- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.321
ay bebişin karyolasını hallettikte sanki bitek nevrasim takımı kaldı :)bide onlara bakıyım dedim 20 tl den 354 tl ye var ne dengesiz fiyatlar ya tamam 20 tl belki çok ucuz nevresim için ama 354 te fazla değil mi sizcede?
cnm vallahi...sakın aldanma...20 tl bakarsın dokunursun alırsın bi ondan bide arada bi fiyatta olanı alırsın...tekstil çok feci...hiç aldanma...354 te mübarek ne fiyat...
kizlar tavsiyem badem yagi,kakao yagi,kayisi yagi ve bir yag daha vardi 4 ü karsitiriliyo bunlar cok iyi geliyo bence bir aktara ugrayin onlar bilir hemde uygun:hulya:
canım ben 5ay falan kullandım bişey olmadı ama bünye meselesi.senin dedigin gibi z.yagı ile karıştırmak iyi fikir olabilir yani.bu hamileligimde bende böyle yapayım.sevgiler...öptmcanım bildiğim kadarıyla badem yağı tek başına tüylenme yapıyormuş galiba ben öyle okumuştum daha önce zeytinyağ ile karışım yapsak nasıl olur acaba ?
selam kızlarrr
nasılsınız?
bugün gene giremedim nete.anneannemdeyim.misafir geldi onada bende onun yaptıklarını yemeğe geldim. :)
selam kızlarrr
nasılsınız?
bugün gene giremedim nete.anneannemdeyim.misafir geldi onada bende onun yaptıklarını yemeğe geldim. :)
cnm yok ya erkekn değil...konuş konuş sürekli değişiyo fikirler benim şahsen.....almaya dediğin gibi hatta 7.aydan sonra başlanmalı ama kıyafetler alınır yaw inş bi aralık ayını bitirelim...ay çok heycanlı...Kızlar merhabaa
Maşallah yatak döşek dalmışsınız bebişlerin odalarına ama daha çok erken değil mi yaw :)
Gerçi insan heyecanlanmıyor da değil hani. Bir sürü güzel şeyler var, benimde sabahları baktığım alışveriş siteleri var, zor tutuyorum kendimi bebek kıyafetleri falan görünce.. 6. ayımıza bi girelim Allahın izniyle ondan sonra tutmayın beni moduna geçicemhihoyyyt
selam kızlarrr
nasılsınız?
afiyet olsun tatlım bebişine yarasınolumunekankayizsmile
ohhhh ne guzel ya bende istiyorum cokacimcoook
cnm yok ya erkekn değil...konuş konuş sürekli değişiyo fikirler benim şahsen.....almaya dediğin gibi hatta 7.aydan sonra başlanmalı ama kıyafetler alınır yaw inş bi aralık ayını bitirelim...ay çok heycanlı...
oh oh afiyet olsun cnm.....
çok saolun kızlarrr.gelin sizlerede ikram edelim.
Esra pişman olursun cildin kuruysa özellikle benim ergenlikten kalma var çatlaklarım hiç hoş durmuyor hamilelikteki daha fena gözüküyor.
kızlar merhaba nasılsınızzzz ne war ne yok neler yapıyorsunuz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?