2011 Nisan Anneleri

bizim burda ay 1 annelerle gidilen oyun grubu var,oglu$umla birazdan oraya gidecegiz ak$am 5 e kadar sürüyo..ama biz o saate kalmayiz cünkü kontrolümde o saatte.heyecan basti beni,sabirsizlikla saatlerin gecmesini bekliyorumkaydirigubbakcemile2kontrolden geldikten sonra eger doktor i$e yollamazsa:)) gelismeleri yazarim arkadaslar.hepinizi öpt..opuyorumnanaktansaglicakla kalin, banada dua edin..

hamilelikten önce hiç meyve yemezdim ama şimdi işyerinde tüm gün meyve yiyorum o kadar yediğim halde hasta oldum ama sükür kırıklıgım yok iyi geciyo

Yaa göbüşler büyüyünce, kocaman olunca ne yapacağız valla bilmiyorum.O zaman daha çok beli ağrır insanın.
Neyse ben çıkayım da azcık uzanayımmafoldumben

evet bende merak ediyorum o halimizi Allah kolaylık verir bence eşim hep diyordu sana yemek yetiştiremiyecem diye ama benim hala çok bir iştahım yok birde hep araştırıyroum bebeğim için ne sağlıklıysa onu yemeye çalışıyorum

hayırlı haberlerle bekliyoruz canım seni güzel geçsin inşallah kıpır kıpır olsun bebişin herşeyini bir bir göstersin a.s

gozun aydın tatlım hadi bakalım darısı başımıza opuyorumnanaktan
amin canım amin iyi haberlerinizi bekliyoruz
cnm benim doktorum ben 2 li ve 4 lü taramaya önem veriyorum dedi 3 lü yapmasak da olur gibisinden konustu acaba 3 lü yü yaptırsam mı karar veremedim
canım 4 lü daha güvenilir 3 lüde 3 hormon 4 lüde 4 hormoın değerine bakılıyor bende 2 li ve 3 lü yaptırmadım
gözün aydın olsum canım maşllah prensesimize :)))
amin canımcım cümlemize inşallah
hadi gözün aydın canım,Allahım nazarlardan korusun prensesimizi
sağol canımm amin hepimiizn yavrularını allahım nazarlardan sakınsın
canımm inan bende 17. haftadayım hala endişeliyim o endişe hep oluyor diyorlar sen üzülme sakın allaha emenet yavrularımız
sağlıklılarda emin ol kanamamız yok bin şükür ağrımızda yok gerisi bize kalmıs onlar için elimizden geleni yapıyoruz şükürler olsun

canım bizde dr da geldik şükür iyiyiz haftaya 4 boyutlu usg ye giricez sabah pek şımarıktı biizm sıpa garip garip dönmeler hareketler çok alemdi dr da fazla uğraşmamayım haftaya nasılsa 4 boyutluda bakıcaz dedi
seninde güzel haberlerini vede cinsiytini bekliyoruz tatlım

cnm boş durmamışsın maşallah araştırma yapmışssın teşekkürler :)
ben soğuk almışım
ay aman dikkat et cnm..bu zamanda hoş soğuk algınlığı çok artıyomuş... bol bol su iç dinlen cnm...sen daha iyi bilirsin...
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

slm tatlık huşgeldin...:sm_cool:

selam kızlar zorlu ve korku dolu bir yolculuktan sonra şükür kızımı görebildim kızımı diyorum çünkü artık %100 kız dedi doktor artık ultrasona sığmıyor bebişim parça parça izledik heryerini ve bize gülümsedi o anıda yakaladı doktorumuz çıktısını verdi elimize elini koymuş yanağına kızım gülüyo yaaa resmen.ama 3lü testi yapamadı doktor yarın resmi tatıl o kanlar benim için önemli araya haftasonu giricek incelenemıcek oyuzden haftaiçi yapalım dedi boşuna o yolu zahmeti çektik ama kızım için değer:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…