- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.041
haha kız sen anne olcak yok anne falan...ay kızlar tam komediyiz ya...annesiz yapamıyoruz ama vallahi onlar olmadan olmuyo ya... resmini çekerim inş koyarım int sitesinde pek olmuyo malum okadar ürünü nereye koycaklar hihi
ne guzelmiş esracım ya opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum güzeller iyi geceler tatlı rüyalar.allaha emanet olun.dualarınızı eksik etmeyin.
kızlar canlısı daha güzel çok beğenmiştik bunu kocamla...
ay güzel dimi cnm..sende doğduğundada yatıra bilirmiyim? şöyle 5 yaşına kadar yatsa yeter... yoksa yüksek ya sorun olurmu ki?
kızlar canlısı daha güzel çok beğenmiştik bunu kocamla...
yoksa budahamı sağlıklı yada park yatak...ay kocamla karar veririz artık...
haha... canım benim...kız yürüme çok...ikeada cnm satılıyo..maydan ikeada...fiyatını bilmiyorum ama...çok beğenmiştim hamiş değilken bak kısmetmiş erkeğimize inş..cnm bu nerde satılyıor? ay demin bir ara geldim ama duramadım oğlum susmuyo alaba alaba yetti canıma akşama kadar şimşek mc queen izleyecek..esir alıyor pc mi ya :2:
valla illallah geldi..ay bugün 2 durak kadar eşimle yürüyüp şöyle bir mağazlarada bakayım deim,haftalardır sıkılmıştım evde ama mahvolmuşum çatlıyor belim bacaklarım :1no2: ölüyorum resmen oy oyyy bu kadar yürümek senin neyine desenize..valla bacaklarımı ağrıdan bükemiyorum ya mafoldumben cocişe az ovdurdum :asigim: ama yok çok fena ya..
bzi park yatakları daha çok begndik canım ama daha çok zaman var çok düşünür ifkir değşitiriz karar verirsin eşinle beraber zemuszemus
kızlar ben kacıorum iyi geceler görüşürüz öpüyorum çok hepinizi...
canım resim şöyle ekleniyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
esram park yataklar şöyle birkaç link var ben beğendikelrimi kaydetmiştim.linki vereyim bak sen
NUKOLand - ocuk Gereleri Online Sat Merkezi
Kraft Dönenceli Oyun Parkı (Benetton) | Kalede.com |
bu kız bebiler için ama çok tatlı ya çok beğenmiştim ben
ay kız canımı çektirme şimdi.... vallahi satın al pahalıdır fiyatı bellimi...bu tarz şeyleri tanıdık bi mobilyacıya yaptır mükemmel olur fiyat olraktı..
CANIMCIM....ya bunlar güzel esasında benimde beğendiklerim var... bide sağlıklı değilmi bunlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?