2011 Nisan Anneleri

maalesef cnm omega içeren hiç bi ilaç yok diye biliyorum
olsada yeterli değildir balık zekası için muhakkak ye.
ben kendim pişirsem kokusundan yiyemem ama eşim pişiriyo saolsun yiyebiliyorum.
cevizi bende istemiyorum ama mecburen:)

balık yağı hapı var cnm.... uygunmu acaba hamilelikte... sormalı

maşallah diyelim nazar değmesin prensimize,annesini babasını üzmeyen bir çocuk olacak,ne tarafta oturuyorsun canım,hangi doktora gidiyorsun?

esracım şimdi çizelgede gördüm bebeğin erkek mi olacak..çok sevindim allah analı babalı büyütsün ya..ben de yarın doktora gidicem bakalım inş öğrenirim..ben de erkek olursa mustafa düşünüyorum ama kesin değil..

hoşgeldin cnm arkadaşım3 gün önce gittik başka doktora huzursuzlandım bizimkisi hiç beklenmedik anda gösterdi kendini...darısı başına cnm inş....NASILSIN..HAYIRDIR EVDEMİSİN

kızlar merhaba bişey sorucam sizlere benim 16+1 gittik doktrora kız dedi acaba yanılıyormudur diye düşünüyrum kısmet gerçi sorun değil kız veya erkek olması ama insan alışltırınca kendini zor oluyor benim karnım yayvan yayıldı yani sivri diil sizinki cinsiyetine göre yayvan veya sivri mi yaNİ BU İSTATİSTİK TUTUYO MU

evdeyim canım raporluyum felaket grip oldum kaç gündür yatıyorum bugün gözümü açtım biraz..ateşim çıktı boğazım burnum felaketti..doktoruma gideyim dedim izne ayrılmış..yarın zaten randevum vardı..yarın gidecem..devlete gittim 3 ten sonra muayene yokmuş sinir oldum pazartesi günü..artık bende sağlık ocağına gittim rapor verdi antibiyotik verdi..bebeğe plesantadan geçmez dedi..2 tane içtim çünkü boğazlarım berbattı..ama takıldı aklıma yarın kendi doktoruma sorucam..rovamycine marka bi antibiyotik..

cnm yanılacağını sanmıyorum.çünkü 14. haftada cinsel organ tamamlanıyormuş.
bnm karnım sivriydi ve erkek oldu.15+1 de öğrendm.
bu bende tuttu.

hayırlsıı olsun.
daha önce başka doktor erkekmi demiştide alıştırdın kendini?

Son düzenleme:

hamile etekleride çok var cnm bende ilk hamileliğimde almıştım bir tane ,birde elbise almıştım,pantalonda sadece dışarı giderken kullanıyorum rahat oluyor diye..lcw da var diye biliyorum ama hamile mağazalarındada var ben eteğimi ümraniyede bi hamile mağazasından almıştım ama şimdi beğenmiyorum bu sefer daha modern bişey alıcam..
cnm çok sevindim ne güzel cinsiyettende emin olmuşsunuz..doktorunada kafan yattıysa huzuru buldun demektir kaydirigubbakcemile3

gözün aydın cnm prensesin sağlıkla gelir inş..darısı benim başıma..bendelü yaptırcam sanırım başka bi klinikte sordum daha uygun buldum oraya düşünüyorum ..

Kızlarrrr ayrıca burda olan herkesede merhaba ,birkaç sayfa okuyabildim..ben bugün çok kasvetli bir haldeyim bu anormallik bende mi var? yoksa benim gibi olanalr var mı??:bbo:

CNM BENİM...benim karnım sivri erkek bebişim...bide 16 hft iyi bi hafta kız dediyse değişmez die düşünüyorum...çünkü benimkisini13+4 de gördü erkeklik organı oluşmuş seninkisi erkek olsa hayli hayli gösterirdi... için rahat olsun ama her gittiğinde ısrarla sor :)
kıyamam sana ya...ay arkadaşım geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın....yarınmış doktor randevun iyi bari...antibiyotik ya sağlık ocağı vermiş ya güvenemiyorum ben ne yazııkki..kendi doktorum hariç kimseye...
esra ne kadar cok arastırmacısın ilk defa görüyorum böyle bir şeyi

evet cnm..araştırıyorum çok..ama bu mavi yatak ve bu daha önceden aklımda olanlardı...almam gereksizmi olur...sonrada o maviyi alsam...ay kocam nete girmedi ki bi sorim..

canım sağol..yarın doktordan gelince yazarım..inşallah cinsiyetini de öğrenirim..biraz daha yatayım ben görüşürüz..

keşke bu yatakları kullananlar olsaydı ne güzel onlara sorardık ben de ne yapsam cok kararsızım aslında bebek ağladımı gece babası duymasın uykusu bölünmesin de istiyorum bebişimiz kendi yatağında mı yatsa ben cok kararsızımdır istersen bu yatağın yanına olanı sonra ihtiyac duyarsan al ilk önce beşik yada yatak olsun

canım sana erkek mi demişti sana banada demişti ama bnmde karnım sivri değil...

canım sağol..yarın doktordan gelince yazarım..inşallah cinsiyetini de öğrenirim..biraz daha yatayım ben görüşürüz..

iii haberlerini bekliyoruz canım geçmiş olsun dikkat et kendineolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…