2011 Nisan Anneleri

kızlar bende yarın sabahtan kontrole gidiyorum 3lü test de yapılacak ve cinsiyet tam olarak bell, olacak doktorum 11.haftada %90 kız demişti ama yarın kesinleşicek.buarada dun sağlık ocağına gittim yıne 4 ayda 3 kılo almışım.ayda 1 yada 1bucuk kılo alman lazım dedi ama bence iyi gidiyorum zaten 7.ayda baya alıcaz dimi...

Selam kızlar
Umarım herkes iyidir.

Ben saçıma kına yaktın bugün.
Kurusun diye bekliyorum şimdi.
Beyazlarımdan kurtuldum, inşallah güzel olmuştur. zemuszemus

benimde kontrolüm yarin:teytey:insallah bende $u cinsiyeti ögrenebilirim:ecrin_bebek:bencede iyi gidiyosun tatlimben oglumda ilk 7 ayda her ay 1 kilo almistim.8 ve 9. aylarda ayda 3 er kilodan 6 kilo birden almistimkaydirigubbakcemile2son aylarda birden cok aliniyoosimdi nerdeyse 4.ayim bitti 17.haftadayim ama sadece 2,5 kilo aldim buda normal

Selam kızlar
Umarım herkes iyidir.

Ben saçıma kına yaktın bugün.
Kurusun diye bekliyorum şimdi.
Beyazlarımdan kurtuldum, inşallah güzel olmuştur. zemuszemus

oh maşallah cnm.... olmuştur olmuştur sen yaptında olmazmı... ay ben şimdi daha iyiyim..ist yağmur vardı bi bel ağrısı bi karında hafif bi his... şimdi iyiyim şükür..

aman dikkat et üşütme cnm buz gibidir şimdi kına insallah güzel olur içine siner
Evet, biraz soğuk hissediyorum ama kurutma makinesi tutarım birazdan.

Ben de şimdilik 2 kilo aldım ama maşallah iştahım pek açıldı bu günlerde.
Bundan sonra alırım herhalde.

oh maşallah cnm.... olmuştur olmuştur sen yaptında olmazmı... ay ben şimdi daha iyiyim..ist yağmur vardı bi bel ağrısı bi karında hafif bi his... şimdi iyiyim şükür..

İyi olmana sevindim canım.
Ben de yağmur yağsın da 29 Ekim yürüyüş provası iptal olsun diye dua ettim ama yağmadı

maşallah kızlar hepimiz aynı gün doktora gidicez benimde yarın kontrolüm saat 16.30 da

Bana daha çok ama :1no2:

iyiyiz sen nasılsın canım hoşgeldin

hnk hoşgeldin cnmcım....nirdesin yaw..

saolun canlarım bende iyiyim ayyy bebeklerin cicilerine dalmısım ne güzel şeyler almıssıız öle yaaa bendede var bikaç bişi hediye geldiler teyzesi doğacagını öğrendiğinde yurtdışındaydı ve deli servet yatırıp bi kanguru almıs bebişe pek güzel ama kac ay kullanacaksa... hakkını vermek için bikaç tane doğurucaz arka arkaya artık napalım:))))

ooo benim çok var kontrolüme gel 11 kasım gel inşallah hayırlı güzel sonuçlarla gelirsiniz rabbim temiz çıkarsın sonuçlarınızı bebişlerinizi size bağışlasın

Kızlar ben bu saçımı ne kadar bekletsem ki?
Tamamen kurumasını mı bekleyeyim?
Daha önce uygulayan var mı hint kınası?

Kızlar ben bu saçımı ne kadar bekletsem ki?
Tamamen kurumasını mı bekleyeyim?
Daha önce uygulayan var mı hint kınası?

annem çok kına yakar ve hep iyice kurumasını bekler yıkamadan bir gazeteye kuru kınaların dökülmesini sağlar böylece yıkamak da kolay olur biraz daha bekle derim ama dayanamıyorsan da yıka kafanda ağırlık var gibi beklemek çok zor

Hint kınası olduğu için öyle çok fazla ağırlığı yok.
Normal kına olunca sabaha kadar beklenir onu biliyorum da bu nasıl oluyor bilemiyorum.

üstünde yazmiyo mu kac saat bekliyecegi??yada boya gibi 40 dk beklesen yeter mi kibayanssulusmile

Üstünde kurutun acele ederseniz saç kurutma makinesi kullanın yazmış.
Saat filan vermiyor.

kızlar bayram için giyecek bişeyler aldınız mı bende netten hamile kıyafetlerine baktım biraz bebk biraz daha büyüyünce neler giyebilirim diye ,ay hepsi sanki yaz hamilelir için aklinialirimsmile

ben şimdilik bi tane etek aldım.
üstüme bilmiyorum bişey alırmıyım.
öyle hamile üstü giyicek kadar göbek olmadı yani. ama eteklerim sıkıyordu aldım

kızlar bayram için giyecek bişeyler aldınız mı bende netten hamile kıyafetlerine baktım biraz bebk biraz daha büyüyünce neler giyebilirim diye ,ay hepsi sanki yaz hamilelir için aklinialirimsmile

Bayram değil de bayramdan sonra kuzenimin nişanı var.
Ne alsam diye ben de düşünüyorum.
Bende zaten göbek vardı şimdi de sivrildi iyice.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…