- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.221
maalesef cnm omega içeren hiç bi ilaç yok diye biliyorum
olsada yeterli değildir balık zekası için muhakkak ye.
ben kendim pişirsem kokusundan yiyemem ama eşim pişiriyo saolsun yiyebiliyorum.
cevizi bende istemiyorum ama mecburen:)
selam arkadaşlar nasılsınız.
bende dün kontrole gittim bebeğimi görmeye.
bu sefer başka bi doktora gittik ve artık en son bunda karar kıldım. beğendim doktoru.pratik görünüyor.işini biliyor ve güvendim en önemlisi bu.
bana kasılmalar için ilaç verdi kalsiyum.
bide mide sorunları için ilaç verdi.
ikiiside çiğneme tableti.
babamız oğluşumuzu merak ediyordu.
bayadır görmüyordu ve cinsiyetini gösterirmi acaba doktor hn dedi. doktorda şansımıza bakalm inş. dedi.
ben daha önce görmüştüm doktor %99 erkek demişti ama bi doktordan daha duymak banada daha iyi oldu.emin olduk en azından.
doktor teyzemiz göbeğimize tam koydu o aleti ve bacaklarını açmış bi şekilde pipisini gördük ilk önce:)
tam denk geldi yani.
iyice açıktı bacaklarıı:) yirim onu bennnn
sölememe gerek yok heralde herşey ortada dedi doktor teyzemiz:)
kımıldanıyordu yavrum ya.
kocaman olmuş 18+2 idi dün.350 gr falan dedi doktor.hızla büyüyecekler inş. bundan snra.
bu arada dün kendime ilk hamile kıyafetimi aldım, ben tesettürlü olduğum için etek her yerde olmuyor maalesef. neyseki buldum ve hemen aldım,çok rahat artık sıkmaya başlamıştı.
esracım şimdi çizelgede gördüm bebeğin erkek mi olacak..çok sevindim allah analı babalı büyütsün ya..ben de yarın doktora gidicem bakalım inş öğrenirim..ben de erkek olursa mustafa düşünüyorum ama kesin değil..
tamam canım ekledim..
kızlar merhaba bişey sorucam sizlere benim 16+1 gittik doktrora kız dedi acaba yanılıyormudur diye düşünüyrum kısmet gerçi sorun değil kız veya erkek olması ama insan alışltırınca kendini zor oluyor benim karnım yayvan yayıldı yani sivri diil sizinki cinsiyetine göre yayvan veya sivri mi yaNİ BU İSTATİSTİK TUTUYO MU
ay kızlar ben pantalon giymiyorum... etekde vardır herhalde değilmi? alsammı yoksa benim etekleri ben düşük bel giydiğim için yukarı çeksem kullanırım baya.... aman zati bi gezmeye başlasam dayanama alırım herhalde...
selam arkadaşlar nasılsınız.
bende dün kontrole gittim bebeğimi görmeye.
bu sefer başka bi doktora gittik ve artık en son bunda karar kıldım. beğendim doktoru.pratik görünüyor.işini biliyor ve güvendim en önemlisi bu.
bana kasılmalar için ilaç verdi kalsiyum.
bide mide sorunları için ilaç verdi.
ikiiside çiğneme tableti.
babamız oğluşumuzu merak ediyordu.
bayadır görmüyordu ve cinsiyetini gösterirmi acaba doktor hn dedi. doktorda şansımıza bakalm inş. dedi.
ben daha önce görmüştüm doktor %99 erkek demişti ama bi doktordan daha duymak banada daha iyi oldu.emin olduk en azından.
doktor teyzemiz göbeğimize tam koydu o aleti ve bacaklarını açmış bi şekilde pipisini gördük ilk önce:)
tam denk geldi yani.
iyice açıktı bacaklarıı:) yirim onu bennnn
sölememe gerek yok heralde herşey ortada dedi doktor teyzemiz:)
kımıldanıyordu yavrum ya.
kocaman olmuş 18+2 idi dün.350 gr falan dedi doktor.hızla büyüyecekler inş. bundan snra.
bu arada dün kendime ilk hamile kıyafetimi aldım, ben tesettürlü olduğum için etek her yerde olmuyor maalesef. neyseki buldum ve hemen aldım,çok rahat artık sıkmaya başlamıştı.
