2011 Nisan Anneleri

hayırlısı olsun benim teyzemin 3 tene oğlu var maşallah annemin de 3 kızı 1 oğlu var bence sağlıklı olsunlar kız da bizim oğlanda:teytey:

Ohhh maş erkeği bol bir aile mi olacaksınız bi de eşin 4 tane başında.Rabbim sağlıklısını versin canım sen de yazmışsın zaten.Herşeyin hayırlısıyerimseniben

allhh sağlık versin yeterki. şimdi ne kadar üzülmedim dersem yalan olur. insan 2 oğlu olunca tabiki 3. de değişik istiyo.alnımızda ne yazıyosa o.allah size de gönlünüzdeki versin.

Hoş bulduk! :)))
2li ve 3lü testlerim yapıldı. haftaya doktorum ayrıntılı ultrason ve 3lü testin sonuclarına beraber bakacağını söyledi. 4lü test henüz yaptırmadım

bir yandan yemek yapıyorum bi yandan nete giriyorum .yemek yanacak diye korkuyorum :)) zaten haftada 2-3 kez yemek yapıyorum onuda yakmayayım .önceden çalışıyordum iyi ki işi bırakmışım diye düşünüyorum şimdi ben hem çalışıp hem ev işlerine bakıp hemde çocuk yapamazmısım :)))))kaydirigubbakcemile3

Gerçekten çok zor canım bi taraf hep eksik kalıyor.Yaa yemek yapamıyorsun yaa eşinle ilgilenemiyorsun ya da kendine vakit ayırmıyorsunboshayallersmile

kızlar dr beni 16+3 te renkli ultrasonda ve detaylı bişekilde baktı ama ben uçak yolculuğuna çıkacağım için sanırım öyle oldu kalbini böbreklerini göz kulak ve diğer bütün organlarını tek tek kontrol etti çünkü rapor yazmak zorundaydı hattaki raporda plasenta arka duvarda görünüyor gelişim normal diye not düşmüştü ve cinsiyetini erkek olarak söyledi gerçi kız deseydide farketmezdi ilk bebişkomuz önemli olan sağlıklı olması ama erkek diye alıştırdık kendimizi umarım bi değişiklik olmaz....

Arkadaşlar çatlakları önlemek için hangi ürünleri öneriyorsunuz?

eşimin eczacı bi arkadası bir sürü denemek için küçük küçük nustela ürünlerinden vermiş şimdilik güzele benziyor ama nasıl oldugunu tam anlamam için 3 ay devam etmem lazımmıs ben aktardan kakao kremi almayı düşünüyorum

hoşgeldin aramıza cnm..maşallah bebişte iyi,rabbim hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin..ilk olunca ayrı bi heyecan oluyor evet :)

cnm tabi herşeyi hayırlısı ama insan değişiklik arıyor...valla bende hep kız diye kafama koydum erkekse çok zor motive olacağım Allahın gücüne gitmesin..

cnm geçmiş olsun demek gördün bebişini ne mutlu yaa..ayy herkes görüyor ben heyecanlanıyorum

ay ne mutlu prenses olduğu kesinleşmiş ,içim kabardı valla sanki bana söylemiş dr aklinialirimsmile

KIZLARRRR ayrıca herkese güzel birgün diliyorum..birkaç sayfa geriyi okudum..şimdi göbüşümün fotosunu ekliycem..

esrammm dün akşam bağlantım koptu aniden ,sanırım yağıştan ttnet kesti,bekledim 1,5a kadar gelmedi bende mecburen yattım.kusura bakma cnm..

ay önemli değil kankiş biz hep burdayız...bu gün kacişim erkeknden gelicek yemeğe oturcaz sonra gidicez...bu arada uzun uzun mail atmış... yumuşadım az ama yüz vermedim...sonra kalbimi kırdın al bunuda kır die bi resimli mail attım oda karşılık olarak resimli mail atmış ay ne güldüm...ama biraz sürünsün..hemen yumuşamim çünkü alışkanlık yaptı ciddiyetimi kırgınlığımı anlasın...
nasılsın cnm bu arada?

