2011 Nisan Anneleri

ben şuanda dove kullanıyorum normal vücud nemlendiricisi.
hastanede gittiğim doktor bi krem yazdı lavanta kokuyo hemde 7 tl di fiyatı.onuda aldım ama daha bi kere sürdüm.

Kızlar selammmm, erkek topiği olmuşsunuz. Sanırım mayıs anneleride öyle olucak şimdiden 3 erkeğimiz var :)

bu arada 2li testte "free beta HGC" oranı 50 nin altında olanın oğlu 50'nin üstünde olanın kızı oluyormuş.

Bu bilgiyi, ALPER MUMCU nun sitesinde buldu arkadaşımız.

ben haftaya gidicem dr.a 14 haftalık olucaz. sizce cinsiyet söylerler mi

ben potansiyel nisan sonu anne olucaklar arasındayımbilmiyorumkismile

cnm ben 14+4 te öğrendim cinsiyetini.ama bu doktorun cihazına bağlı bi durum.
benim free beta hcg 28 çıkmıştı.

cnm ben 14+4 te öğrendim cinsiyetini.ama bu doktorun cihazına bağlı bi durum.
benim free beta hcg 28 çıkmıştı.

benimkini söylemedi dr.um sinir oldum canım ya ohaoldumsmile
2li testte 4d ile bakıldı (başka bir dr baktı) medipol hastanesinde
kontrolüm için gittiğim doktorda normal ultrason cihazı var. sanırım göremez

senin değerinde tezimizi doğruladı. biraz önce mayıs annesi bi arkadaşımızında 104 çıkmış free beta HGC si. kızın olucak demiş dr.uda:1shok:

cnm senin mayısmı ölemi düşünüyodun doğumu anlamadım..evet inş nisanda anne olucaksın....erkekse hemen gösterirse belli olur benim belli etti..kızsa doktorlar biraz arada kalıyo net bişi demiyo

tatlişoğlum cnm bi liste açsak sayfanın başına şehir semtleri eklesen olurmu? diğer tapikten ben düzenlim istersen sana zahmet olmasın sen ekle ?

transferler artabilir tabi..ama öenmli olan burda paylaşım..
bende % 100 14 haftalık iken öğrendim oğlum olacağını..
ama Aysunun dediği gibi dr.a ve ultrason cihazına da bağlı..
benim free beta HCG 51,2 çıkmıştı..anlayacağın oda kıstas değil..

canım senin çizelgende 66 gün sonra bebeğin doğacağını yazıyor bir kontrol etsene

bunla ilgili bir topik vardi ama herkesin tutmuyo..kesinligi kanitlanmis birsey degil bende.o zamansa doktorlarin hepsi o sonuca bakardi hemen cinsiyeti söylerdisempatiksalakcinnibo$una mi haftalarca bekliyoruz söylesinler diye:ecrin_bebek:

gerçekten iyi sabrediyosun canım yaa..
sabrını takdir ettim...ben kılı kırk yaprmıştım heralde..
inş.gönlüne göre verir,bu sabrın sonunda opuyorumnanaktan
:)) canım napıyım bugün bir umut devlete gittim ama göremedim dedi .özele aslında daha erken zamanda giderdim ama olduğumuz yer küçük bir ilçe ve ben doktor için 1 saat uzaklıktaki ildeki doktora gidiyorum birde malum oğlum var onu bırakacak kimse yok gittiğim zaman onuda götürmek zorunda kalıyorum bana çok yorucu geliyor.birde benim doktor cinsiyet konusunda şu zaman kesin söylerim demedi o yüzden bende kesinleşsin biraz daha zamanı azcık daha ileri attık artık napalım geç olsunda güç olmasın dimi:))inş pazartesi günü öğrenirim artıkkkkk
tatlişoğlum cnm bi liste açsak sayfanın başına şehir semtleri eklesen olurmu? diğer tapikten ben düzenlim istersen sana zahmet olmasın sen ekle ?

tamam canım eğer isterseniz isimlerimizi silip oraya ekleyeliriz fazla kişi isim vermek istemedi orası genelde boş ...bence farketmez..

cnm senin mayısmı ölemi düşünüyodun doğumu anlamadım..evet inş nisanda anne olucaksın....erkekse hemen gösterirse belli olur benim belli etti..kızsa doktorlar biraz arada kalıyo net bişi demiyo
ben aslında mayıs annesiydim 8 mayıstı. ama bebek ileriden gidio mayıs 4 ya da nisan sonu olucakmış canım :) Bizim dr. söylemedi sinir oldumalsanaalsanasmile

bunla ilgili bir topik vardi ama herkesin tutmuyo..kesinligi kanitlanmis birsey degil bende.o zamansa doktorlarin hepsi o sonuca bakardi hemen cinsiyeti söylerdisempatiksalakcinnibo$una mi haftalarca bekliyoruz söylesinler diye:ecrin_bebek:
%75 doğruluğu varmış zaten. kime sorduysam doğru çıktı valla canımbilmiyorumkismile

hosgeldin canim bazen o kadar cok kisi yaziyo ki arada kayniyokaydirigubbakcemile3sende katil sohbetezemuszemus

ay tatlım valla hesaba alınmadım araya kaynadım bugün diye baya bunalıma giriyodum:bbo:saol canım.muhabbete nereden gireceğimi bilemedim.şimdi de 2 li test sonucumu arıyodum bende.benimde kızım olacak da :hulya:değere bakacaktım.

ama yinede canim insan o sonuclara bakip aa benim oglum olacak yada kizim olacak diyemez kii en sonunda yine doktorun ultra$alda bakip görüp %100 yakin onaylamasi gerekir bence.ki mecburen ultra$al bekleniyo kesinlik icin.:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…