- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.161
:)))) katılıyorum canım.. benimde göbüş çok çıktı... ve çok hızlı kilo alıyorum... midem bulanıyor diye pilav makarna yiye yiye şiştim iyice... zten bebek tedavisinde de kilo aldım((( akşamları beni gören bu kız doğumu yaklaşmış diye hastaneye koşturur... sabah iniyor allahtan :)))) bugün ilk kez hamile pantalonumu giydim :)))) belini biraz sıkmam gerekti ama rahatmış yaa... :))))
kızlar gecn başka bir hamilelik forumunda okudum kadının canı surekli buz yemek istiyormuş bilmiyorumkismile
kızlar gecn başka bir hamilelik forumunda okudum kadının canı surekli buz yemek istiyormuş bilmiyorumkismile
Canım eğer mide bulantıları hala devam ediyorsa bazen soğuk şeyler mideyi bastırıyor ve buz da ona iyi geliyordur belkiCADIARZU
yok canım aş eriyormuş korkuyordu bebege zararı olur mu diye
ben hem oda yapacağım hemde park yatak alacağım canım , dediğin gibi en az 6 ay yada 1 yaşına kadar bizimle kalır sonra ayırırız odasına zaten park yataklara 1 yaşından sonra sığmıyorlar :))ama gündüz falan odasında uyuyup adepte olmasını isitiyorum...rabbim uygulamayı nasip eder inşallah...
Canım bana da oda yapmak biraz saçma geliyor.Yani gece sürekli 2 saate bir emzireceğiz aynı zamanda altını al uyut derken ilk zamanlar yanımızda olması gerekiyor gibi geliyor bana.O yüzden park yataklar en uygun olanı bence.Büyüyünce odası zaten olacak:lepi:
oda yaparkende ileriye dönük bir oda tasarlıyoruım kızlar mesela karyolamız büyüyen karyolalardan olacak dolabımız büyük olacak ve ren beyaz yada krem düşünüyorum objeler ve halı perde falan onlarla renklenecek kuzumun odası...
Günaydın şekerim,herkes hemen hemen aynı şey düşünüyordur,ben park yatak almayı düşünmüyorum,bi arkadaş mobilya yatak yaptırtmış,sallanan beşik şeklinde sonrasında odasında da kullanılabilir cinsten,hem şık duruyor hemde mobilya olduğu için plastiklerden daha hijden diye düşünüyorum.Çekmeceleri falan var oda yapmayacağımız için lazım olacak bize.Cibindirik falanda astık mı al sana süper bi bebiş yatağı paşalar gibi yatsn bebişimsositososito
geç başlamışsın hamile pantalonu giymeye ben 3. ayımda giymeye başlamıştımkaydirigubbakcemile3
evet kızlar genel olarak aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben odası olsun, yine dolap falan yaptırayım, eşyalarını, oyuncaklarını, o odaya koyayım ama beşiği benim yatak oadamda olsun istiyorum, muhtemelen park beşiklerden alacam. İlerde büyüyüncede bakacağız artık. odasına nasıl bişey yapacağıma.
Yılın en güzel anneleri herkese günaydınnnnn :))))))))
bugün de bebişlerimiz bizimle allah ayırmasınnn
ay kızlar benim canım yine abuk subuk şeyler istiyo
ne mesela ttalım opuyorumnanaktan
ay benimde milupa dan hediyelerim geldiiiiiiiiii çok beğendim opuyorumnanaktan
evet kızlar genel olarak aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben odası olsun, yine dolap falan yaptırayım, eşyalarını, oyuncaklarını, o odaya koyayım ama beşiği benim yatak oadamda olsun istiyorum, muhtemelen park beşiklerden alacam. İlerde büyüyüncede bakacağız artık. odasına nasıl bişey yapacağıma.
ay benimde milupa dan hediyelerim geldiiiiiiiiii çok beğendim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?