2011 Nisan Anneleri

ay benimde milupa dan hediyelerim geldiiiiiiiiii çok beğendim opuyorumnanaktan
milupaya bende üye olmak istiyorum. Bi sitesine gireymi bakalım. Olmazsa sizden yardım alırım artık.
Vay be kızlar, hepimiz bişeyler düşünüyoz bakalım. Daha hiç hazırlıklara başlamadık, ama yavaş yavaş bakıyoruz artık.

Benim kafamda marka falan yok daha, şöyle ayrıntılı pek sormadık, 1-2 yerden baktım, arkdaşlardan gördüm. Onlar zaten pek pahalı değil ve portatif, eğer uzakta aileleriniz varsa, toplayıp bebeğin beşiğinide her yere götürebiliyormuşun. ben annemlere falan uzun kalmaya gidersem, beşiğinide götürmeyi düşünüyorum.Mağazada toplanmış halini falanda gösterdiler.

2 hafta önce gittik canım...en uzun bu sefer olacak tam 4 hafta geçmiş olacak..
ben de bu sefer dayanacam diye söz verdim kendime,
ama daha yarısı bitti,devamlı cdsini izliyorum bende napim..boshayallersmile

selam kizlar ne var ne yok..
bu hafta cinsiyetini ögrenen var mi?

doktor bana 2 hafta önce 3 hafta sonra gel cinsiyetine bakalim dedii..
ama ben bekleyemicemm sanirsamm..
cuma günü 14 + 1 oluyo yanlis hesaplamadiysam :))

sizce gitsem mi.. baklesem mi bi hafta daha ???

yok canım belli değil bugün devlete gittim doktor yan yatıyor görmüyorum dedi.zaten devlettede söylemiyorlarmış haftaya pazartesi özele gidecem orda öğrenirim inş.

gerçekten iyi sabrediyosun canım yaa..
sabrını takdir ettim...ben kılı kırk yaprmıştım heralde..
inş.gönlüne göre verir,bu sabrın sonunda opuyorumnanaktan

selam canım..cinsiyet öğrenen ark.var ama bekleyen daha çok sanırım..
ben tam 14 haftalıkken gittiğimde dr.% 100 erkek demişti..
ama eğer kızsa biraz saklıyorsa galiba dr. da emin olamıyor..
istersen bir şansını dene,16.haftada artık öğrenirsin kesin olarak...

ben 2lisi testi yaptırmııştım ilk olarak.. son kontrolde de 4 lü testi yaptırdık hayırlısı inşAllah.
hatta bu kontrolde Amniyosentez den bahsetti.. doğabilecek kötü şeylerdende... bunlarda kanama, bebeği kaybetme ve mikrop kapma gibi şeylermiş Allahım korusun.. duyar duymaz istemiyorum dedim zaten :bbo::bbo::bbo:
kendimi 16 haftalık sanarken 15+3 olduğum öğrendim banada ,% 90 kız dedi

slm kızlar..nasılsınız..maşallah kaynatmışsınız yine...MESA cnm o pencere için olan storlu poponlu şeyi çok beğendim vallahi... kızlar benim düşündüğüm paylaştığım yatakları gördünüzmü...fikir almak istiyorum da...

kızlar bizim bebiş hepten belli etti cinsiyetini anlamam diyodum ama bu kadarmı belli eder erkek..o yüzden eminim ben...değişceni zannetmiyorum yoksa bana 13+4 de söylemişti

ay kızlar ben pantalon giymiyorum... etekde vardır herhalde değilmi? alsammı yoksa benim etekleri ben düşük bel giydiğim için yukarı çeksem kullanırım baya.... aman zati bi gezmeye başlasam dayanama alırım herhalde...

yataklar süper cnm çok beğendim hala arastırıyorum ne yapsam diye bir hafta sonu mobilyacıları geziip daha fazla fikir almak isityorum büyük ihtimalle kendimiz yaptıracaz tabi güzel ve uygun bulursam hazır da olabilir

bir sürü ponpon yapılıyor önce sonra onlar aralara boncuk koyularak misina ya diziliyor misinalar bir cıta ya bağlanıyor ve cıta kapı yada kolidor da kolon varsa cakılıyor