ben 2lisi testi yaptırmııştım ilk olarak.. son kontrolde de 4 lü testi yaptırdık hayırlısı inşAllah.
hatta bu kontrolde Amniyosentez den bahsetti.. doğabilecek kötü şeylerdende... bunlarda kanama, bebeği kaybetme ve mikrop kapma gibi şeylermiş Allahım korusun.. duyar duymaz istemiyorum dedim zaten :bbo::bbo::bbo:
kendimi 16 haftalık sanarken 15+3 olduğum öğrendim banada ,% 90 kız dedi
CNM BENİM...benim karnım sivri erkek bebişim...bide 16 hft iyi bi hafta kız dediyse değişmez die düşünüyorum...çünkü benimkisini13+4 de gördü erkeklik organı oluşmuş seninkisi erkek olsa hayli hayli gösterirdi... için rahat olsun ama her gittiğinde ısrarla sor :)kızlar merhaba bişey sorucam sizlere benim 16+1 gittik doktrora kız dedi acaba yanılıyormudur diye düşünüyrum kısmet gerçi sorun değil kız veya erkek olması ama insan alışltırınca kendini zor oluyor benim karnım yayvan yayıldı yani sivri diil sizinki cinsiyetine göre yayvan veya sivri mi yaNİ BU İSTATİSTİK TUTUYO MU
kıyamam sana ya...ay arkadaşım geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın....yarınmış doktor randevun iyi bari...antibiyotik ya sağlık ocağı vermiş ya güvenemiyorum ben ne yazııkki..kendi doktorum hariç kimseye...evdeyim canım raporluyum felaket grip oldum kaç gündür yatıyorum bugün gözümü açtım biraz..ateşim çıktı boğazım burnum felaketti..doktoruma gideyim dedim izne ayrılmış..yarın zaten randevum vardı..yarın gidecem..devlete gittim 3 ten sonra muayene yokmuş sinir oldum pazartesi günü..artık bende sağlık ocağına gittim rapor verdi antibiyotik verdi..bebeğe plesantadan geçmez dedi..2 tane içtim çünkü boğazlarım berbattı..ama takıldı aklıma yarın kendi doktoruma sorucam..rovamycine marka bi antibiyotik..
esra ne kadar cok arastırmacısın ilk defa görüyorum böyle bir şeyi
CNM BENİM...benim karnım sivri erkek bebişim...bide 16 hft iyi bi hafta kız dediyse değişmez die düşünüyorum...çünkü benimkisini13+4 de gördü erkeklik organı oluşmuş seninkisi erkek olsa hayli hayli gösterirdi... için rahat olsun ama her gittiğinde ısrarla sor :)
kıyamam sana ya...ay arkadaşım geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın....yarınmış doktor randevun iyi bari...antibiyotik ya sağlık ocağı vermiş ya güvenemiyorum ben ne yazııkki..kendi doktorum hariç kimseye...
evet cnm..araştırıyorum çok..ama bu mavi yatak ve bu daha önceden aklımda olanlardı...almam gereksizmi olur...sonrada o maviyi alsam...ay kocam nete girmedi ki bi sorim..
canım sana erkek mi demişti sana banada demişti ama bnmde karnım sivri değil...kızlar merhaba bişey sorucam sizlere benim 16+1 gittik doktrora kız dedi acaba yanılıyormudur diye düşünüyrum kısmet gerçi sorun değil kız veya erkek olması ama insan alışltırınca kendini zor oluyor benim karnım yayvan yayıldı yani sivri diil sizinki cinsiyetine göre yayvan veya sivri mi yaNİ BU İSTATİSTİK TUTUYO MU
evdeyim canım raporluyum felaket grip oldum kaç gündür yatıyorum bugün gözümü açtım biraz..ateşim çıktı boğazım burnum felaketti..doktoruma gideyim dedim izne ayrılmış..yarın zaten randevum vardı..yarın gidecem..devlete gittim 3 ten sonra muayene yokmuş sinir oldum pazartesi günü..artık bende sağlık ocağına gittim rapor verdi antibiyotik verdi..bebeğe plesantadan geçmez dedi..2 tane içtim çünkü boğazlarım berbattı..ama takıldı aklıma yarın kendi doktoruma sorucam..rovamycine marka bi antibiyotik..
canım sağol..yarın doktordan gelince yazarım..inşallah cinsiyetini de öğrenirim..biraz daha yatayım ben görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?