- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.281
evet yatak çok hoş ama kullanışsız olabilir...düşer falan allah korusun...napalım bakarız daha biz..ama park yatakları sevmiyorum ya ben..
biliyormsunuz ben bebek ken biraz fakir bir bebeklik yaşamışım tahtadan biri yapmış bana aynı valla fotom var içindeyken
selam arkadaslar hayirli cumalar olsun hepinizee..
selam arkadaslar hayirli cumalar olsun hepinizee..
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar olumunekankayizsmile
selam arkadaşım da ne cuması anlamadım ben
ay ewet ne cuması bende şaşırdım kaydirigubbakcemile3
ayy kizlar gülmekten öldüm hakkatten ne cumasi ben iyice unutkan oldum da bu kadarida pesss dogrusubugun cuma saniyorum,calismadigimdan bu yana günleride unuttum galibaaaa kusura bakmayin hayirli carsambalarrr
slm kızlar bizgeldik...maşallah herşey yolunda büyümüş kocaman olmuş oğluşum, pazartesi 3 lü test için kan vereceğiz, 10-15 güne kadar hareketlerini hissedersin ded dr um, çatlak kremi ve bebe yağımızı aldık geldik...krem lierac aldım , bebe yağınıda banyodan sonra süreceğim...
esracığım bende park yatakları sevmiyorum hiç bebiş hapiste gibi görünüyor hem sanırım bebeği ordan almasıda bi başka dert çok eğilmek gerek o yüzden kesin karralıyım park yatak almayacam
ayy kizlar gülmekten öldüm hakkatten ne cumasi ben iyice unutkan oldum da bu kadarida pesss dogrusubugun cuma saniyorum,calismadigimdan bu yana günleride unuttum galibaaaa kusura bakmayin hayirli carsambalarrr
slm kızlar bizgeldik...maşallah herşey yolunda büyümüş kocaman olmuş oğluşum, pazartesi 3 lü test için kan vereceğiz, 10-15 güne kadar hareketlerini hissedersin ded dr um, çatlak kremi ve bebe yağımızı aldık geldik...krem lierac aldım , bebe yağınıda banyodan sonra süreceğim...
cnm bende düşünüyorum yazmadan ne cuması diye keşke cuma olsa ne güzel tatil olurdu sanada ii çarşambalar bazen bende de oluyor unutkanlık
ben mustela aldım kampanyalı 3 tane al 2 tane öde lireac gibi iyiymiş zaten hamilelik bitene kadar 3 kutu bitiriliyormuş fiyatı 79tl 200ml var benim tanıdık eczacım var o önerdi kokusu falan da hoş almayanlar tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?