2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor??? ayy çlok özledik biz sizi ya balkupu, bayans, dscopur, esrayagmur, fguney, landsarc, leegorkemm, mesa
slm cnm...az işim vardı geldim...iyiyiz çok şükür cnm...sorun olmadıktan sonra...sende iyi maşallah...
bu arada esrayağmur canım benim geçmiş doğum gününü kutluyorum bebişinle eşinle sağlıklı mutlu nice yıllara yasağın kalksın buluşuyoruz çaylarımızla kutlarız
cnm arkadaşım tekrar teşekkür ederim..ay çok mutlu oldum...ay azkaldı vallahi bi özgr olim hoş deli gibi koşcak değilim arabaya özgürce binerim en azından...içeriz vallahi... acısı çıkarırız...olumunekankayizsmile
merhaba kızlarrr nasılsınızzz:))))
slm cnm....olumunekankayizsmile iyiyiz siz nasılsınız?

selam şekerler nasılsınız bizde eşimle biraz yürüyş yaptk gezerken bi baktım hamile pantalonu yazyr bi bakayım dedik gydm we aldım ay ne kadr tuhaf bi duygu onu giymek yaa gülüverdim zaten kabinden çkp eşimin yanına gelnce daha kilo alrım diye bacak ksıımları tam oturmayan aldım beli ayarlanabiliyor doğuma kadr bunu mu giyecem diyivermişim kaydirigubbakcemile3

hihi ay çok şeker..kızlar ben ihtiyaç duymuyorum..sizin tabi giyiyosunuz kotları.. incecik hatunlar sizi...az çıkınca göbiş girmiyosunuz içine kaydirigubbakcemile3

ya hamile kıyafeti almam herhalde..tesettürlü olduğum için kolay bulurum kendime...zati biraz bol giyen bi insandım onun faydası dkunda 7. aya kadar duruma göre idare ederim...artık ondan sonra alırım die düşünüyorum... ama bakalım... ne olcak..

hihi ay çok şeker..kızlar ben ihtiyaç duymuyorum..sizin tabi giyiyosunuz kotları.. incecik hatunlar sizi...az çıkınca göbiş girmiyosunuz içine kaydirigubbakcemile3

yok canım gryrm hala pantalonlarıma ama bebek sıkışmasın rahat olsun diye aldım onu da şimdi gymem anca bayrama gyerim herhalde :CüvCüv:

ortalığı sel götürüyo hala 29 ekim etkinliklerinden vazgeçen yok....hadi herşeyden geçtim bu küçük yavrular hasta olucaklar allah korusun..imkan varken...

yok canım gryrm hala pantalonlarıma ama bebek sıkışmasın rahat olsun diye aldım onu da şimdi gymem anca bayrama gyerim herhalde :CüvCüv:

ay evet sıkışmmasınlar haklısın...az anne bak karnımı bir kere içime çektim oda hafif bi kızdı bana..çocuğu sıkıştırma die... bol bol giyelim vallahi darlanmayalım

hoşgeldin cnm ben iyim inşallah bebişkoda iyidir siz nasılsınız???

saol cnm bizde iyiyiz gönderdik babişkoyu keyif yapıyoruzz ayy kocammm duymasın ama özlemişim vallahi yaaa yalnızlığı:) ay ama bi kayınvalıdem arıyor bi kayınpederim Allah razı olsun cok fırtına var gel bize kızım yalnız kalma diyee ama ben korkmamki offf off:)))

bizde iyiyiz cnmmm kız nerden buluyorsun bunları öldümmm gülmekten resimlere:)))

hihi isteyin siz arada koyarım benimde çok hoşuma gitti...bide eşim bilg uzmanı olduğu için...bilg kurdu yani...dedim ha babasının oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…