- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.341
Kızlar selammmm, erkek topiği olmuşsunuz. Sanırım mayıs anneleride öyle olucak şimdiden 3 erkeğimiz var :)
bu arada 2li testte "free beta HGC" oranı 50 nin altında olanın oğlu 50'nin üstünde olanın kızı oluyormuş.
Bu bilgiyi, ALPER MUMCU nun sitesinde buldu arkadaşımız.
ben haftaya gidicem dr.a 14 haftalık olucaz. sizce cinsiyet söylerler mi
ben potansiyel nisan sonu anne olucaklar arasındayımbilmiyorumkismile
cnm ben 14+4 te öğrendim cinsiyetini.ama bu doktorun cihazına bağlı bi durum.
benim free beta hcg 28 çıkmıştı.
Kızlar selammmm, erkek topiği olmuşsunuz. Sanırım mayıs anneleride öyle olucak şimdiden 3 erkeğimiz var :)
bu arada 2li testte "free beta HGC" oranı 50 nin altında olanın oğlu 50'nin üstünde olanın kızı oluyormuş.
tatlişoğlum cnm bi liste açsak sayfanın başına şehir semtleri eklesen olurmu? diğer tapikten ben düzenlim istersen sana zahmet olmasın sen ekle ?
transferler artabilir tabi..ama öenmli olan burda paylaşım..
bende % 100 14 haftalık iken öğrendim oğlum olacağını..
ama Aysunun dediği gibi dr.a ve ultrason cihazına da bağlı..
benim free beta HCG 51,2 çıkmıştı..anlayacağın oda kıstas değil..
canım senin çizelgende 66 gün sonra bebeğin doğacağını yazıyor bir kontrol etsene
esra sen 2 li yaptırdın mı free beta hcg kaç çıktı
kıslar ben de buradayım yahuuu..bana niye kşmse cevap yazmıyorsenağlama?unuttunuz mu benii
:)) canım napıyım bugün bir umut devlete gittim ama göremedim dedi .özele aslında daha erken zamanda giderdim ama olduğumuz yer küçük bir ilçe ve ben doktor için 1 saat uzaklıktaki ildeki doktora gidiyorum birde malum oğlum var onu bırakacak kimse yok gittiğim zaman onuda götürmek zorunda kalıyorum bana çok yorucu geliyor.birde benim doktor cinsiyet konusunda şu zaman kesin söylerim demedi o yüzden bende kesinleşsin biraz daha zamanı azcık daha ileri attık artık napalım geç olsunda güç olmasın dimi:))inş pazartesi günü öğrenirim artıkkkkkgerçekten iyi sabrediyosun canım yaa..
sabrını takdir ettim...ben kılı kırk yaprmıştım heralde..
inş.gönlüne göre verir,bu sabrın sonunda opuyorumnanaktan
tatlişoğlum cnm bi liste açsak sayfanın başına şehir semtleri eklesen olurmu? diğer tapikten ben düzenlim istersen sana zahmet olmasın sen ekle ?
ben aslında mayıs annesiydim 8 mayıstı. ama bebek ileriden gidio mayıs 4 ya da nisan sonu olucakmış canım :) Bizim dr. söylemedi sinir oldumalsanaalsanasmilecnm senin mayısmı ölemi düşünüyodun doğumu anlamadım..evet inş nisanda anne olucaksın....erkekse hemen gösterirse belli olur benim belli etti..kızsa doktorlar biraz arada kalıyo net bişi demiyo
transferler artabilir tabi..ama öenmli olan burda paylaşım..
bende % 100 14 haftalık iken öğrendim oğlum olacağını..
ama Aysunun dediği gibi dr.a ve ultrason cihazına da bağlı..
benim free beta HCG 51,2 çıkmıştı..anlayacağın oda kıstas değil..
%75 doğruluğu varmış zaten. kime sorduysam doğru çıktı valla canımbilmiyorumkismile
bunla ilgili bir topik vardi ama herkesin tutmuyo..kesinligi kanitlanmis birsey degil bende.o zamansa doktorlarin hepsi o sonuca bakardi hemen cinsiyeti söylerdisempatiksalakcinnibo$una mi haftalarca bekliyoruz söylesinler diye:ecrin_bebek:
:)) canım napıyım bugün bir umut devlete gittim ama göremedim dedi .özele aslında daha erken zamanda giderdim ama olduğumuz yer küçük bir ilçe ve ben doktor için 1 saat uzaklıktaki ildeki doktora gidiyorum birde malum oğlum var onu bırakacak kimse yok gittiğim zaman onuda götürmek zorunda kalıyorum bana çok yorucu geliyor.birde benim doktor cinsiyet konusunda şu zaman kesin söylerim demedi o yüzden bende kesinleşsin biraz daha zamanı azcık daha ileri attık artık napalım geç olsunda güç olmasın dimi:))inş pazartesi günü öğrenirim artıkkkkk
inşallah öğrenirsin artık canım..tabi senin durumunda zor,şimdi hak verdim..
nasıl erkek annesi olmak,biraz anlatsana canım..erkek çocukları daha yaramaz
olurlar diye biraz korkuyorum ama tabi hepsi değil..
canım senin çizelgende 66 gün sonra bebeğin doğacağını yazıyor bir kontrol etsene
hosgeldin canim bazen o kadar cok kisi yaziyo ki arada kayniyokaydirigubbakcemile3sende katil sohbetezemuszemus
ben aslında mayıs annesiydim 8 mayıstı. ama bebek ileriden gidio mayıs 4 ya da nisan sonu olucakmış canım :) Bizim dr. söylemedi sinir oldumalsanaalsanasmile
%75 doğruluğu varmış zaten. kime sorduysam doğru çıktı valla canımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?