- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.581
selam kizlar hayirli persembeler..:))) son :lepi:4 saat:CüvCüv:
Kızlar çok fena bel ağrısı tutuyor beni arada sizde de oluyor mu?????
oluyo cnm..resmen kopuyo sanki belim...sırt üstü yapsam batıyo sanki...
Üfff aynen canım yaaa resmen kopuyor gibi oluyor benim de...
valla hi 15 dK sürmüştü benim..sanki saatler sürdü...geçer cnm.. nie böylesine sert ağrıyo anlamadım zate....
cnm sen onu daha iyi bilirsin..int okumak lazım farklılıkları..bide arada odayı havalandırmak lzımmış..kış geldi die kapatıyoruz eve kendimizi...inş iyi olursun cnm...bol bol meyva tüket ıhlamur tavsiye ediliyomuş
bende bi 8 defa hapşurdum..ki evde kimse hasta değil soğuğada çıkadım... ay allah korusun ya..
Yaa göbüşler büyüyünce, kocaman olunca ne yapacağız valla bilmiyorum.O zaman daha çok beli ağrır insanın.
Neyse ben çıkayım da azcık uzanayımmafoldumben
Yaa göbüşler büyüyünce, kocaman olunca ne yapacağız valla bilmiyorum.O zaman daha çok beli ağrır insanın.
Neyse ben çıkayım da azcık uzanayımmafoldumben
bizim burda ay 1 annelerle gidilen oyun grubu var,oglu$umla birazdan oraya gidecegiz ak$am 5 e kadar sürüyo..ama biz o saate kalmayiz cünkü kontrolümde o saatte.heyecan basti beni,sabirsizlikla saatlerin gecmesini bekliyorumkaydirigubbakcemile2kontrolden geldikten sonra eger doktor i$e yollamazsa:)) gelismeleri yazarim arkadaslar.hepinizi öpt..opuyorumnanaktansaglicakla kalin, banada dua edin..
amin canım amin iyi haberlerinizi bekliyoruzgozun aydın tatlım hadi bakalım darısı başımıza opuyorumnanaktan
canım 4 lü daha güvenilir 3 lüde 3 hormon 4 lüde 4 hormoın değerine bakılıyor bende 2 li ve 3 lü yaptırmadımcnm benim doktorum ben 2 li ve 4 lü taramaya önem veriyorum dedi 3 lü yapmasak da olur gibisinden konustu acaba 3 lü yü yaptırsam mı karar veremedim
amin canımcım cümlemize inşallahgözün aydın olsum canım maşllah prensesimize :)))
sağol canımm amin hepimiizn yavrularını allahım nazarlardan sakınsınhadi gözün aydın canım,Allahım nazarlardan korusun prensesimizi
canımm inan bende 17. haftadayım hala endişeliyim o endişe hep oluyor diyorlar sen üzülme sakın allaha emenet yavrularımızkızlaaar ya siz de dr a gitmediğiniz zamanlarda siz de korkuyor musunuz hersey yolunda mı diye yoksa çok mu vesvese yapıyorum ya 3 haftadır görmuyorum onu mafoldumben hareketlerini hissetemeye başlayınca biraz daha rahatlarız di mi
bizim burda ay 1 annelerle gidilen oyun grubu var,oglu$umla birazdan oraya gidecegiz ak$am 5 e kadar sürüyo..ama biz o saate kalmayiz cünkü kontrolümde o saatte.heyecan basti beni,sabirsizlikla saatlerin gecmesini bekliyorumkaydirigubbakcemile2kontrolden geldikten sonra eger doktor i$e yollamazsa:)) gelismeleri yazarim arkadaslar.hepinizi öpt..opuyorumnanaktansaglicakla kalin, banada dua edin..
Grip ve soğuk algınlığı arasındaki farklar - Hastalıklar - Sağlık - Bilgi farklar burda var kızlar..griple..soğuk algınlığı arasında...
ay aman dikkat et cnm..bu zamanda hoş soğuk algınlığı çok artıyomuş... bol bol su iç dinlen cnm...sen daha iyi bilirsin...cnm boş durmamışsın maşallah araştırma yapmışssın teşekkürler :)
ben soğuk almışım
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?