2011 Nisan Anneleri

sayıyorum omlet peynir bi kaç çeşit taze nane domates biber salatalık ayyyy zeytin böle siyah yeşil ayyyy ayyyy ayyyy ağzım sulandı akşama yemek yapmıycam kahvaltı hazırlıycam

cokacimcoook oooh sıcacık bir kahvaltı...h.içi insan hasret kalıyor valla..
neyse evdeki hanımlar bizim yerimize yapıp yesinler bari boshayallersmile

park yatak almayı düşünen arkadaşlar hangi marka almayı planlıyorlar?ben onu odama koymak için düşünüyrm ama odama park yatak pek uymuyor lila benim yatak odası alacağım parka yatak büyük ihtimalle yeşil-turuncu olur.

slm kızlar sabah bende devlet hastanesine gittim bebeşimi görmeye gördüm çok şükür iyi ama cinsiyetini söylemedi doktor haftaya özele randevu aldım artık o zaman öğrenirim inş..

kızlar benim de doktor randevum haftaya cumartesi idi. 4 hafta olacaktı artık bebişimi görmeyeli. dayanamadım hem 29 ekim eşime ve bana tatil olduğu için cumaya aldım randuvumuzuaklinialirimsmilemalum eşim işi yüzünden sürekli kontrollere gelemiyor hem bana da bahane olmuş oldu ayyy çok mutlu oldum ya. bakalım cinsiyetimizde belli değildi belki belli olur artık

hanımlarr konu sahibi arkadaşım beni de listenize alırmısınız??? :)
yaşım 25
sat 17.07.2010
tdt 24 nisan 2011
kilom 55 di hala 55
boy 1.58
cinsiyet henüz belli değil :))

ayy hadi bakalım canım inş.öğrenirsiniz cinsiyetini de...
çok özleniyor bu sıpalar naapıcaz biz böyle 5 ay..
bizim kontrolümüze daha 15 gün var :gitme:

ayy hadi bakalım canım inş.öğrenirsiniz cinsiyetini de...
çok özleniyor bu sıpalar naapıcaz biz böyle 5 ay..
bizim kontrolümüze daha 15 gün var :gitme:

ya sorma canım her seferinde bu sefer sabretcem 1 ay diyorum ama 2 hafta geçtikten sonra hep randevuyu erkene alıyorumkaydirigubbakcemile3evet tatlım çok özleniyor maalesef. 15 gün de çok değilki canım. en son ne zaman gitmiştin doktora

tatlişoğlum seninki gerçekten belli değil mi17.hafta olmuş mayıs annelerinden öğrenenler olmuş acaba diyorum kız mı acep seninki göstermiyor kendini kızlar utangaç olurmuş

tatlişoğlum seninki gerçekten belli değil mi17.hafta olmuş mayıs annelerinden öğrenenler olmuş acaba diyorum kız mı acep seninki göstermiyor kendini kızlar utangaç olurmuş

yok canım belli değil bugün devlete gittim doktor yan yatıyor görmüyorum dedi.zaten devlettede söylemiyorlarmış haftaya pazartesi özele gidecem orda öğrenirim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…