2011 Nisan Anneleri

hayırlısı olsun benim teyzemin 3 tene oğlu var maşallah annemin de 3 kızı 1 oğlu var bence sağlıklı olsunlar kız da bizim oğlanda:teytey:

Gözün aydın tatlım ne üzel ben de 10 kasım gibi gittiğimde 16+ olacağım bakalım inş benim de cinsiyet belli olur.:CüvCüv:

Ne güzel canım senin de gözün aydın Rabbim sağlıklı evlat versin kız erkek fark etmez bence.Kendine de dikkat et çok geçmiş olsunolumunekankayizsmile

Katlanır Pratik Bebek Beşiği | Ev Dekorasyonu ve Hobi Portalı cnm burdan buldum ama satılıyomu burda bilmiyorum... yaptırılada bilir basit bişey...

Ohhh maş erkeği bol bir aile mi olacaksınız bi de eşin 4 tane başında.Rabbim sağlıklısını versin canım sen de yazmışsın zaten.Herşeyin hayırlısıyerimseniben

Son düzenleme:
Merhaba Nisan Anneleri

Ben de bir nisan annesi olarak aranıza yeni katıldım. benım bebişim 17+4 şu anda. Bugun ayrıntılı ultrasona gittik. boyu 18cm kilosu 250 gr. Doktor haftasından 1 hafta önde bu gidişle doğuma kadar 3.5 u zorlar dedi :) 15.haftada büyük ihtimal kız demişti doktorumuz, ama erkekmiş! Biraz şaşkınım, alışmaya çalışıyorum. :) Yeterki sağlıklı olsun tabiki o benim herşeyim, ilk göz ağrım olacak! :)

Maş bebişine canım.Hoşgeldin aramıza.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş:lepi::lepi:

ayrıntılı ultrasona 20. haftadan sonra giriliyo diye biliyorum daha erken değilmi girmek için.

hoşgeldin aramıza nisan annemiz oğluşun hayırlı olsun ayrıntılı ultrason yaptırmıssın 4 lü tarama yaptırdın mı peki

maşallah hoşgeldin cnm topiğe...sağlıklı olsunda yeter...
Ben de ben dedelikafaduldendelikafadulden

az kaldı kuzum ay sabırsızlanıyorum...çünkü özgürlüğümün ilk günleri olcak belki bişeyler alırım artık..

bizimde yarın sabah kontrolümüz 1 ay oldu ya görmeyeli delirmek üzereyim .doktor bundan sonraki kontrolüde bu kadar uzun tutarsa kendisine söyleyeceğim 15 günde gelmek istediğimi yada arada başka doktorlara gideceğim. inşallah yarın lütfedip cinsiyetimizi söyleyecek kısmetse .hayırlısı olsun ama ben erkek diyoru eşim kız bakalım kimin ki doğru çıkacak .tabi başta Allah sağlık versin iyi olsunda ondan sonraki mesele.Ama çok heyecanlıyız bu gece geçmez bize :))))

hayırlı olsun canım ALLAH sağlıklı sıhatli evlatlar versinde cinsiyeti fazlada önemli değil ama doğrusu benimde en çok korktuğum şey o çünkü kendini hazırlıyorsun bi şekilde hatta senın yazını okuyunca hmn eşimi aradım bizim oğluş ya kızsa ya de yanlış gördüyse diye:) gerçi 16+3 erkek dedi renki ultrasonda falanda baktı ama yinede insanın içine şüphe düşüyor çünkü bi şekilde alıştırmış oluyorsun kendini bakalım hayırlısı ayyy içime şüphe düştü....

benim dr umda 18. haftada yani haftaya alacak detaylı ultrasona
Bende çevremdeki insanlardan hep 20. haftada renkliye soktuklarını duydum.Organların tam gelişip gelişmediğine bakılıyormuş.ve artık bebek net olarak gözüküyormuş hatta arkadaşım girdi ve eşimin kopyası doğacak gördük diyordu :)kaydirigubbakcemile3

İnşalllah hepinizin bebişleri sağlıklı ve cinsiyetleri gönlünüze göre olur! Bu arada en bastaki anneler listesine kendimi nasıl ekleyeceğim bilmiyorum !! Yardım ederseniz sevinirim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…