2011 Nisan Anneleri

teşekkür ederiz canım benim...evet belliydi ama ankaradaki dr um 13. haftada söylemişti buradaki dr um daha söylemedi görebilirse buğün söyleyecek :)))

ya benım pazartesı kontrolum vardı yanı 13.hafta doktorum soylemedı taaaa kurban bayramından sonrakı hafta dıger randevum o zaman 17.haftam olacak ınsallah.o geldıgınde soyleyım dedı gıcık oldum yaaaaaklava:

emin olmadan söylemek istemiyordur.bizimki iki defadır erkeğe benziyor ama kesin deil diyor..böle de bi garip oluyo oğlum olcak desemmi yoksa emin olmadan söylemesemmi diye düşünüyo insan

aslında göryorlar ama emin olmadan söylemek istemiyorlar canım , ama şu varki ultrason aleti çok önemli dr bize resmen pipisini gösterdi:))

aynı benim gibi olmus cnm 13 hafta da solemedi bu salı randevum 17 haftamda olacam bide göstermezse yandım

bir sorum daha var sizlere bir resim göstermek istiyorum ama bir sürü link çıktı yüklerken şimdi ne yapacam

çok güzelmiş tatlımmm bayıldım valla oda yapsam garanti yapardım bunu

bir arkadaşım yapmıştı cok beğendik eşimle,,, ponpon yapmakta kararsızım ama birde avize si vardı süper bebek hazırlıgında birlikte yapmıstık avize için demir alıp kurdale ile süslemiştik ben de yapacam insallah yapınca resim eklerim

Güzel tavsiyelerin, bunların birçoğunu yapıyorum ben. Uykumda fazla sıkıntı yaşamıyorum. Bi wc bazen çok kötü bastırıyor. O yüzden uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…