- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.021
ayy malesef ewt canım.bende hiç meraklı değilimdir.kimsenin özelini sorgulayamam merak etmem.çevremdekiler benim zıttım
bizim $u milletin cenesi durmaz zaten canimdelikafaduldenherkes kendini ilgilendirmeyen seyleri cok merak eter..
benimde bel fıtığım var şimdiden bacağım kilitleniyr ben 7.aydan sonra alış veriş yapardım diyordum ama sanırım bel ağrılarım daha da artar.sanırım daha erkene almam gerekecek.
alış veriş işini
canım ben dökeli bayağı oluyor 1 sene kadar tam banyo yapmıştım bornozla yakalamıştı sancısı yerlerde süründüğümü hatırlıyorum apar topar acile götürmüştü eşim iğne falan yapmışlardı sonrasında 1-2 saat sonra tekrardan acillik olmuştum.Ama bol su iç denmesindeki asıl sebep kum oluşurken daha böbreklere yerleşmeden atılmasını sağlıyor böylece ağrı sızı hissetmiyorsun ondan canım bide bir bitki çayı vardı o da çok yayrlıydı ama hamilelişkte kullanılıyormu bilmiyorum ben bi anneme sorayım onu yada çayın ismini söylerim sen kendi dr sor çok rahatlatmıştı beni inşallah biran önce atlatırsın ALLAH yardımcın olsun....
evet canım kesinlikle öyle yap bende aralık ocak gibi alıncakları halletmeyi planlıyorum. bende 13 yasındayken bir kaza geçirmiştim ve o zamadan kalma boyun fıtıgım ve belimde de 3 farklı diskte kayma var o yüzdende olabilir agrım bak hiç o aklıma gelmemiştir benim ya ben bide dün agır kaldırdım bugunde salak gibi ikeadan aldıgım bi dolabı kurdum ben kendim kasındım yani
evet canım kesinlikle öyle yap bende aralık ocak gibi alıncakları halletmeyi planlıyorum. bende 13 yasındayken bir kaza geçirmiştim ve o zamadan kalma boyun fıtıgım ve belimde de 3 farklı diskte kayma var o yüzdende olabilir agrım bak hiç o aklıma gelmemiştir benim ya ben bide dün agır kaldırdım bugunde salak gibi ikeadan aldıgım bi dolabı kurdum ben kendim kasındım yani
bayrampaşamı yoksa ümraniyemi...ay ben ikeadan bişey beğendim bebek yatak odaları bölümünde... üstünde larcivert cibinlik var yarıya karada gökyüzü şeklinde saks mavisi...ranzanın alçağı gibi üstte yatıcak bebek altındada oynucak falan..erkek için onumu alsam ay sabırsızlandım........
ayy olur canım çok saol vallahi ama benim bu nerdeyse 2 bucuk 3 aydır devam ediyo bu kadar sürer mi yaa geçmesi gerekmez miydiki artık
ümraniyeden canım ama bebek odası için diil bizimki baska odaya aldım ayakkabıları döküntüleri faan koymalık bişi önce bunları halledip bebişi odasındaki eşyalarımızı boşaltıp sonra bebiş odasına geçicem kısmetse...:)) offf yazlık kıslık yapmadım daha ama ben annemi istiyorum ya offff(((
:)
aman dikkat et canım.tabiki ağrın ondandır.gebelikte tetiklemiştir.sen dolap falan kurma tatlım zaten bahaneye bakıyor bedenin.
haha kız sen anne olcak yok anne falan...ay kızlar tam komediyiz ya...annesiz yapamıyoruz ama vallahi onlar olmadan olmuyo ya... resmini çekerim inş koyarım int sitesinde pek olmuyo malum okadar ürünü nereye koycaklar hihiümraniyeden canım ama bebek odası için diil bizimki baska odaya aldım ayakkabıları döküntüleri faan koymalık bişi önce bunları halledip bebişi odasındaki eşyalarımızı boşaltıp sonra bebiş odasına geçicem kısmetse...:)) offf yazlık kıslık yapmadım daha ama ben annemi istiyorum ya offff(((
:)
cnm kaç yaşa kadar? kervan mobilyada var allahım pahalı ama hele o güpürli nevresimleri bebişlerin..ay para tuzaklarıben dün bambu beşik gördüm acayip güzel süslenmişti gelin gibi olmuştu yatak çok beğendim.fiyatı 375.park yatak fiyatı nerdeyse ama süperdi ya aklım kaldı
valla canım benim aynı gün içinde iki sefer sancım tuttu ondan sonra düzenli olarak ilaçlarımı kullandım kontrollerime gittim ve geçti seninki sanırım biraz fazla sürmüş ama muhakkak dr kontrolündesindir umarım en kısa zamanda geçer...
haha kız sen anne olcak yok anne falan...ay kızlar tam komediyiz ya...annesiz yapamıyoruz ama vallahi onlar olmadan olmuyo ya... resmini çekerim inş koyarım int sitesinde pek olmuyo malum okadar ürünü nereye koycaklar hihi
cnm kaç yaşa kadar? kervan mobilyada var allahım pahalı ama hele o güpürli nevresimleri bebişlerin..ay para tuzakları
yazlık kışlık deme bana ?inşallah bu hafta yapacam.prş günü yarım gün tatiliz.cuma tam gün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?