- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.081
kızlar ben gider kociş gelcek artık hadi hepinizi öpüyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar mışıl mışıl uyuruz inşalah:)
ben biraz karışık yazdım sanırım canım şimdi dikiş atılmış rahim ağzına düşük tehlikesinden dolayı inşallah başka risk olmaz ,bebeğin plasentası önce olduğu içinde ocakta doğumu sezeryanla olacakmış ama ocak ayına kadar sürekli yatması ve 1 kılo dahi ağır taşımaması gerekiyormuş....
benimde plasenta önde en alttaydi bebegin cikacagi deligin yaninda( simdi yukariya cikmaya baslamis bakalim ilerleyen zamanda ne kadar cikicak..zaten benimde 12.haftamdaki yogun kanamam o yüzden olmus.insallah tam yukari cikarda normal dogum yapabilirim:Saruboceq:
hmm bu plesenta kesenin üstünde olmalı yani rahmin olduğu yönde değil doğrumu anladım?
plasenta kesenin icinde canim, bebekle beraber. normaldeki yeri göbegimizin oralarda ama arka tarafa dogru..yukarida olmaliki bebekten önce o gelmesin.bebek dogup, sonu geliyo ya iste o plasenta..
bebegimigörmeye son 2 günüm kaldi:lepi:hayirlisiyla..
haha ay kızlar az değiliz vallahi...kendi doktorumuz hariç başka doktorlarada kaçıyok hihih.....
trde olsam 4 doktor bulurdumkaydirigubbakcemile3her hafta birine giderdim görürdüm bebi$imidelikafadulden
Yok ben eskileri okumuyorum artık,yetişemiyorum ki. Ya kızlar siz de benim gibi çok uyuyor musunuz? Benim uyku vaktim gelmek üzere :) Gerçi 6'da kalkıyorum ondan mı acaba?
bence erken kalktgndan olabilir ama hamilelikte de uyku çok oluyor bende uykumu alıyorum ama gene de erkenden geliyor akannehir
günaydın kılzar nasılzınız bugun kuzularınız nasıl bız cok ıyıyız sukurler olsun
herkese günaydın..iş başında olan çalışan arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?