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor??? ayy çlok özledik biz sizi ya balkupu, bayans, dscopur, esrayagmur, fguney, landsarc, leegorkemm, mesa

selam kizlar hayirli persembeler..:))) son :lepi:4 saat:CüvCüv:

ayy hadi bakalım,valla biz bile çok heyecanlıyız..şimdi sen gelirsin
akşam yazarsın ama ben akşam girmiyorum ki..sabah öğenecem artık..
inş.öğrenirsin canım a.s.

Kızlar çok fena bel ağrısı tutuyor beni arada sizde de oluyor mu?????
denizcim bende de ara sıra çok ağrı oluyor..hele ayakta kaldığım zamanlar
hiç yorulmaya gelmiyor,birde sanırım regl dönemlerinde de oluyor..

:teytey: maşallaah prensesine..ne kadar güzel gülen yüzüyle karşılamış sizi
demekki annesi güzel bakıyor ona,çok memnun hayatından..dr.için rahat etmeyeceği
için ertelemiş,en azından düşünceli bir dr.un var onu düşünerek mutlu ol canım..

maşallaah bebeşine canım
cinsiyet için biraz daha sabret istersen,emin olamamış zaten dr. da
tabiki dediğin gibi en önemli şey sağlıklı olması..geçmiş olsun inş.yakın
zamanda atlatırsın gribi de,bu arada kilo söylemiyoruz demiş ama genelde söyleniyor
gr.sal olarak..her doktorun sistemi farklı tabi..

Canım gözün aydın,bebişin de iyiymiş
cinsiyetini şimdiden takma kafana,geri gelmeyecek tek şey sağlık..
kız da erkek de olsa evlat evlattır..tabi senin de hakkın bir kız istemek ama
dediğin gibi sağlıklı olsun birde hayırlısı olsun...

hoşgeldin aramıza,biraz geç kalmışsın ama hemen kaynaşırsın merak etme yerimseniben
bebişinde baya büyümüş çeyrek kilo olmuş haa..ay maşallaah...
şimdiden doğum kilosunu söyleyip korkutmasın canım doktor da..sağlığı yerinde ya
önemli olan o..

herkeste aynı merak aynı telaş..kız mı erkek mi?
ne güzel heyecanlar ama,Allah çok şanslıyız bu duyguları yaşayabildiğimiz için..
Allah bozmasın..çok özleniyor gerçekten bende resmen gün sayıyorum..
bugün bir bahane bulup gideyim dedim iki kerede önünden geçtim..
ama tuttum kendimi,yalan söylemek yok dedim..beyaz da olsa yalan yalandır..yasakkelime

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor??? ayy çlok özledik biz sizi ya balkupu, bayans, dscopur, esrayagmur, fguney, landsarc, leegorkemm, mesa

saol canım..iyiyiz çok şükür..sen nasılsın(ız)?
özleniyor gerçekten burası,bide kızlar susmuyor
yetiş yetişebilirsen kaydirigubbakcemile3

şükür şekerim iyiyz yarın tatil diye sevinçliyiz bebişimle :) sen nasılsın

yaaa bize tatil değil ama yaa neyse bizde mesai parası alalımohaoldumsmile iii dinlen hayatım benim yerimede uzat ayaklarınıcokacimcoook bol bol yeğenim için faydalı şeyler yee

saol canım..iyiyiz çok şükür..sen nasılsın(ız)?
özleniyor gerçekten burası,bide kızlar susmuyor
yetiş yetişebilirsen kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım kocişim malatyaya gitti günü birlik onu bekliyorum evet yaa valla ben artık geçmişi fazla okuyamıyorum kaydirigubbakcemile3 zaten nadir giriyorum bugün ilk kez bişi aldım bebişe ekledim topiğimizeolumunekankayizsmile

bu arada esrayağmur canım benim geçmiş doğum gününü kutluyorum bebişinle eşinle sağlıklı mutlu nice yıllara yasağın kalksın buluşuyoruz çaylarımızla kutlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…