2011 Nisan Anneleri

evet yatak çok hoş ama kullanışsız olabilir...düşer falan allah korusun...napalım bakarız daha biz..ama park yatakları sevmiyorum ya ben..

esracığım bende park yatakları sevmiyorum hiç bebiş hapiste gibi görünüyor hem sanırım bebeği ordan almasıda bi başka dert çok eğilmek gerek o yüzden kesin karralıyım park yatak almayacam

biliyormsunuz ben bebek ken biraz fakir bir bebeklik yaşamışım tahtadan biri yapmış bana aynı valla fotom var içindeyken

canım benimde olmuş tahta beşiğim o dönem onlar revaçtaymş hem eeltimin oğlu bambu karyola hiçbirinde yatmadı kayınvalidem köylerinden beşik buldurdu bebek bir onda uyuyor çok ilginç amaCADIARZU

selam kıslaar...ya valla ben 200 bilmem kaç safayı okuyamam kiii...gene kaynamış burası kaç gündür giremiyordum.ne var ne yok??bi değişiklik hamişlerimizden değişik haberler var mııı??anlatın haddiii

slm kızlar bizgeldik...maşallah herşey yolunda büyümüş kocaman olmuş oğluşum, pazartesi 3 lü test için kan vereceğiz, 10-15 güne kadar hareketlerini hissedersin ded dr um, çatlak kremi ve bebe yağımızı aldık geldik...krem lierac aldım , bebe yağınıda banyodan sonra süreceğim...

gözün aydın canım olumunekankayizsmile

ayy kizlar gülmekten öldüm hakkatten ne cumasi ben iyice unutkan oldum da bu kadarida pesss dogrusu bugun cuma saniyorum,calismadigimdan bu yana günleride unuttum galibaaaa kusura bakmayin hayirli carsambalarrr

cnm bende düşünüyorum yazmadan ne cuması diye keşke cuma olsa ne güzel tatil olurdu sanada ii çarşambalar bazen bende de oluyor unutkanlık

gözün aydin canim hersey yolundaymis

ben mustela aldım kampanyalı 3 tane al 2 tane öde lireac gibi iyiymiş zaten hamilelik bitene kadar 3 kutu bitiriliyormuş fiyatı 79tl 200ml var benim tanıdık eczacım var o önerdi kokusu falan da hoş almayanlar tavsiye ederim

kızlar karar verdim böyle bişey alcam...eşimede bi danışim..bebiş büyüyüncede odasına geçer...bunuda sökersin diğer bebişie kaldırırım

skorpion ve cimcimenaz sağolun kızlar darısı kontrole gideceklerin başına ...allahım herkese yaşatsın bu duyguyu :)))

gözün aydın cnmolumunekankayizsmile maşallah bebişine

cnm bende düşünüyorum yazmadan ne cuması diye keşke cuma olsa ne güzel tatil olurdu sanada ii çarşambalar bazen bende de oluyor unutkanlık

bende cocuktan önce zaten vardi ,her hamilelik biraz daha tetikledi.. 3 hamileligim olunca baya bir vahim hal almisim baksanakaydirigubbakcemile3birazda sürekli evde olmam herhalde calissam unutulmuyoda günler gecsin diye..bu gidisle yaslaninca yandim ben herseyi unutcam galibaakannehir

bende 55 tl yealdım canım ama 100 ml galiba emin değilim , aldığın kampanya güzelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…