- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.261
kızlar ben baya park yatak buldum 130 kadar inmiş fiyatlar var...yakından görmek lazım ama asla 300 den fazla para vermem..... çünkü daha nelere para vercez keşke 8 yaşına kadar yatsa ancak 4 yaşına kadar yatar die düşünüyorum...
cnm hangi acıbademe gittin...doktorun nasıl biliyomusun...acıbadem çok gereksin para alıyo keşke gitmesen...HİSARA GİT TAVSİYEM MÜKEMMEL BİYER....
canım esk yeni açılan acıbademi aradım ya burdakı dr hepsi çok yoğun 3 günlük 29 ekim tatili sonrasında da 9 günlük bayram tatili eklenince randevuları anca kasım25-30 arası veriyorlar acıbademdeki dr adı özlem özgür gürsoy ama gidip gitmemek konusunda karr veremedim bende....
kızlar ben kaçıyorum akşama görüşürz..teyzme gidiyorum annem ordaymış gel oturalım diyor,nasılsa kocişte yok..oğlumu giydirip gideyim belki havam değişir bilmiyorumkismile
bende yemek yaptım geldim yemek yapmak bile çok yorar oldu beni şukur ki ilk aylarki kadra kötü deilim en rahat döneme girmişim arkadaşım öyle dedi kendisi 39.haftada olumunekankayizsmile
ahanda buldum hayalimdekini...portatif taşına birlir...hahah
kızlar ben kaçıyorum akşama görüşürz..teyzme gidiyorum annem ordaymış gel oturalım diyor,nasılsa kocişte yok..oğlumu giydirip gideyim belki havam değişir bilmiyorumkismile
ahanda buldum hayalimdekini...portatif taşına birlir...hahah
haha bende koptum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?