- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.241
keşke bu yatakları kullananlar olsaydı ne güzel onlara sorardık ben de ne yapsam cok kararsızım aslında bebek ağladımı gece babası duymasın uykusu bölünmesin de istiyorum bebişimiz kendi yatağında mı yatsa ben cok kararsızımdır istersen bu yatağın yanına olanı sonra ihtiyac duyarsan al ilk önce beşik yada yatak olsun
inş. öyle olucak bakalm:)
anadolu yakassında oturuyorum cnm ben dragos şifaya gidiyorum şimdi.
sen?
cnm ilk başlarda hep yanında yatırr aman dikkat et ,Allah korusn başta bebekler çok narin oluyor hep kollamak gerekiyor,ellerini kımıldatırken battaniye ağzına gelir,kusar kusmugu tıkar Allah korusun,4-5 aylık olurken gıvıldanarak düşebiliyor.benim bebeğim bi kere düştü aklım çıktı,can veriyorum sandım.Allahtan bişey olmadı..doğum yapınca beni anlayacaksın ve uyurken hep onun yüzünü görme ihtiyacı hissedeceksin..bak benim oğlum 22 aylık hala yüzünü görmden içim rahat uyuyamıyorum..babasının uykusu bölünmesin herkes ister ama bırak evladın sağlıklı olsunda o da az fedakarlık etsin baba oldugunu anlasın hissetsin..
kızlar bunuda düşünüyorum ama...gereksizmi sice yani kaç aylık olana kadar kullanılır ki
ESRAAAAAAAA burdaysan özele bakarmısın ? acilll
park yatak almayı düşünen arkadaşlar hangi marka almayı planlıyorlar?ben onu odama koymak için düşünüyrm ama odama park yatak pek uymuyor lila benim yatak odası alacağım parka yatak büyük ihtimalle yeşil-turuncu olur.
evdeyim canım raporluyum felaket grip oldum kaç gündür yatıyorum bugün gözümü açtım biraz..ateşim çıktı boğazım burnum felaketti..doktoruma gideyim dedim izne ayrılmış..yarın zaten randevum vardı..yarın gidecem..devlete gittim 3 ten sonra muayene yokmuş sinir oldum pazartesi günü..artık bende sağlık ocağına gittim rapor verdi antibiyotik verdi..bebeğe plesantadan geçmez dedi..2 tane içtim çünkü boğazlarım berbattı..ama takıldı aklıma yarın kendi doktoruma sorucam..rovamycine marka bi antibiyotik..
kızlar benim de doktor randevum haftaya cumartesi idi. 4 hafta olacaktı artık bebişimi görmeyeli. dayanamadım hem 29 ekim eşime ve bana tatil olduğu için cumaya aldım randuvumuzuaklinialirimsmilemalum eşim işi yüzünden sürekli kontrollere gelemiyor hem bana da bahane olmuş oldu ayyy çok mutlu oldum ya. bakalım cinsiyetimizde belli değildi belki belli olur artık
hanımlarr konu sahibi arkadaşım beni de listenize alırmısınız??? :)
yaşım 25
sat 17.07.2010
tdt 24 nisan 2011
kilom 55 di hala 55
boy 1.58
cinsiyet henüz belli değil :))
tatlişoğlum seninki gerçekten belli değil mi17.hafta olmuş mayıs annelerinden öğrenenler olmuş acaba diyorum kız mı acep seninki göstermiyor kendini kızlar utangaç olurmuş
kızlar bu bambu sepetler ne kadar bende birinden bulsam da surda kullanacağım 3-4 ay en fazla
canım ben baktım netten fiyatlarına 300 den 600 e kadr falan war fiyatları bilmiyorumkismile
cnm hangi acıbademe gittin...doktorun nasıl biliyomusun...acıbadem çok gereksin para alıyo keşke gitmesen...HİSARA GİT TAVSİYEM MÜKEMMEL BİYER....slm kızlar naber iyisinizdir umarım biz iyiz çok şükür arada ubuk sabuk ağrı sancı şeklinde şikayetlerimiz olmasa daha iyi olcak ta neyse buna şükür bu arada bugun acıbadem hastanesinden salı günü için randevu aldık bakalım hayırlısıyla bi gidelim bebişkomuz iyidir umarım....
cnm çok beğeniyorum bambuyu ama asla almam...çünkü çok kısa süre kullanıcağı bişey...onun güpürle çarşafı olcak ki bişeye benzesin...kızlar bu bambu sepetler ne kadar bende birinden bulsam da surda kullanacağım 3-4 ay en fazla
kızlar bişey soracağım profilime resim eklemeye çaılşıyorum her defasında hata oluştu diyor neyi yanlış yapıyorum acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?