çok güzel bir kapı süsü olmuş.bunu yapmak isteyen istanbuldaki arkadaşlara şöyle bir tavsiyem var.ben 1 sene takı tasarımı kursuna gittim bu yüzdende bu tür malzemeleri alabileceğimiz eminönünde çok yer var.bu ponponlar hazır olarak çeşitli boylarda satılıyor her rengide var .ayrıca arasına konulacak olan diğer tutturma malzemeleride aynı yerkerde mevcut.bende perdeye takılan süslerden yaomak istiyordum birara onun için gezdim.istanbuldaki arkadaşlara adres marpuççular han da var süper çeşitler eminöünde bu hanı kime sorsanız gösterirler yeşil caminin sokağında.tabi bunun gibi bir çok yer var ama en kolay ve çok çeşit olan yerlerden birisi burası.

selam arkadaşlar nasılsınız.

bende dün kontrole gittim bebeğimi görmeye.
bu sefer başka bi doktora gittik ve artık en son bunda karar kıldım. beğendim doktoru.pratik görünüyor.işini biliyor ve güvendim en önemlisi bu.
bana kasılmalar için ilaç verdi kalsiyum.
bide mide sorunları için ilaç verdi.
ikiiside çiğneme tableti.
babamız oğluşumuzu merak ediyordu.
bayadır görmüyordu ve cinsiyetini gösterirmi acaba doktor hn dedi. doktorda şansımıza bakalm inş. dedi.
ben daha önce görmüştüm doktor %99 erkek demişti ama bi doktordan daha duymak banada daha iyi oldu.emin olduk en azından.
doktor teyzemiz göbeğimize tam koydu o aleti ve bacaklarını açmış bi şekilde pipisini gördük ilk önce:)
tam denk geldi yani.
iyice açıktı bacaklarıı:) yirim onu bennnn
sölememe gerek yok heralde herşey ortada dedi doktor teyzemiz:)
kımıldanıyordu yavrum ya.
kocaman olmuş 18+2 idi dün.350 gr falan dedi doktor.hızla büyüyecekler inş. bundan snra.

bu arada dün kendime ilk hamile kıyafetimi aldım, ben tesettürlü olduğum için etek her yerde olmuyor maalesef. neyseki buldum ve hemen aldım,çok rahat artık sıkmaya başlamıştı.

oooy maşalllah oğluşuna
açmış oturuyor demek yaramaz..ne kadar büyümüş
senin tekmelere az kaldı ozaman..dr.bunla ilgili birşey öyledimi peki..
dr.konusunu da çözmen iyi olmuş,zira artık karar verip devam etmek gerekiyor..
nerdeye yolu yarıladık...delikafadulden

tekmeleme değilde hafif kımıldanmalar oluyor sanırım cnm bnde.
yani bunu doktora sormayı unuttum.bebek mi yapıyor acaba diye.
ama sanırım bebek yapıyor.
genelde akşam yattığım uzandığım zaman oluyor bu. hafif iki üç kere kımıldama oluyor.:)
neyse emin olmama az kaldı bnm:)
heycanla bekliyorum..

bu arada çatlaklar içinde 3 tane falan çatlak kremi önerdi ama ben nettende araştırdım.
dediklerinin bi tanesini aldım
lierac aldım.
inş. çatlamam bundan çok korkuyorum.

ay çok sevindim senin adına...cnm bu aylardan sonra baya hızlı kilo alıyolar ya onada çok seviniyorum mutlu oluyorum vallahi...bide cnm varmı öyle özel beslenme falan yoksa evde pişen yemekler meyve falan....

ay kapı süsünü beğendim ama pencereyi stor yapıp üstüne süs olarak kullanıla bilir çocuk odasını..benimde oğluşuma beğendiğim bi yatak vardı ikeadan onada çok yakışır..inş o günler gelsinde bi neler yaparız neler..

et yiyorum ben biraz bol kızlar.normalde asla sevmem ama protein kilo aldırıyor bebeğe yemeliyiz.
bide haftada bir gün balık muhakkak yiyorum.
hergün ceviz yiyorum.cevizi sevmem günde 3 tane yemeye çalışıyorum
akşamlarıda bol bol meyve yiyorum.
geri kalanda pişen yemekler normal olarak.
adetime göre 8 9 gün önden gidiyor ultrason

Son düzenleme:

ay bu gittiğimde vitamin istim bari ya...balık yemiyorum iğrendim... cevizdende midem kalktı ye ye bıktım vallahi...omegalı şöyle B si bol bi ilaç versinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…