2011 Nisan Anneleri

günaydın annişler ya dün mayıs anneleri göbüş yapmışlar bir bakim dedim aman ne göreyim bir arkadaşın göbeği kocaman bizim ki o kadar çıkmadı bizde mi problem var ne dersiniz

benimde bayramda 18. haftam olacak acaba o zamana belli olur mu diye düşünüyorum da o yuzden sordum kaydirigubbakcemile3 su anda kendi halinde buyuyor ama dışarıdan belli deil sivri de olacağa benziyor erkek mi ki bebeğim :ecrin_bebek:

günaydın annişler ya dün mayıs anneleri göbüş yapmışlar bir bakim dedim aman ne göreyim bir arkadaşın göbeği kocaman bizim ki o kadar çıkmadı bizde mi problem var ne dersiniz

ay onu bende gördüm canım ama onunki bebiş deil göbüş daha kaydirigubbakcemile3

iş yerined biri görüyor aaa çıkmış göbegin diyor, 2 dk sonra biri görüyor hiç çıkmamış diyor...anlayacağın her kafadan bir ses çıkıyor takma onun için...

Canım benim göbüş de bana göre artık eskisi gibi değil çünkü tahta gibiydim ben şimdi baktım kiiiii 2 kilo almışım zaten doktorum almalısın diyordu tansiyonum hep düşük çıkıyordu.Ama dıardan görenler ne zaman çıkacak senin göbüş diyor:bbo::bbo:

Ayyy bi biz mi kaldık cimcimecim yaaa ben de bilmiyorum daha cinsiyetiboshayallersmile

benim göbiş çok sivri değil.derli toplu duruyor.kız göbişimi böyle acaba.çok ilginç bir şekilde içimden oğlum olacağı geçiyor neden acaba?kız bebekleride daha çok severim ama bu kadar kız olasalığına rağmen severken ağzımdan oğluşum diye çıkıyor :)))

ben bugün 16.haftama girdim benim göbiş belli.belli olmuyor diyenlerede çok sinir oluyorum.:2:

:)))) katılıyorum canım.. benimde göbüş çok çıktı... ve çok hızlı kilo alıyorum... midem bulanıyor diye pilav makarna yiye yiye şiştim iyice... zten bebek tedavisinde de kilo aldım ((( akşamları beni gören bu kız doğumu yaklaşmış diye hastaneye koşturur... sabah iniyor allahtan :)))) bugün ilk kez hamile pantalonumu giydim :)))) belini biraz sıkmam gerekti ama rahatmış yaa... :))))

ay bana pantalon demeyin butun şehrde aradım taradım yok bayramda izmirden bakacağım aklinialirimsmile

ay bana pantalon demeyin butun şehrde aradım taradım yok bayramda izmirden bakacağım aklinialirimsmile

yapma yaa (( ben istanbulda bakırköyden aldım...girdiğim ilk mağazadan ilk denemedeki pantalonu aldım çıktım... zaten giyeceğim 6 y şurada belki doğumdan sonrada 1-2 ay giyeriz... hepsi o... bir tanede yedek aldım mı tamam dır.. :)))

ay sahidenmi :1rolleyes: çok saol cnm yaa..bende doktoru arayıp sorcaktım bugün artık. bu zamanlarda annedeki kan hacmi arttığından dolayı baş ağrısı burun kanaması vs olabiliyomuş

evet canım zaten dr a şuyum var buyum var diyorum herseye normal diyor bende herseye artk hamilelikten diyorum kaydirigubbakcemile3 dr bana alabilrsin ama fazla alma dedi fazla alsanda bebeğe deil senn karaciğerine zararı olur dedi arada ağrdgnda alablrsn yani olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…