- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.301
bende 55 tl yealdım canım ama 100 ml galiba emin değilim , aldığın kampanya güzelmiş...
bende 55 tl yealdım canım ama 100 ml galiba emin değilim , aldığın kampanya güzelmiş...
slm kızlar bizgeldik...maşallah herşey yolunda büyümüş kocaman olmuş oğluşum, pazartesi 3 lü test için kan vereceğiz, 10-15 güne kadar hareketlerini hissedersin ded dr um, çatlak kremi ve bebe yağımızı aldık geldik...krem lierac aldım , bebe yağınıda banyodan sonra süreceğim...
oğluşun bii büyüsünde unutmaya vaktin kalmaz canımsempatiksalakcinni koşturur durursun peşindenolumunekankayizsmilebende cocuktan önce zaten vardi ,her hamilelik biraz daha tetikledi.. 3 hamileligim olunca baya bir vahim hal almisim baksanakaydirigubbakcemile3birazda sürekli evde olmam herhalde calissam unutulmuyoda günler gecsin diye..bu gidisle yaslaninca yandim ben herseyi unutcam galibaakannehir
esracığım belis in büyüyen beşikleri falan var baktınmı hiç onlara onlarda çok güzel...
kızlar karar verdim böyle bişey alcam...eşimede bi danışim..bebiş büyüyüncede odasına geçer...bunuda sökersin diğer bebişie kaldırırım
ay ebn daha hiçbişey almadım erken diye sadece bebe yağı suruyorum onu da hergun deil :CüvCüv:
gözün aydın canım...maşallah oğluşuna
böyle hasret giderince ne güzel oluyor dimi..
bir hafta yetiyor insana ama sonra yine merak başlıyor
bu arada lierac kremini eczaneden mi aldın canım,kaça aldın?
oğluşun bii büyüsünde unutmaya vaktin kalmaz canımsempatiksalakcinni koşturur durursun peşindenolumunekankayizsmile
kızlar catlak icin tavsiyem var.badem yagı.özellikle yatarken göbüşünüze ve bacak kısımlarınıza masaj yapar gibi sürün.ben ilk hamileligimde faydasını gördüm.bebeyagından daha iyi.ikincidede kullanıcam.zemuszemus
canım benim çok teşekkür ederim evet özlem giderdik kuzumla...aynen canım ya banada 1 hafta gidiyor ancak sonra merak ve özlem başlıyor...kremi kozmetikçiden aldım 57,5 muş ama düz 55 yaptı canım...hamilelik sonuna kadar 2-3 tüp gidiyormuş zaten...
kızlar catlak icin tavsiyem var.badem yagı.özellikle yatarken göbüşünüze ve bacak kısımlarınıza masaj yapar gibi sürün.ben ilk hamileligimde faydasını gördüm.bebeyagından daha iyi.ikincidede kullanıcam.zemuszemus
benim oglan 3 yasina geliyo canim 2008 subat dogumlu,öyle yaramaz bir cocuk degilsimdiye kadar hic pesinde kosmadim desem yeridir.kendi birazda korkak yanimdan hic ayrilmaz,hic kimsenin birseyini karistirmaz..bana yapi$iktir yeni yeni ayrilip cocuklarla oynamaya basladigamyoncuiremsugelen bebi$te insallah onun gibi olur:ecrin_bebek:
ayyy ne güzel canım maşallah oğluşuna kardeşide abisinebenzesin çevrede görüyorumda canavar çocuklarsempatiksalakcinni bazen bebeğim sen onlara benzeme diyorum şimdidensempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?