2011 Nisan Anneleri

kızlar ben 14+3 deyim hemen hemen hergün sabah işe gelirken metrobuste tansiyonum düşüyor şükrübeyde biniyom anca incirliye kadar gelebiliyorum sonrasında hemen tansiyon düşüyor ve düşüyorum, doktor düşmesinden bir şey olmaz çıkmasında diyor.
sizlerdede oluyormu böyle şeyler

gözün aydın canım...maşallah oğluşuna
böyle hasret giderince ne güzel oluyor dimi..
bir hafta yetiyor insana ama sonra yine merak başlıyor

bu arada lierac kremini eczaneden mi aldın canım,kaça aldın?

oğluşun bii büyüsünde unutmaya vaktin kalmaz canımsempatiksalakcinni koşturur durursun peşindenolumunekankayizsmile

kızlar karar verdim böyle bişey alcam...eşimede bi danışim..bebiş büyüyüncede odasına geçer...bunuda sökersin diğer bebişie kaldırırım

egeninde odasi böyle ben direkt takim aldim en iyisi .birde benim bambu sepette var onu oturma odasina koymustum satenden örtüsü falan baya süslü..ayrica e$imim meslegi tahta i$leriyle ilgili oldugu icin yatak odamizada hastanedeki yataklardan esinlenip diktörtgen bas ve ayakucu tahta, iki kenari plastik camdan ve tekerlekli yatak yapti ama biraz hastanelerdekinden daha büyük nerdeyse 6 aya kadar onu kullandim insan ilk bastan ayri odada yatiramiyor en azindan ben yatirmadim gece kusar felan diye korkudan..yaptigi yatak öyle rahat oldu ki yattigim yerden gece sürekli bebegimi görebiliyodum hic kalkmak zorunda kalmiyosun.kaydirigubbakcemile2bir ara resmini eklerim

gözün aydın canım...maşallah oğluşuna
böyle hasret giderince ne güzel oluyor dimi..
bir hafta yetiyor insana ama sonra yine merak başlıyor

bu arada lierac kremini eczaneden mi aldın canım,kaça aldın?

canım benim çok teşekkür ederim evet özlem giderdik kuzumla...aynen canım ya banada 1 hafta gidiyor ancak sonra merak ve özlem başlıyor...kremi kozmetikçiden aldım 57,5 muş ama düz 55 yaptı canım...hamilelik sonuna kadar 2-3 tüp gidiyormuş zaten...

kızlar catlak icin tavsiyem var.badem yagı.özellikle yatarken göbüşünüze ve bacak kısımlarınıza masaj yapar gibi sürün.ben ilk hamileligimde faydasını gördüm.bebeyagından daha iyi.ikincidede kullanıcam.zemuszemus

oğluşun bii büyüsünde unutmaya vaktin kalmaz canımsempatiksalakcinni koşturur durursun peşindenolumunekankayizsmile

benim oglan 3 yasina geliyo canim 2008 subat dogumlu,öyle yaramaz bir cocuk degilsimdiye kadar hic pesinde kosmadim desem yeridir.kendi birazda korkak yanimdan hic ayrilmaz,hic kimsenin birseyini karistirmaz..bana yapi$iktir yeni yeni ayrilip cocuklarla oynamaya basladigamyoncuiremsugelen bebi$te insallah onun gibi olur:ecrin_bebek:

bizde kraftın park yatağını alacağız , sonradan oda takımı alırız diyoruz , hatta araştırdım geçende gittik baktık halit işcan geçitinde uygunlar baya bi .
bütün eşyalarını ordan alırız toptan diyoruz bebek arabası+park yatak+port bebek takımı falan daha hesaplı hem.

canım bildiğim kadarıyla badem yağı tek başına tüylenme yapıyormuş galiba ben öyle okumuştum daha önce zeytinyağ ile karışım yapsak nasıl olur acaba ?

ay tatlım saol...biraz daha araştırınca buldum..
çilekte 46 TL,ordan 2 tane alıcam..opuyorumnanaktan

kizlar tavsiyem badem yagi,kakao yagi,kayisi yagi ve bir yag daha vardi 4 ü karsitiriliyo bunlar cok iyi geliyo bence bir aktara ugrayin onlar bilir hemde uygun:hulya:

ay bebişin karyolasını hallettikte sanki bitek nevrasim takımı kaldı :)bide onlara bakıyım dedim 20 tl den 354 tl ye var ne dengesiz fiyatlar ya tamam 20 tl belki çok ucuz nevresim için ama 354 te fazla değil mi sizcede?

canım bende badem yağı deneyeceğim çok duydumolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…