- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.141
ah canım :)) dualarım seninle inşallah yavrularımızın güzel haberlerini veririz ...
Günaydın canımhadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin:lepi::lepi:
ben bugün 16.haftama girdim benim göbiş belli.belli olmuyor diyenlerede çok sinir oluyorum.:2:
çok güzelde nasıl yapacaz onu
iş yerined biri görüyor aaa çıkmış göbegin diyor, 2 dk sonra biri görüyor hiç çıkmamış diyor...anlayacağın her kafadan bir ses çıkıyor takma onun için...
günaydın annişler ya dün mayıs anneleri göbüş yapmışlar bir bakim dedim aman ne göreyim bir arkadaşın göbeği kocaman bizim ki o kadar çıkmadı bizde mi problem var ne dersiniz
iş yerined biri görüyor aaa çıkmış göbegin diyor, 2 dk sonra biri görüyor hiç çıkmamış diyor...anlayacağın her kafadan bir ses çıkıyor takma onun için...
benimde bayramda 18. haftam olacak acaba o zamana belli olur mu diye düşünüyorum da o yuzden sordum kaydirigubbakcemile3 su anda kendi halinde buyuyor ama dışarıdan belli deil sivri de olacağa benziyor erkek mi ki bebeğim :ecrin_bebek:
ben bugün 16.haftama girdim benim göbiş belli.belli olmuyor diyenlerede çok sinir oluyorum.:2:
Ayyy bi biz mi kaldık cimcimecim yaaa ben de bilmiyorum daha cinsiyetiboshayallersmile
:)))) katılıyorum canım.. benimde göbüş çok çıktı... ve çok hızlı kilo alıyorum... midem bulanıyor diye pilav makarna yiye yiye şiştim iyice... zten bebek tedavisinde de kilo aldım((( akşamları beni gören bu kız doğumu yaklaşmış diye hastaneye koşturur... sabah iniyor allahtan :)))) bugün ilk kez hamile pantalonumu giydim :)))) belini biraz sıkmam gerekti ama rahatmış yaa... :))))
günaydın herkesee.. 2 gündür baş ağrısı çekiyorum yaaa ..ağrı kesici alamamak ne kötüüümafoldumben
ay bana pantalon demeyin butun şehrde aradım taradım yok bayramda izmirden bakacağım aklinialirimsmile
evet canım bziizm aynı zaten haftalar.bana dr 3 kasımda gun verdi denizcim bakalılm bi hafta var bekliyoruz sen ne zamn öğreneceksin bakalım ?
canım dr bana sadece parol alabilirsin dedi bebeğe zararı yokmuş onun gunaydın bu arada tatlım
ay sahidenmi :1rolleyes: çok saol cnm yaa..bende doktoru arayıp sorcaktım bugün artık. bu zamanlarda annedeki kan hacmi arttığından dolayı baş ağrısı burun kanaması vs olabiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?