2011 Nisan Anneleri

kızlar 4 lü test ve renkli ultrason en güzel sonuçları hangi hafta veriyor bilginiz var mı ,,ikisini aynı güne denk getirmek istiyorum

cnm çok sevindim gözlerim doldu şu an neden bilmiyorum ,,,belki bebişimi özlediğim içindir görmeyeli 3 haftayı geçti

selam..
biraz önce doktorumdan geldim..bebeğime baktı..gayet iyi olduğunu, hareketli ve sağlıklı olduğunu söyledi..ben de gördüm..kıpır kıpırdı..çok sevindim ya..herşey yolunda dedi doktor dünyalar benim oldu..cinsiyetini sordum..büyük ihtimal kız,ama bir dahaki sefere daha net cevap söylerim dedi..bir kızım vardı zaten bu ikincisi olacak galiba..bana son zamanlarda erkek gibi geliyordu ama nasip önemli olan sağlıklı olması..ağırlığını sordum 6 aydan sonra kilosu belli olur ozaman söylüyoruz dedi..üçlü test için kan verdim haftaya belli olacak..inşallah o da güzel çıkar..
ayrıca grip olduğumu ve sağlık ocağından verilen antibiyotiği sordum..kullanabilirsin bir mahsuru yok dedi..minoset ve parolu da kullanabilirsin..geçmezse penisilin de yaptırabilirsin dedi..kulak burun boğazcıya da muayene olabileceğimi söyledi..taze sıkılmış meyve suları c vitamini ve bol bol istirahat etmemi söyledi..işte böyle arkadaşlar..

ay çok sevindim senin adına..kaç gr olmuş boyu kaç...maşallah sübhanallah...
ay öğleden sonra tatil ne guzel bu araADA esracım sen niye o kadr geç yatyrsn bayanssulusmile

cnm 1 diyince benim pil bitiyo ama abim geliyo işten...filim izliyo muhappet annem falan derken birbirimizini uykusunu kaçırıyoruz..malum bi abim var bide ben 2 kardeş...bide abimin beslemeleri...onlaru uçuruyoruz izliyoruz derken zaman geçiyo...hoş erkekn kalkmam için bi sebebimde yok onunda rahalığı sanırım cnm...

hayırlı olsun..

canım benm hani gecen gösterdğin annenin yatağının yanında bebk için yatağın yanına tutturulmuş yatak tarzı bişey vardı ya bebek hemen annenin yanına uyuyor , anlatabildim mi bilmiyorum onu eşime göstermek istedim ama sayfayı bulamadım onu hangi sitede görmüştün tatlım?

Grip ve soğuk algınlığı arasındaki farklar - Hastalıklar - Sağlık - Bilgi farklar burda var kızlar..griple..soğuk algınlığı arasında...

bendede dün başladı.. soğuk algınlığı.. hapşururken korkuyorum inanın... hapşuuu diye upuuzunn... ilaç da alamıyorm.. 3 limon sıkıp suyunu içtim dün gece uyumadan önce...dikkat etmek gerek..elimden geleni yapıyorum nerden geldi bu hapşuruk anlamadım:S

ay çok sevindim cnm senin adına.... hayırlısı olsun ne güzel sağlıklı olsun da yeter....

arkadaşlar ben de doktordan geldi. bebeğimin gelişimi iyi. doktora ben sormadan o söyledi erkek gibi sanki dedi eminmisiniz dedim 2 oğlum varda benim dedim güldü. daha küçük kordon da olabilir dedi. hayırlısı artık.sağlıklı olsunda. ama insan ister istemez bi kırıklık yaşıyo.ama ben allahtan her zaman sağlıklı ve hayırlısını diledim.o herşeyin iyisini bilir.

hem gecmiş olsun hem hayırlı olsun...

canım benm evet hayrlısı olsun sağlıklı olsun bebişlerimiz hala kesin deil yani cinsiyet.seni biraz daha bekleyecek bebişin galiba :ecrin_bebek:

sağlıklı olsun da hiç önemli değil..ama daha kesin değil belki de kızdır..

anladım cnm onun sitesini bilmiyorum ama görsellerden aradım bulim sana linki atarım cnm....

dikkat et cnm..olur hapşuruk..

arkadaşlar bebeklerin cicilerine nereden bakabiliyoruz .bizim cinsiyetimiz belli değil hiç bişeyimiz yok o nedenle ((( bendealmak istiyorum birşeylerecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…