- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.641
hayırlısı olsun benim teyzemin 3 tene oğlu var maşallah annemin de 3 kızı 1 oğlu var bence sağlıklı olsunlar kız da bizim oğlanda:teytey:
Ohhh maş erkeği bol bir aile mi olacaksınız bi de eşin 4 tane başında.Rabbim sağlıklısını versin canım sen de yazmışsın zaten.Herşeyin hayırlısıyerimseniben
İnşalllah hepinizin bebişleri sağlıklı ve cinsiyetleri gönlünüze göre olur! Bu arada en bastaki anneler listesine kendimi nasıl ekleyeceğim bilmiyorum !! Yardım ederseniz sevinirim!
bir yandan yemek yapıyorum bi yandan nete giriyorum .yemek yanacak diye korkuyorum :)) zaten haftada 2-3 kez yemek yapıyorum onuda yakmayayım .önceden çalışıyordum iyi ki işi bırakmışım diye düşünüyorum şimdi ben hem çalışıp hem ev işlerine bakıp hemde çocuk yapamazmısım :)))))kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar çatlakları önlemek için hangi ürünleri öneriyorsunuz?
Merhaba Nisan Anneleri
Ben de bir nisan annesi olarak aranıza yeni katıldım. benım bebişim 17+4 şu anda. Bugun ayrıntılı ultrasona gittik. boyu 18cm kilosu 250 gr. Doktor haftasından 1 hafta önde bu gidişle doğuma kadar 3.5 u zorlar dedi :) 15.haftada büyük ihtimal kız demişti doktorumuz, ama erkekmiş! Biraz şaşkınım, alışmaya çalışıyorum. :) Yeterki sağlıklı olsun tabiki o benim herşeyim, ilk göz ağrım olacak! :)
arkadaşlar ben de doktordan geldi. bebeğimin gelişimi iyi. doktora ben sormadan o söyledi erkek gibi sanki dedi eminmisiniz dedim 2 oğlum varda benim dedim güldü. daha küçük kordon da olabilir dedi. hayırlısı artık.sağlıklı olsunda. ama insan ister istemez bi kırıklık yaşıyo.ama ben allahtan her zaman sağlıklı ve hayırlısını diledim.o herşeyin iyisini bilir.
selam..
biraz önce doktorumdan geldim..bebeğime baktı..gayet iyi olduğunu, hareketli ve sağlıklı olduğunu söyledi..ben de gördüm..kıpır kıpırdı..çok sevindim ya....kulak burun boğazcıya da muayene olabileceğimi söyledi..taze sıkılmış meyve suları c vitamini ve bol bol istirahat etmemi söyledi..işte böyle arkadaşlar..
selam kızlar zorlu ve korku dolu bir yolculuktan sonra şükür kızımı görebildim kızımı diyorum çünkü artık %100 kız dedi doktor artık ultrasona sığmıyor bebişim parça parça izledik heryerini ve bize gülümsedi o anıda yakaladı doktorumuz çıktısını verdi elimize elini koymuş yanağına kızım gülüyo yaaa resmen.ama 3lü testi yapamadı doktor yarın resmi tatıl o kanlar benim için önemli araya haftasonu giricek incelenemıcek oyuzden haftaiçi yapalım dedi boşuna o yolu zahmeti çektik ama kızım için değer:))))
hoşgeldin aramıza cnm..maşallah bebişte iyi,rabbim hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin..ilk olunca ayrı bi heyecan oluyor evet :)
cnm tabi herşeyi hayırlısı ama insan değişiklik arıyor...valla bende hep kız diye kafama koydum erkekse çok zor motive olacağım Allahın gücüne gitmesin..
cnm geçmiş olsun demek gördün bebişini ne mutlu yaa..ayy herkes görüyor ben heyecanlanıyorum
ay ne mutlu prenses olduğu kesinleşmiş ,içim kabardı valla sanki bana söylemiş dr aklinialirimsmile
KIZLARRRR ayrıca herkese güzel birgün diliyorum..birkaç sayfa geriyi okudum..şimdi göbüşümün fotosunu ekliycem..
esrammm dün akşam bağlantım koptu aniden ,sanırım yağıştan ttnet kesti,bekledim 1,5a kadar gelmedi bende mecburen yattım.kusura bakma cnm..
