2011 Nisan Anneleri

cnm vallahi...sakın aldanma...20 tl bakarsın dokunursun alırsın bi ondan bide arada bi fiyatta olanı alırsın...tekstil çok feci...hiç aldanma...354 te mübarek ne fiyat...

kizlar tavsiyem badem yagi,kakao yagi,kayisi yagi ve bir yag daha vardi 4 ü karsitiriliyo bunlar cok iyi geliyo bence bir aktara ugrayin onlar bilir hemde uygun:hulya:

evet canım haklısın,bende çatlak için özel bir yağ karışımı kullanıyorum..
içinde bir sürü yağ çeşidi var..12.haftadan beri duştan sonra kullanıyorum
ama sanki yeterli gelemyecek gibi hissediyorum...

bu arada başka önlemde varmış kızlar,

İşe yarayacak önlemler

Güney'e göre basit önlemlerle gebelikte oluşan cilt çatlaklarını en aza indirmek mümkün. Bu yöntemler arasında;

Cilde, masaj fırçası yardımıyla masaj yaparak, bu bölgelerdeki kan dolaşımını hızlandırmak,

E ve C vitamini açısından zengin olan, cilt için yararlı meyve, sebze ve fındık gibi besinleri tüketmek,

Bol bol su içmek

Yeterli uyku almaya özen göstermek ve

Cildi yumuşak ve esnek tutacak, gerilme ile oluşan izleri önleyen, hamileler için özel olarak üretilmiş bir kremi her gün etkin bölgelere uygulamak yer alıyor.

Anne adayları uygulayacakları bu yöntemlerle hamilelik sonrasında da ciltlerinin esnek ve sağlıklı görünmesini sağlayabilir.

Çok sıcak banyo zararlı

Doğumdan sonra vücudun deforme olmaması için hamilelik sırasında çok uzun süren ve çok sıcak banyolardan kaçınmak gerekiyor. Eğer bundan vazgeçemiyorsanız, hiç olmazsa çıkmadan önce ılık bir duş alıp bebeği rahatlatın. Aslında yalnızca ılık bir duş en uygunudur. Duş sırasında cildi fazla gerip parlatmamaya çalışarak, hafif yağlı bir sabun ve on beş günde bir gomaj'la (gomaj, vücut için bir tür keseleme görevini yerine getiren bir kremdir; bu kremi vücuda uyguladıktan sonra masajla oğuşturarak, eski, ölü hücrelerin atılması sağlanır) cildi yumuşatmak gerekir. Arada bir yapılacak hafif kese, kan dolaşımını arttırır. Daha sonra kol ve bacaklara vücut sütü de tatbik ettiğinizde günlük vücut bakımınız bitmiş demektir.

canım bildiğim kadarıyla badem yağı tek başına tüylenme yapıyormuş galiba ben öyle okumuştum daha önce zeytinyağ ile karışım yapsak nasıl olur acaba ?
canım ben 5ay falan kullandım bişey olmadı ama bünye meselesi.senin dedigin gibi z.yagı ile karıştırmak iyi fikir olabilir yani.bu hamileligimde bende böyle yapayım.sevgiler...öptm

Kızlar merhabaa
Maşallah yatak döşek dalmışsınız bebişlerin odalarına ama daha çok erken değil mi yaw :)
Gerçi insan heyecanlanmıyor da değil hani. Bir sürü güzel şeyler var, benimde sabahları baktığım alışveriş siteleri var, zor tutuyorum kendimi bebek kıyafetleri falan görünce.. 6. ayımıza bi girelim Allahın izniyle ondan sonra tutmayın beni moduna geçicemhihoyyyt

selam kızlarrr
nasılsınız?
bugün gene giremedim nete.anneannemdeyim.misafir geldi onada bende onun yaptıklarını yemeğe geldim. :)

cnm yok ya erkekn değil...konuş konuş sürekli değişiyo fikirler benim şahsen.....almaya dediğin gibi hatta 7.aydan sonra başlanmalı ama kıyafetler alınır yaw inş bi aralık ayını bitirelim...ay çok heycanlı...
selam kızlarrr
nasılsınız?
bugün gene giremedim nete.anneannemdeyim.misafir geldi onada bende onun yaptıklarını yemeğe geldim. :)

oh oh afiyet olsun cnm.....

afiyet olsun tatlım bebişine yarasınolumunekankayizsmile

ohhhh ne guzel ya bende istiyorum cokacimcoook

çok saolun kızlarrr.gelin sizlerede ikram edelim.

Selam kızlar bende kakao yağı almak için gitmiştim aktara kremi vardı çok güzel onu kullanıyorum birde bebeyağı alıcam duş sonrası için kremi hergün sürüyorum.

kızlar ben kaçıyorum birazda tv izliyim bari oturmaktan popomuz kurudu valla bide ev sıcak ama nedense üşür gibi oldum burnum akmaya başladı gideyimde yatıp dinleneyim biraz öpüyorum hepinizi görüşürüz...

Esra pişman olursun cildin kuruysa özellikle benim ergenlikten kalma var çatlaklarım hiç hoş durmuyor hamilelikteki daha fena gözüküyor.

çatlamadan çatlak kremini sürmek lazım çatladıktan sonra kıymeti yok eczacım 3,5 ayda başlanması gerektiğini söylemişti geç kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…