- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.061
cnm hiç park yatak kullanmadım ama kullanan birkaç kişiden duydum iiyi kullanışlı dediler..ben ilk bebeğimde büyüyen beşik aldım ama beşiği sökünce karyolanın kenarlarında koruma olmadığından çok zor oluyor.sırf bu yüzden çocugun karyolasını yataga sıfırladık,diğer tarafınada konsollu aynayı terç çevirip yastıklarla kapladımki çcouk düşmesin..o yüzden bu bebekte park yatak almayı düşünüyorum,işim bitincede kaldırıp saklarım.çünkü ilerde çocuk odası yapıcaz avi tadilat yapınca ve o zaman güzel bir çocuk odası alırım inş ikisi için uygun..hemde fiyatlarıda uygun tam bize göre..malum bütçe kısıtlı olunca insan hem kullanışlı hem ekonomik olsun istiyor aklinialirimsmile
bak son anda aklıma geldi bu park yatakla ilgili KKda daha önce konu açılmış inkini vereyim merak edenler,kullanan kişilerin yorum ve tavsiyelerine baksınlar..ben burayı okuyunca kesin karar verdim park yatak için..
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/369105-internetten-park-yatak-alan-var-2.html
ay çok komik görünüyoda cnm...ebru şallının pırtlamış kaydirigubbakcemile3esracı benim iki hamileliğimde de pırtlamadı yapıdan heralde
slm arkadaşlar
uyumamışsınız bebişler nasıl bugün
enson 13 haftalıkken iyiydi şimdi 10 kasımda göreceğim inş. umarım iyidir halen bulantılarım devam biraz yaramaz bizimki teyzelleri:)
benim uykum geldi çocukları da yatırdım uyudular bende yatıyım artık allah rahatlık versin herkeze.
ay kızlar kapı çaldı nasıl korktum karşı komşum oda hamile ama çok sorunlu geçiyormuş hamileliği dr dikiş atcaz ama kanaman başlarsa bi yandan kanamanı durdurmaya çalışcaz diğer yandan da sezeryanla bebeği almamız gerekebilir demiş yazık çok üzülmüş ama çok şükür iyiymiş şimdi sürekli yatması gerekiyormuş ayağa bile kalkmam yasak diyor yazık çok üzüldüm ocakta olacakmış nasipse doğumu inşallah ozmna kadar başka sıkıntı yaşamaz bide plasenta önde olduğu için ilk çocuğu normal doğum olduğu halde bunda sezeryanla olacakmış aman dikkat et diyor o da ben yaşadım başkasının yaşamasını istemem diyor hamileliğin ilk dönemlerinde çok yormuş kendisini ve çok ağır taşımız aman ha kızlar dikkat edelim ALLAH muhafaza....
hayırlı geceler kızlara.s.
herkes iyidir inş....
ben biraz karışık yazdım sanırım canım şimdi dikiş atılmış rahim ağzına düşük tehlikesinden dolayı inşallah başka risk olmaz ,bebeğin plasentası önce olduğu içinde ocakta doğumu sezeryanla olacakmış ama ocak ayına kadar sürekli yatması ve 1 kılo dahi ağır taşımaması gerekiyormuş....
evet cnm... ama gerçekten kullanışlı ve uygun.... bakmak lazım canlı canlı...
esracı benim iki hamileliğimde de pırtlamadı yapıdan heralde
allah yardımcısı olsun...sağsalim kucaklar inş...ay kızlar kapı çaldı nasıl korktum karşı komşum oda hamile ama çok sorunlu geçiyormuş hamileliği dr dikiş atcaz ama kanaman başlarsa bi yandan kanamanı durdurmaya çalışcaz diğer yandan da sezeryanla bebeği almamız gerekebilir demiş yazık çok üzülmüş ama çok şükür iyiymiş şimdi sürekli yatması gerekiyormuş ayağa bile kalkmam yasak diyor yazık çok üzüldüm ocakta olacakmış nasipse doğumu inşallah ozmna kadar başka sıkıntı yaşamaz bide plasenta önde olduğu için ilk çocuğu normal doğum olduğu halde bunda sezeryanla olacakmış aman dikkat et diyor o da ben yaşadım başkasının yaşamasını istemem diyor hamileliğin ilk dönemlerinde çok yormuş kendisini ve çok ağır taşımız aman ha kızlar dikkat edelim ALLAH muhafaza....
sanada cnmcım...nasılsınız?
allah yardımcısı olsun...sağsalim kucaklar inş...
rahim ağzı yetmezliğinden ben de çok korkuyorum...
bu aylardan sonra arada ölçtürmek lazım diye biliyorum...
acaba nasıl ölçülüyor normal ultrasonda gözüküyormudur...
valla cnm bnm bildiğim kadarıyla jinekolojik muayene sonucu anlıyorlar onu başka bir yöntemi varmı bilmiyorum...
valla cnm bnm bildiğim kadarıyla jinekolojik muayene sonucu anlıyorlar onu başka bir yöntemi varmı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?