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor??? ayy çlok özledik biz sizi ya balkupu, bayans, dscopur, esrayagmur, fguney, landsarc, leegorkemm, mesa
selam kizlar hayirli persembeler..:))) son :lepi:4 saat:CüvCüv:
denizcim bende de ara sıra çok ağrı oluyor..hele ayakta kaldığım zamanlarKızlar çok fena bel ağrısı tutuyor beni arada sizde de oluyor mu?????
selam kızlar zorlu ve korku dolu bir yolculuktan sonra şükür kızımı görebildim kızımı diyorum çünkü artık %100 kız dedi doktor artık ultrasona sığmıyor bebişim parça parça izledik heryerini ve bize gülümsedi o anıda yakaladı doktorumuz çıktısını verdi elimize elini koymuş yanağına kızım gülüyo yaaa resmen.ama 3lü testi yapamadı doktor yarın resmi tatıl o kanlar benim için önemli araya haftasonu giricek incelenemıcek oyuzden haftaiçi yapalım dedi boşuna o yolu zahmeti çektik ama kızım için değer:))))
maşallaah bebeşine canımselam..
biraz önce doktorumdan geldim..bebeğime baktı..gayet iyi olduğunu, hareketli ve sağlıklı olduğunu söyledi..ben de gördüm..kıpır kıpırdı..çok sevindim ya..herşey yolunda dedi doktor dünyalar benim oldu..cinsiyetini sordum..büyük ihtimal kız,ama bir dahaki sefere daha net cevap söylerim dedi..bir kızım vardı zaten bu ikincisi olacak galiba..bana son zamanlarda erkek gibi geliyordu ama nasip önemli olan sağlıklı olması..ağırlığını sordum 6 aydan sonra kilosu belli olur ozaman söylüyoruz dedi..üçlü test için kan verdim haftaya belli olacak..inşallah o da güzel çıkar..
ayrıca grip olduğumu ve sağlık ocağından verilen antibiyotiği sordum..kullanabilirsin bir mahsuru yok dedi..minoset ve parolu da kullanabilirsin..geçmezse penisilin de yaptırabilirsin dedi..kulak burun boğazcıya da muayene olabileceğimi söyledi..taze sıkılmış meyve suları c vitamini ve bol bol istirahat etmemi söyledi..işte böyle arkadaşlar..
arkadaşlar ben de doktordan geldi. bebeğimin gelişimi iyi. doktora ben sormadan o söyledi erkek gibi sanki dedi eminmisiniz dedim 2 oğlum varda benim dedim güldü. daha küçük kordon da olabilir dedi. hayırlısı artık.sağlıklı olsunda. ama insan ister istemez bi kırıklık yaşıyo.ama ben allahtan her zaman sağlıklı ve hayırlısını diledim.o herşeyin iyisini bilir.
Merhaba Nisan Anneleri
Ben de bir nisan annesi olarak aranıza yeni katıldım. benım bebişim 17+4 şu anda. Bugun ayrıntılı ultrasona gittik. boyu 18cm kilosu 250 gr. Doktor haftasından 1 hafta önde bu gidişle doğuma kadar 3.5 u zorlar dedi :) 15.haftada büyük ihtimal kız demişti doktorumuz, ama erkekmiş! Biraz şaşkınım, alışmaya çalışıyorum. :) Yeterki sağlıklı olsun tabiki o benim herşeyim, ilk göz ağrım olacak! :)
bizimde yarın sabah kontrolümüz 1 ay oldu ya görmeyeli delirmek üzereyim .doktor bundan sonraki kontrolüde bu kadar uzun tutarsa kendisine söyleyeceğim 15 günde gelmek istediğimi yada arada başka doktorlara gideceğim. inşallah yarın lütfedip cinsiyetimizi söyleyecek kısmetse .hayırlısı olsun ama ben erkek diyoru eşim kız bakalım kimin ki doğru çıkacak .tabi başta Allah sağlık versin iyi olsunda ondan sonraki mesele.Ama çok heyecanlıyız bu gece geçmez bize :))))
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor??? ayy çlok özledik biz sizi ya balkupu, bayans, dscopur, esrayagmur, fguney, landsarc, leegorkemm, mesa
şükür şekerim iyiyz yarın tatil diye sevinçliyiz bebişimle :) sen nasılsın
saol canım..iyiyiz çok şükür..sen nasılsın(ız)?
özleniyor gerçekten burası,bide kızlar susmuyor
yetiş yetişebilirsen kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarrr nasılsınızzz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?