- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.181
geldi dimi o indirim çekleri iyi ya gider alırız bebişimize
sayıyorum omlet peynir bi kaç çeşit taze nane domates biber salatalık ayyyy zeytin böle siyah yeşil ayyyy ayyyy ayyyy ağzım sulandı akşama yemek yapmıycam kahvaltı hazırlıycam
evet canım cd yi de çok beğendim ne guzel konular var içinde ay heyecanlandım birden kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook oooh sıcacık bir kahvaltı...h.içi insan hasret kalıyor valla..
neyse evdeki hanımlar bizim yerimize yapıp yesinler bari boshayallersmile
bende dün giydim ilk defa ama 2-3 haftaya kadar beli falan anca olur sanırım.Beli ince lastik olmasına rağmen şimdilik bol geliyor:)
ayyyy ben akşam yemeği olarak yapıcam valla canım çok istedi pazara kadar bekleyemem
ooff bizde çok acıktık teyzeleri.inşallah öğlen yemeğinde güzel bişeyler vardır da doyarız :ecrin_bebek:
ay benimde milupa dan hediyelerim geldiiiiiiiiii çok beğendim opuyorumnanaktan
kızlar benim de doktor randevum haftaya cumartesi idi. 4 hafta olacaktı artık bebişimi görmeyeli. dayanamadım hem 29 ekim eşime ve bana tatil olduğu için cumaya aldım randuvumuzuaklinialirimsmilemalum eşim işi yüzünden sürekli kontrollere gelemiyor hem bana da bahane olmuş oldu ayyy çok mutlu oldum ya. bakalım cinsiyetimizde belli değildi belki belli olur artık
hanımlarr konu sahibi arkadaşım beni de listenize alırmısınız??? :)
yaşım 25
sat 17.07.2010
tdt 24 nisan 2011
kilom 55 di hala 55
boy 1.58
cinsiyet henüz belli değil :))
ayy hadi bakalım canım inş.öğrenirsiniz cinsiyetini de...
çok özleniyor bu sıpalar naapıcaz biz böyle 5 ay..
bizim kontrolümüze daha 15 gün var :gitme:
hanımlarr konu sahibi arkadaşım beni de listenize alırmısınız??? :)
yaşım 25
sat 17.07.2010
tdt 24 nisan 2011
kilom 55 di hala 55
boy 1.58
cinsiyet henüz belli değil :))
tatlişoğlum seninki gerçekten belli değil mi17.hafta olmuş mayıs annelerinden öğrenenler olmuş acaba diyorum kız mı acep seninki göstermiyor kendini kızlar utangaç olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?