- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.381
kızlar bayram için giyecek bişeyler aldınız mı bende netten hamile kıyafetlerine baktım biraz bebk biraz daha büyüyünce neler giyebilirim diye ,ay hepsi sanki yaz hamilelir için aklinialirimsmile
slm kızlar dr dan geldik benim yaramaz cinsiyetimi göstermem diye tutturdu bugün birer saat arayla 3 defa ultrasona girdim ama göstermedi sıpa. bacaklarını kapattı açmadı bir türlü. neyse allaha çok şükür durumu ii. üçlü testimizin sonucuda ii çıktı. kan, idrar tahlili verdim onlarda iyiymiş kasımın sonuna ayrıntılı ultrasona gircem bakalım onlar nasıl olcak. anlıcanız cinsiyet bir dahaki aya kaldı off ya çatlıcam meraktan aslında erkeğe benzetiyorum ama çokda ümitlenme dedi. bende erkek hissediyorum ya gelde ümitlenme nasıl olacaksa...neyse sağlıklı olsunda hayırlısı olsun.
Yetiyor mu 30-40 dakika.
Benimki yaklaşık 1 buçuk saat oldu.
bende bayrama bişeyler almak istiyorum internetten bakıyorum güzel bir kot pantolon istiyorum ama buralarda istediğim gibi kıyafetler yok.
hihi...yıka gülüm yaw..
slm kızlar dr dan geldik benim yaramaz cinsiyetimi göstermem diye tutturdu bugün birer saat arayla 3 defa ultrasona girdim ama göstermedi sıpa. bacaklarını kapattı açmadı bir türlü. neyse allaha çok şükür durumu ii. üçlü testimizin sonucuda ii çıktı. kan, idrar tahlili verdim onlarda iyiymiş kasımın sonuna ayrıntılı ultrasona gircem bakalım onlar nasıl olcak. anlıcanız cinsiyet bir dahaki aya kaldı off ya çatlıcam meraktan aslında erkeğe benzetiyorum ama çokda ümitlenme dedi. bende erkek hissediyorum ya gelde ümitlenme nasıl olacaksa...neyse sağlıklı olsunda hayırlısı olsun.
hayırlısı cnm ya kızımızda oğlumuzda yok zatenGöstermeyince kız derler genellikle
ewt tatlım ilk bebişimizhayırlı olsun cnm...açmadıysa kızdır dicem ama... tabi belli olmaz... ilk bebiş dimi senin..
inş gösterir cnm ya pozisyonda bi sıkıntı yoktu ama ayaklarını açtığı zamanda göbek kordonu bacak arasındaydı
hadi gözün aydindarisi yarin benim ba$ima:sm_cool:benim ki göstersin ama bu sefer:))
ewt cnm ya malesef aslında açıktı ayakları ama net bişey göremediay bi de bu var di mi göstermeyebiliyor utangaç bebekler :dance:
ayy cnm ne kötü bişey ya:)
biz ikidir gittiğimizde direk görüyoruz neyseki.
genelde göstermeyince kız derler ama genelleme yapılmaz tabi:)
inş. bi an önce öğrenirsin
kızlar selam ben çok az girebiliyorum işlerimden dolayı :)))
maşallah hepiniz 2-3 kilo almışsınız sadece...ben 17 haftamı dolduruyorum ama şuan 7 kilo aldım...
53 le hamile kalmıştım şuan 60 kiloyum ve yediklerime çok dikkat ediyorum ve hergün 2,5 km.yürüyorum.
niye böyle oluyo anlamadım( kilom hızla artıyor...
bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah kilolar verilir tabi ama umarım bi sorun yoktur.doktorum normal diyokafamçokkarıştı
bayağı almışsın kilo cnm:)
bnde 2 kilo aldım sadece.
zaten 5 kilo vermiştim, 2 sini geri aldım.
kullandığın iilaçlar neler?
ay bizimki saklamasın göstersn nolur bayanssulusmile
maşallah canım sana .
canım elevit ve coraspin kullanıyorum şuan.
1;5 ay önce elevite başladım.ondan sonra hızlandı kilo almam
cnm kilona göre normal kimi bi anda alıyo..ama kolaylıkla verirsin...vucudun ihtiyacına göreymiş...sorun yok yani cnm..sağlıklı olda...maş.yürüyüşte yapıyomuşsun ben hasret kaldım vallahi..kızlar selam ben çok az girebiliyorum işlerimden dolayı :)))
maşallah hepiniz 2-3 kilo almışsınız sadece...ben 17 haftamı dolduruyorum ama şuan 7 kilo aldım...
53 le hamile kalmıştım şuan 60 kiloyum ve yediklerime çok dikkat ediyorum ve hergün 2,5 km.yürüyorum.
niye böyle oluyo anlamadım( kilom hızla artıyor...
bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah kilolar verilir tabi ama umarım bi sorun yoktur.doktorum normal diyokafamçokkarıştı
cnm görsellerde arıyorum hep ben... o yüzden...site site dolaşma...esrayağmurcum bişi sorucam cnm sen ördürtmek için o güzel kıyafetleri hangi siteden buluyorsun ben niye bulamıyorumkiii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?