı sonrasında 1-2 saat sonra tekrardan acillik olmuştum.Ama bol su iç denmesindeki asıl sebep kum oluşurken daha böbreklere yerleşmeden atılmasını sağlıyor böylece ağrı sızı hissetmiyorsun ondan canım bide bir bitki çayı vardı o da çok yayrlıydı ama hamilelişkte kullanılıyormu bilmiyorum ben bi anneme sorayım onu yada çayın ismini söylerim sen kendi dr sor çok rahatlatmıştı beni inşallah biran önce atlatırsın ALLAH yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…