- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.621
arkadaşlar ben de doktordan geldi. bebeğimin gelişimi iyi. doktora ben sormadan o söyledi erkek gibi sanki dedi eminmisiniz dedim 2 oğlum varda benim dedim güldü. daha küçük kordon da olabilir dedi. hayırlısı artık.sağlıklı olsunda. ama insan ister istemez bi kırıklık yaşıyo.ama ben allahtan her zaman sağlıklı ve hayırlısını diledim.o herşeyin iyisini bilir.
selam kızlar zorlu ve korku dolu bir yolculuktan sonra şükür kızımı görebildim kızımı diyorum çünkü artık %100 kız dedi doktor artık ultrasona sığmıyor bebişim parça parça izledik heryerini ve bize gülümsedi o anıda yakaladı doktorumuz çıktısını verdi elimize elini koymuş yanağına kızım gülüyo yaaa resmen.ama 3lü testi yapamadı doktor yarın resmi tatıl o kanlar benim için önemli araya haftasonu giricek incelenemıcek oyuzden haftaiçi yapalım dedi boşuna o yolu zahmeti çektik ama kızım için değer:))))
selam..
biraz önce doktorumdan geldim..bebeğime baktı..gayet iyi olduğunu, hareketli ve sağlıklı olduğunu söyledi..ben de gördüm..kıpır kıpırdı..çok sevindim ya..herşey yolunda dedi doktor dünyalar benim oldu..cinsiyetini sordum..büyük ihtimal kız,ama bir dahaki sefere daha net cevap söylerim dedi..bir kızım vardı zaten bu ikincisi olacak galiba..bana son zamanlarda erkek gibi geliyordu ama nasip önemli olan sağlıklı olması..ağırlığını sordum 6 aydan sonra kilosu belli olur ozaman söylüyoruz dedi..üçlü test için kan verdim haftaya belli olacak..inşallah o da güzel çıkar..
ayrıca grip olduğumu ve sağlık ocağından verilen antibiyotiği sordum..kullanabilirsin bir mahsuru yok dedi..minoset ve parolu da kullanabilirsin..geçmezse penisilin de yaptırabilirsin dedi..kulak burun boğazcıya da muayene olabileceğimi söyledi..taze sıkılmış meyve suları c vitamini ve bol bol istirahat etmemi söyledi..işte böyle arkadaşlar..
Katlanır Pratik Bebek Beşiği | Ev Dekorasyonu ve Hobi Portalı cnm burdan buldum ama satılıyomu burda bilmiyorum... yaptırılada bilir basit bişey...canım benm hani gecen gösterdğin annenin yatağının yanında bebk için yatağın yanına tutturulmuş yatak tarzı bişey vardı ya bebek hemen annenin yanına uyuyor , anlatabildim mi bilmiyorum onu eşime göstermek istedim ama sayfayı bulamadım onu hangi sitede görmüştün tatlım?
ay çok güzel cnm....oh... ay nasıl sabredersiniz bilmiyorum vallahi 5 hft..2 hft bana ay gibi gelir...ay çok sevindim senin adına..kaç gr olmuş boyu kaç...maşallah sübhanallah...
sağol canım 5 haftadan sonra çok özlemiştim.boyu 11.3cm 155 gram 2 gun önden gidiyor ama kilosu bana baya iyi geldi okuduklarıma göre...
Gözün aydın tatlım ne üzel ben de 10 kasım gibi gittiğimde 16+ olacağım bakalım inş benim de cinsiyet belli olur.:CüvCüv:
ay bende 9 kasımda gidicem çok heycanlıyım...
arkadaşlar ben de doktordan geldi. bebeğimin gelişimi iyi. doktora ben sormadan o söyledi erkek gibi sanki dedi eminmisiniz dedim 2 oğlum varda benim dedim güldü. daha küçük kordon da olabilir dedi. hayırlısı artık.sağlıklı olsunda. ama insan ister istemez bi kırıklık yaşıyo.ama ben allahtan her zaman sağlıklı ve hayırlısını diledim.o herşeyin iyisini bilir.
ay bende 9 kasımda gidicem çok heycanlıyım...
Ne güzel canım senin de gözün aydın Rabbim sağlıklı evlat versin kız erkek fark etmez bence.Kendine de dikkat et çok geçmiş olsunolumunekankayizsmile
Merhaba Nisan Anneleri
Ben de bir nisan annesi olarak aranıza yeni katıldım. benım bebişim 17+4 şu anda. Bugun ayrıntılı ultrasona gittik. boyu 18cm kilosu 250 gr. Doktor haftasından 1 hafta önde bu gidişle doğuma kadar 3.5 u zorlar dedi :) 15.haftada büyük ihtimal kız demişti doktorumuz, ama erkekmiş! Biraz şaşkınım, alışmaya çalışıyorum. :) Yeterki sağlıklı olsun tabiki o benim herşeyim, ilk göz ağrım olacak! :)
Merhaba Nisan Anneleri
Ben de bir nisan annesi olarak aranıza yeni katıldım. benım bebişim 17+4 şu anda. Bugun ayrıntılı ultrasona gittik. boyu 18cm kilosu 250 gr. Doktor haftasından 1 hafta önde bu gidişle doğuma kadar 3.5 u zorlar dedi :) 15.haftada büyük ihtimal kız demişti doktorumuz, ama erkekmiş! Biraz şaşkınım, alışmaya çalışıyorum. :) Yeterki sağlıklı olsun tabiki o benim herşeyim, ilk göz ağrım olacak! :)
canım benm evet hayrlısı olsun sağlıklı olsun bebişlerimiz hala kesin deil yani cinsiyet.seni biraz daha bekleyecek bebişin galiba :ecrin_bebek:
Merhaba Nisan Anneleri
ayrıntılı ultrasona 20. haftadan sonra giriliyo diye biliyorum daha erken değilmi girmek için.
maşallah hoşgeldin cnm topiğe...sağlıklı olsunda yeter...Merhaba Nisan Anneleri
Ben de ben dedelikafaduldendelikafadulden
Merhaba Nisan Anneleri
Bende çevremdeki insanlardan hep 20. haftada renkliye soktuklarını duydum.Organların tam gelişip gelişmediğine bakılıyormuş.ve artık bebek net olarak gözüküyormuş hatta arkadaşım girdi ve eşimin kopyası doğacak gördük diyordu :)kaydirigubbakcemile3benim dr umda 18. haftada yani haftaya alacak detaylı ultrasona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?