- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.201
milupaya bende üye olmak istiyorum. Bi sitesine gireymi bakalım. Olmazsa sizden yardım alırım artık.ay benimde milupa dan hediyelerim geldiiiiiiiiii çok beğendim opuyorumnanaktan
Vay be kızlar, hepimiz bişeyler düşünüyoz bakalım. Daha hiç hazırlıklara başlamadık, ama yavaş yavaş bakıyoruz artık.eveet canım aynen bende öyle düşünüyorum..
yine oda mobilyaları alıcam,birde ark.bambu beşiğini veriyor..
o odamda olacak ama belki gündüzleri karyolasında yatabilir..
en azından dolabı sifonyeri olsun ki düzenli olsun dimi..zemuszemus
park yatak almayı düşünen arkadaşlar hangi marka almayı planlıyorlar?ben onu odama koymak için düşünüyrm ama odama park yatak pek uymuyor lila benim yatak odası alacağım parka yatak büyük ihtimalle yeşil-turuncu olur.
gözün aydın cnm ay ne mutlu bi prenses daha yolda desenize,darısı bize artık kaydirigubbakcemile2
ya sorma canım her seferinde bu sefer sabretcem 1 ay diyorum ama 2 hafta geçtikten sonra hep randevuyu erkene alıyorumkaydirigubbakcemile3evet tatlım çok özleniyor maalesef. 15 gün de çok değilki canım. en son ne zaman gitmiştin doktora
yok canım belli değil bugün devlete gittim doktor yan yatıyor görmüyorum dedi.zaten devlettede söylemiyorlarmış haftaya pazartesi özele gidecem orda öğrenirim inş.
selam kizlar ne var ne yok..
bu hafta cinsiyetini ögrenen var mi?
doktor bana 2 hafta önce 3 hafta sonra gel cinsiyetine bakalim dedii..
ama ben bekleyemicemm sanirsamm..
cuma günü 14 + 1 oluyo yanlis hesaplamadiysam :))
sizce gitsem mi.. baklesem mi bi hafta daha ???
mrb.arkadaşlar .bizde bugün doktorumuzaa gittik..3 lü test yaptılar 2 li de yaptırmıştık..acaba özel hastane olduğu içinmi bütün testleri yapıyolarboshayallersmile ayrıca doktorum iyide hiç konuşmuyo nerdeyse sorarsan cevap veriyo..bende sorcaklarımı unutuyorumbilmiyorumkismile15+4 olduk yine erkeğe benziyo ama kesin değil dedi sanırım doğduğunda evet erkek diyecekkaydirigubbakcemile3
ay bana pantalon demeyin butun şehrde aradım taradım yok bayramda izmirden bakacağım aklinialirimsmile
slm kızlar..nasılsınız..maşallah kaynatmışsınız yine...MESA cnm o pencere için olan storlu poponlu şeyi çok beğendim vallahi... kızlar benim düşündüğüm paylaştığım yatakları gördünüzmü...fikir almak istiyorum da...
bir sürü ponpon yapılıyor önce sonra onlar aralara boncuk koyularak misina ya diziliyor misinalar bir cıta ya bağlanıyor ve cıta kapı yada kolidor da kolon varsa cakılıyor
selam arkadaşlar nasılsınız.
bende dün kontrole gittim bebeğimi görmeye.
bu sefer başka bi doktora gittik ve artık en son bunda karar kıldım. beğendim doktoru.pratik görünüyor.işini biliyor ve güvendim en önemlisi bu.
bana kasılmalar için ilaç verdi kalsiyum.
bide mide sorunları için ilaç verdi.
ikiiside çiğneme tableti.
babamız oğluşumuzu merak ediyordu.
bayadır görmüyordu ve cinsiyetini gösterirmi acaba doktor hn dedi. doktorda şansımıza bakalm inş. dedi.
ben daha önce görmüştüm doktor %99 erkek demişti ama bi doktordan daha duymak banada daha iyi oldu.emin olduk en azından.
doktor teyzemiz göbeğimize tam koydu o aleti ve bacaklarını açmış bi şekilde pipisini gördük ilk önce:)
tam denk geldi yani.
iyice açıktı bacaklarıı:) yirim onu bennnn
sölememe gerek yok heralde herşey ortada dedi doktor teyzemiz:)
kımıldanıyordu yavrum ya.
kocaman olmuş 18+2 idi dün.350 gr falan dedi doktor.hızla büyüyecekler inş. bundan snra.
bu arada dün kendime ilk hamile kıyafetimi aldım, ben tesettürlü olduğum için etek her yerde olmuyor maalesef. neyseki buldum ve hemen aldım,çok rahat artık sıkmaya başlamıştı.
tekmeleme değilde hafif kımıldanmalar oluyor sanırım cnm bnde.
yani bunu doktora sormayı unuttum.bebek mi yapıyor acaba diye.
ama sanırım bebek yapıyor.
genelde akşam yattığım uzandığım zaman oluyor bu. hafif iki üç kere kımıldama oluyor.:)
neyse emin olmama az kaldı bnm:)
heycanla bekliyorum..
bu arada çatlaklar içinde 3 tane falan çatlak kremi önerdi ama ben nettende araştırdım.
dediklerinin bi tanesini aldım
lierac aldım.
inş. çatlamam bundan çok korkuyorum.
et yiyorum ben biraz bol kızlar.normalde asla sevmem ama protein kilo aldırıyor bebeğe yemeliyiz.
bide haftada bir gün balık muhakkak yiyorum.
hergün ceviz yiyorum.cevizi sevmem günde 3 tane yemeye çalışıyorum
akşamlarıda bol bol meyve yiyorum.
geri kalanda pişen yemekler normal olarak.
adetime göre 8 9 gün önden gidiyor ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?