2011 Nisan Anneleri

Benim kızım 87 cm. Ve park yatakt en fazla 2-3 daha yatabilir. O kadar uzun ömürlü olmuyor canım.

Ben de dr'a gittim dün. Boyu 11.7 cm kilosu 172 gr olmuş. 1-2 hafta ölçüm çeşidine göre önde gidiyor. Cinsiyetine bu sefer bakmadı. Yan yatıyormuş. Olsun iyi olduğunu gördüm ya yeterli.

Kızlar bana erkek demedi doktor ilk defa söyledi oda kız ama bizim şirlette bi arkadaşa kız demişler sonra 6. Ayoında başka doktora gitmiş erkek demişler çocuk 7 aylık doğdu bi baktılarki erkek her şeyini almışlar pembe pembe sağlıklı sıhhatli olsunda önemli diil

selam kızlarrrrnasılsınız? cokacimcoook biz çorba yaptık bebişimle sizde gelin:jeyyar:
esracığım eklediğin bebek için yatak çok güzel ama ben cesarte edemem açıkcası kullanışsız olur bebek hareketlenince gibi bambu daha mantıklı

Ohh yataklar da konuşulmuş ne güzel yaa heyecanlanmaya başladım.

Benim de annem bambu sepet alıp süsletecek.Biz de ayrı oda yapmayı düşünüyoruz.İlk başlarda yanımızda olsun,sonra uygun zamanda odasına geçiririz.

bende yemek yaptım geldim yemek yapmak bile çok yorar oldu beni şukur ki ilk aylarki kadra kötü deilim en rahat döneme girmişim arkadaşım öyle dedi kendisi 39.haftada olumunekankayizsmile

kızlar ben kaçıyorum akşama görüşürz..teyzme gidiyorum annem ordaymış gel oturalım diyor,nasılsa kocişte yok..oğlumu giydirip gideyim belki havam değişir bilmiyorumkismile

evet yatak çok hoş ama kullanışsız olabilir...düşer falan allah korusun...napalım bakarız daha biz..ama park yatakları sevmiyorum ya ben..

bende yemek yaptım geldim yemek yapmak bile çok yorar oldu beni şukur ki ilk aylarki kadra kötü deilim en rahat döneme girmişim arkadaşım öyle dedi kendisi 39.haftada olumunekankayizsmile

canım herkes öyle diyor inş. görürüz o günleri
hamileliğin balayı dönemi dyor bizim arkadaşlardakaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum akşama görüşürz..teyzme gidiyorum annem ordaymış gel oturalım diyor,nasılsa kocişte yok..oğlumu giydirip gideyim belki havam değişir bilmiyorumkismile

değişmezmi değişir canım iii gezmeler bebişlerinle sana offf ya bizim burda kimsemiz yok valla özendim sana şimdisırnaşık şey

ay yok cnm...yurt dışında böyle şeyleri tercih edenler var... maddiyettan değil...yere yakın yatak tercih ediyolar...analık duygun kabardı he... hhhihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…