2011 Nisan Anneleri

Güzel tavsiyelerin, bunların birçoğunu yapıyorum ben. Uykumda fazla sıkıntı yaşamıyorum. Bi wc bazen çok kötü bastırıyor. O yüzden uyanıyorum.

evt canım ben deyatarken tüm gece susuz kalacak bebişim diye su içip yatıyorum bu sefer de gece wc ye kalkıyorum.
Ama şu belirli saatte yatıp belirli saatte kalkmak gerçekten çok işe yarıyor.Uykusunu almış ve düzeni oturmuş oluyor insanın.

Kızlar bebeği hemen odasına mı koyacaksınız, nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz. ben beşik konusunda karar vermedim. park beşikler var portatif, onlardan alayım diyorum. Bebek bi süre yatak odasında yanımızda yatmalı. Zaten 40 kı çıkmadan yalnız bırakamayız. bebişlerin odasını ne zaman ayırt ederiz onuda bilmiyorum. Kimsii bakıyorum, 3-4 yaşındaki çocuklarla hala yatak odasında yatıyor. Kimisi 1 yaşında ayırıyor. Bi arkadaş 40 kı çıkmadan ayırmış, ne yapacağım bilmiyorum. Ama beşik konusunda mobilyalı alırsam beşik hareket edemez. Sürekli aynı yerde yatmak icap edebilir. Ya da bebekliği için ayrıca küçük bi beşik almak lazım. Buda çift masrafa girer. Ama yavaş yavaş bebek mağazalarını geziyoruz. Çok tatlı şeyler var.

Ben çalışıyorum o yüzden haftaiçi düzenli yatış saatlerim, ama hafta sonları biraz düzeni bozuyorum. Biraz daha uyuyorum. Gece yatarkende ben ballı süt içip yatıyorum, benim wc de hemen sıvı içsem geliyor. Benide o kaldırıyor.

ben hem oda yapacağım hemde park yatak alacağım canım , dediğin gibi en az 6 ay yada 1 yaşına kadar bizimle kalır sonra ayırırız odasına zaten park yataklara 1 yaşından sonra sığmıyorlar :))ama gündüz falan odasında uyuyup adepte olmasını isitiyorum...rabbim uygulamayı nasip eder inşallah...

Canım bana da oda yapmak biraz saçma geliyor.Yani gece sürekli 2 saate bir emzireceğiz aynı zamanda altını al uyut derken ilk zamanlar yanımızda olması gerekiyor gibi geliyor bana.O yüzden park yataklar en uygun olanı bence.Büyüyünce odası zaten olacak:lepi:

oda yaparkende ileriye dönük bir oda tasarlıyoruım kızlar mesela karyolamız büyüyen karyolalardan olacak dolabımız büyük olacak ve ren beyaz yada krem düşünüyorum objeler ve halı perde falan onlarla renklenecek kuzumun odası...

Günaydın şekerim,herkes hemen hemen aynı şey düşünüyordur,ben park yatak almayı düşünmüyorum,bi arkadaş mobilya yatak yaptırtmış,sallanan beşik şeklinde sonrasında odasında da kullanılabilir cinsten,hem şık duruyor hemde mobilya olduğu için plastiklerden daha hijden diye düşünüyorum.Çekmeceleri falan var oda yapmayacağımız için lazım olacak bize.Cibindirik falanda astık mı al sana süper bi bebiş yatağı paşalar gibi yatsn bebişimsositososito

Canım biryerde okumuştum mizansemidir bilmiyorum ama Allah anneleri hamilelikte gece kalkmalarına alıştırıyor diye yazıyordu,gece her uyanışımda o aklıma gelir,önceden nasıl uyanırım ben uykuma çok düşkünümdür derdim ama şimdiden gece uyanmalarına alıştık hemde bu bana hiç rahatsızlık vermiyora.s

ayy inşallah cnm benim de en çok düşündüğüm gece uyanmak senin gibi uykuya cok düşkünüm gece geç saat oldumu panik yapıyom hatta yatmam lazım sabah uyanamıcam falan diye

ay kızlar sağlıkla doğsunlar yeter ki bakın nasıl uyanıyoruz o zaman ben şimdiden ne zamn kucağıma alcam ya diyorum eim bi dur diyor çok sabırsızım ben de

günaydın kızlar bugün bende tualina gibi çok heyecanlıyım.10.haftamda kız denmişti bugün kız mı erkek mi pozisyon verirse aksilik olmazsa görürüz.sağlıklı olsunda bebişim.dua edin ne olur bizede

Olabilir canım.Zaten bu hamilelik ve doğum mucizevi bişey olduğu için herşeyde bir hayır ve mucize arıyorum ben.Gece kalkmalarına da şimdiden alıştım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de bebişlerimizi doyurmak için kalkıcaz doğumdan sonra geceleri:ecrin_bebek:

tam belli değil demişti doktor bu yüzden kalpim pıt pıt çarpıyor bugün.bide her doktora gittiğimde ilk işim hemen ultrasonda kalp atışına bakmak oluyr.sağlıklımı diye telaşla doktorun açıklamalarını bekliyrm

doktora gidecek kızlar ins guzel haberlerle gelrsnz bişey soracağım 16 17 haftalık hamileler karnınız çıktı mı? sırnaşık şey

Günaydın canımhadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin:lepi::lepi:

ah canım :)) dualarım seninle inşallah yavrularımızın güzel haberlerini veririz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…