2011 Nisan Anneleri

benimde plasenta önde en alttaydi bebegin cikacagi deligin yaninda ( simdi yukariya cikmaya baslamis bakalim ilerleyen zamanda ne kadar cikicak..zaten benimde 12.haftamdaki yogun kanamam o yüzden olmus.insallah tam yukari cikarda normal dogum yapabilirim:Saruboceq:

hmm bu plesenta kesenin üstünde olmalı yani rahmin olduğu yönde değil doğrumu anladım?

trde olsam 4 doktor bulurdumkaydirigubbakcemile3her hafta birine giderdim görürdüm bebi$imidelikafadulden

bende zor dayandım ya 1 ay olacak neredeyse cuma günü bizimde randevumuz.aslında bu arada giderdimde zamanımda olmadı görümcem evlendi vs geçirdik zaman ama bu bi kaç gün geçmiyor.zaten doktora söyleyeceğim ben 15 günde bir gelmek istiyorum çok uzadı bu sefer her ağrımda panik oldum kabul etmezse kendi bilir parayla değilmi bu iş başkasına giderim arada artık bundan sonra 15 günden fazla dayanamam zaten su zaman oldu bizi bekletti cinsiyet için .5. ayımızdan gün alıyoruz düşünün artık..

ay kızlar bi ara belim ağrıdı...karnımda anlamsız rahatsiz edici bi hareket...tedirgin oldum...aman ya sonra geçti..kızlar afedersiniz ama çok düzenli lavabo ihtiyacımı gideriyorum... ve bu bende bel ağrısı yapıyo.. sonrası geçiyo..çok garip geliyo bana...ve bu yüzden kilo almıyorum...

Yok ben eskileri okumuyorum artık,yetişemiyorum ki. Ya kızlar siz de benim gibi çok uyuyor musunuz? Benim uyku vaktim gelmek üzere :) Gerçi 6'da kalkıyorum ondan mı acaba?

bence erken kalktgndan olabilir ama hamilelikte de uyku çok oluyor bende uykumu alıyorum ama gene de erkenden geliyor akannehir

ben ilk zamanlar sürekli uyku modundaydım şimdi uyuyamıyorum ben
benim gibi olanlar varmı geceleri tuvalete taşınmaktan saat başı kurulmuş gibi kalkmaktan ruh gibi geziyorum ortalarda

günaydın kılzar nasılzınız bugun kuzularınız nasıl bız cok ıyıyız sukurler olsun

günaydın canım hayırlı günler hepimize

bide arkadaşlar
varya daha kimse bana sormadı hamilemisin diye gücüme gidiyor biraz göbüşim var
sorsunlar istiyorum sormuyorlar
dün akşam otobüse bindim ilk koltukla hamile ve yaşlılara ait ya tadını çıkarayım dedim millet başıma dikildi baktı durdu kalkıp bağıracaktım ben hamileyim işten geliyorum çokkkkk yorgunum bitkinim diye

günaydın kızlar...bugün çok heyecanlıyım...minnoşumla buluşmamız var:)) saat 13,30 randevumuz...rabbim sağsağlim görmeyi nasip eder inşallah dua edin bizlere....

herkese günaydın..iş başında olan çalışan arkadaşlarım Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

işte neden uyuyamadığımın nedeni kağan KOCATEPE 16. hafta hamilelik sayfasında yazıyor.....
Uyku gebeliğinizin kaliteli geçmesi açısından önemlidir. İlk haftalarda uykuya eğilim artarken bu haftalardan itibaren uykusuzluk sorunu yaşamaya başlayabilirsiniz. Uykusuzluk sorunu genelde son haftalarda belirgin olmasına karşın bu haftalarda da sizi gündüzleri "nakavt edecek" duruma gelebilir.
İşte size iyi uyku uyuma önerileri:

Hergün mümkün olduğunca aynı saatlerde yatın ve sabah aynı saatlerde kalkın. Bu, santral sinir sisteminizi eğitecektir.
Gece yatmadan birkaç saat önce sıvı almamaya özen gösterin. Bu, geceleyin tuvalet ihtiyacı nedeniyle uyanmanıza engel olacaktır.
Akşam kafein içerikli içecekler tüketmeyin. Kafein en iyi uyku açıcılardan biridir.
Gece yatmadan önce doktorunuzun önerdiği egzersizleri uygulayın. Egzersiz kaslardan kana laktik asit geçmesini sağlar ve bu madde uykuya dalmanıza yardımcı olur.
Oda sıcaklığınızı 21 dereceye ayarlayın. Aşırı sıcak veya aşırı soğuk bir oda uyumanızı engeller.
Mide ekşimesi sorununuz varsa birkaç yastık birden kullanın.
Mümkün olduğunca sol yanınıza yatarak uykuya dalmaya çalışın. Bu önlem nefes darlığı sorununuza çare olabilir.
Yatmadan önce ılık duş almak, ılık süt içmek bazı anne adaylarında uykuya dalmayı kolaylaştırabilir.
Uykusuzluk sorununuz belirginse ve sürekli bir yandan diğer yana dönüyorsanız yatağınızı değiştirmeyi ve hatta yalnız uyumayı deneyin. Eşiniz buna mutlaka anlayış gösterecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…