2011 Nisan Anneleri

haha kız sen anne olcak yok anne falan...ay kızlar tam komediyiz ya...annesiz yapamıyoruz ama vallahi onlar olmadan olmuyo ya... resmini çekerim inş koyarım int sitesinde pek olmuyo malum okadar ürünü nereye koycaklar hihi

doğru sölüosun cnmda özledim napiiimm kaç aydır göremiorum eşim yokken gitçektim yanlarına çok heveslenmiştim yazlığın tadilatı bitmemiş dönemeyecekmiş bayramdada yine ordalarmış ndanda gerginim ben sanırsam bgn.. heveslenmiştimde cok:)))

ay güzel dimi cnm..sende doğduğundada yatıra bilirmiyim? şöyle 5 yaşına kadar yatsa yeter... yoksa yüksek ya sorun olurmu ki?

doğduğunda yatrmak için zor gibi duruyor canım ya daha sonra yatabilir herhalde ama tecrübeli annelere sormak lazım hadi tecrübeli anneler fikir verin esraya :teytey:

kızlar canlısı daha güzel çok beğenmiştik bunu kocamla...

cnm bu nerde satılyıor? ay demin bir ara geldim ama duramadım oğlum susmuyo alaba alaba yetti canıma akşama kadar şimşek mc queen izleyecek..esir alıyor pc mi ya :2:

valla illallah geldi..ay bugün 2 durak kadar eşimle yürüyüp şöyle bir mağazlarada bakayım deim,haftalardır sıkılmıştım evde ama mahvolmuşum çatlıyor belim bacaklarım :1no2: ölüyorum resmen oy oyyy bu kadar yürümek senin neyine desenize..valla bacaklarımı ağrıdan bükemiyorum ya mafoldumben cocişe az ovdurdum :asigim: ama yok çok fena ya..

haha... canım benim...kız yürüme çok...ikeada cnm satılıyo..maydan ikeada...fiyatını bilmiyorum ama...çok beğenmiştim hamiş değilken bak kısmetmiş erkeğimize inş..
bzi park yatakları daha çok begndik canım ama daha çok zaman var çok düşünür ifkir değşitiriz karar verirsin eşinle beraber zemuszemus

cnm bunlar park yatak değil dimi bi resmin koysana kafamda olanmı acep park yatak denilen... bunu beğendim çünkü çocuk kolaylıkla çıkmaz dışarı... içinde oynar yatar falan...

ay kız canımı çektirme şimdi.... vallahi satın al pahalıdır fiyatı bellimi...bu tarz şeyleri tanıdık bi mobilyacıya yaptır mükemmel olur fiyat olraktı..

ama bunun pembesi çok tatlı olmuş canım ya erkek çocuğuna mavi yaptırmaya kalksak bukadar şeker olmaz herhalde:) benim arkadaşımın kızı olacakta onun için beğenmiştim ben aylar öncesinde:)...

CANIMCIM....ya bunlar güzel esasında benimde beğendiklerim var... bide sağlıklı değilmi bunlar......

cnm hiç park yatak kullanmadım ama kullanan birkaç kişiden duydum iiyi kullanışlı dediler..ben ilk bebeğimde büyüyen beşik aldım ama beşiği sökünce karyolanın kenarlarında koruma olmadığından çok zor oluyor.sırf bu yüzden çocugun karyolasını yataga sıfırladık,diğer tarafınada konsollu aynayı terç çevirip yastıklarla kapladımki çcouk düşmesin..o yüzden bu bebekte park yatak almayı düşünüyorum,işim bitincede kaldırıp saklarım.çünkü ilerde çocuk odası yapıcaz avi tadilat yapınca ve o zaman güzel bir çocuk odası alırım inş ikisi için uygun..hemde fiyatlarıda uygun tam bize göre..malum bütçe kısıtlı olunca insan hem kullanışlı hem ekonomik olsun istiyor aklinialirimsmile

bak son anda aklıma geldi bu park yatakla ilgili KKda daha önce konu açılmış inkini vereyim merak edenler,kullanan kişilerin yorum ve tavsiyelerine baksınlar..ben burayı okuyunca kesin karar verdim park yatak için..

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/369105-internetten-park-yatak-alan-var-2.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…