2011 Nisan Anneleri

evet cnm... ama gerçekten kullanışlı ve uygun.... bakmak lazım canlı canlı...

esracı benim iki hamileliğimde de pırtlamadı yapıdan heralde
ay çok komik görünüyoda cnm...ebru şallının pırtlamış kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar
uyumamışsınız bebişler nasıl bugün

slm cnm..ay ben çok geç yatıp çok geç kalkıyorum...bebişim benim iyi çok şükür...seninki nasıl cnm*kaydirigubbakcemile2

enson 13 haftalıkken iyiydi şimdi 10 kasımda göreceğim inş. umarım iyidir halen bulantılarım devam biraz yaramaz bizimki teyzelleri:)

birazda fazla kilo akmakla alakalı sanırım.şimdi herkezin ilk çocuğu ya olsun alırız sonrada veririz diyolar.ama öyle değil işte. insan sonra pişman oluyo ne kadar az kilo o kadar az yırtık karın kasları için de toplaması kolay oluyo.bende ilk hamileliğimde 20 ye yakın aldım ikincide 9 kilo. kırkım çıktımda eski halime hemen dndüm ikincide,

ay kızlar kapı çaldı nasıl korktum karşı komşum oda hamile ama çok sorunlu geçiyormuş hamileliği dr dikiş atcaz ama kanaman başlarsa bi yandan kanamanı durdurmaya çalışcaz diğer yandan da sezeryanla bebeği almamız gerekebilir demiş yazık çok üzülmüş ama çok şükür iyiymiş şimdi sürekli yatması gerekiyormuş ayağa bile kalkmam yasak diyor yazık çok üzüldüm ocakta olacakmış nasipse doğumu inşallah ozmna kadar başka sıkıntı yaşamaz bide plasenta önde olduğu için ilk çocuğu normal doğum olduğu halde bunda sezeryanla olacakmış aman dikkat et diyor o da ben yaşadım başkasının yaşamasını istemem diyor hamileliğin ilk dönemlerinde çok yormuş kendisini ve çok ağır taşımız aman ha kızlar dikkat edelim ALLAH muhafaza....

dkişi nereye atıcaklar anlamadım cnm... sezryan olcak ok..peki nie ayağa kalkmıcak ay kafam durdu...

ben biraz karışık yazdım sanırım canım şimdi dikiş atılmış rahim ağzına düşük tehlikesinden dolayı inşallah başka risk olmaz ,bebeğin plasentası önce olduğu içinde ocakta doğumu sezeryanla olacakmış ama ocak ayına kadar sürekli yatması ve 1 kılo dahi ağır taşımaması gerekiyormuş....

hah şimdi oldu cnm..ay bende doktoruma demiştim bu rahim ağzı yetmezliği anlıyosunuz değilmi die...doktor bakmıştı iyi dedi ama yine hatırlatırım ben...dediğin gibi dikiş atıyolar...ay inş sağlıkla gelir bebişi...bi tanıdık var oda aynı 9 ay yat 1 kilo dahi kaldırma dedi..ay çok şükür beterin beteride var....dua edelim inş..

evet cnm... ama gerçekten kullanışlı ve uygun.... bakmak lazım canlı canlı...

cnm ben birkaç yerde bakıp inceledim.farklı farklı birçok marka var ama 2 kalitede ucuzuda var iyiside..

esracı benim iki hamileliğimde de pırtlamadı yapıdan heralde

ay ne mutlu çatlamamışsın bende ilkinde son zamanlara kadar çatlamadım ama sonra çatladım öyle çok değil ama var yani..

allah yardımcısı olsun...sağsalim kucaklar inş...

rahim ağzı yetmezliğinden ben de çok korkuyorum...
bu aylardan sonra arada ölçtürmek lazım diye biliyorum...
acaba nasıl ölçülüyor normal ultrasonda gözüküyormudur...

sanada cnmcım...nasılsınız?

iyiyim canım sağola.s.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…