2011 Nisan Anneleri

evet canım kesinlikle öyle yap bende aralık ocak gibi alıncakları halletmeyi planlıyorum. bende 13 yasındayken bir kaza geçirmiştim ve o zamadan kalma boyun fıtıgım ve belimde de 3 farklı diskte kayma var o yüzdende olabilir agrım bak hiç o aklıma gelmemiştir benim ya ben bide dün agır kaldırdım bugunde salak gibi ikeadan aldıgım bi dolabı kurdum ben kendim kasındım yani

ayy olur canım çok saol vallahi ama benim bu nerdeyse 2 bucuk 3 aydır devam ediyo bu kadar sürer mi yaa geçmesi gerekmez miydiki artık

aman dikkat et canım.tabiki ağrın ondandır.gebelikte tetiklemiştir.sen dolap falan kurma tatlım zaten bahaneye bakıyor bedenin.

bayrampaşamı yoksa ümraniyemi...ay ben ikeadan bişey beğendim bebek yatak odaları bölümünde... üstünde larcivert cibinlik var yarıya karada gökyüzü şeklinde saks mavisi...ranzanın alçağı gibi üstte yatıcak bebek altındada oynucak falan..erkek için onumu alsam ay sabırsızlandım........

buarada bende kasımda biraz araştırma yapıp aralık ocak gibi alış verişe çıkarım kısmetse.sağlıcakla olsunda kuzucum alış verişte çok önemli değil.

nasıl bişe merak ettim yaaa?

ayy olur canım çok saol vallahi ama benim bu nerdeyse 2 bucuk 3 aydır devam ediyo bu kadar sürer mi yaa geçmesi gerekmez miydiki artık

valla canım benim aynı gün içinde iki sefer sancım tuttu ondan sonra düzenli olarak ilaçlarımı kullandım kontrollerime gittim ve geçti seninki sanırım biraz fazla sürmüş ama muhakkak dr kontrolündesindir umarım en kısa zamanda geçer...

ümraniyeden canım ama bebek odası için diil bizimki baska odaya aldım ayakkabıları döküntüleri faan koymalık bişi önce bunları halledip bebişi odasındaki eşyalarımızı boşaltıp sonra bebiş odasına geçicem kısmetse...:)) offf yazlık kıslık yapmadım daha ama ben annemi istiyorum ya offff(((
:)

ben dün bambu beşik gördüm acayip güzel süslenmişti gelin gibi olmuştu yatak çok beğendim.fiyatı 375.park yatak fiyatı nerdeyse ama süperdi ya aklım kaldı

yazlık kışlık deme bana ?inşallah bu hafta yapacam.prş günü yarım gün tatiliz.cuma tam gün :)))

aman dikkat et canım.tabiki ağrın ondandır.gebelikte tetiklemiştir.sen dolap falan kurma tatlım zaten bahaneye bakıyor bedenin.

evet canım dikkat edicemde 4 aydır bişi yapmıyodum ama biyere kadar artık bi şekilde yapmak lazım bişiler ağırlasınca daha da zor olacak o yüzden korkuyorum..

haha kız sen anne olcak yok anne falan...ay kızlar tam komediyiz ya...annesiz yapamıyoruz ama vallahi onlar olmadan olmuyo ya... resmini çekerim inş koyarım int sitesinde pek olmuyo malum okadar ürünü nereye koycaklar hihi
ben dün bambu beşik gördüm acayip güzel süslenmişti gelin gibi olmuştu yatak çok beğendim.fiyatı 375.park yatak fiyatı nerdeyse ama süperdi ya aklım kaldı
cnm kaç yaşa kadar? kervan mobilyada var allahım pahalı ama hele o güpürli nevresimleri bebişlerin..ay para tuzakları

evet canım bende öle biliyorum nasıl olcak anlamadım doktor tas mı acaba niye bu kadar sürdüki dedi olmadı yatıralım hastaneye gibi bir laf attı aman öle bişi olursa ben mahvolurum işte yaaa

8-9 ay yatar ama süper işte ilk zamanlar için harika görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…