- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.661
slm cnm...az işim vardı geldim...iyiyiz çok şükür cnm...sorun olmadıktan sonra...sende iyi maşallah...slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor??? ayy çlok özledik biz sizi ya balkupu, bayans, dscopur, esrayagmur, fguney, landsarc, leegorkemm, mesa
cnm arkadaşım tekrar teşekkür ederim..ay çok mutlu oldum...ay azkaldı vallahi bi özgr olim hoş deli gibi koşcak değilim arabaya özgürce binerim en azından...içeriz vallahi... acısı çıkarırız...olumunekankayizsmilebu arada esrayağmur canım benim geçmiş doğum gününü kutluyorum bebişinle eşinle sağlıklı mutlu nice yıllara yasağın kalksın buluşuyoruz çaylarımızla kutlarız
slm cnm....olumunekankayizsmile iyiyiz siz nasılsınız?merhaba kızlarrr nasılsınızzz:))))
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor??? ayy çlok özledik biz sizi ya balkupu, bayans, dscopur, esrayagmur, fguney, landsarc, leegorkemm, mesa
selam şekerler nasılsınız bizde eşimle biraz yürüyş yaptk gezerken bi baktım hamile pantalonu yazyr bi bakayım dedik gydm we aldım ay ne kadr tuhaf bi duygu onu giymek yaa gülüverdim zaten kabinden çkp eşimin yanına gelncedaha kilo alrım diye bacak ksıımları tam oturmayan aldım beli ayarlanabiliyor doğuma kadr bunu mu giyecem diyivermişim kaydirigubbakcemile3
slm cnm...az işim vardı geldim...iyiyiz çok şükür cnm...sorun olmadıktan sonra...sende iyi maşallah...
cnm arkadaşım tekrar teşekkür ederim..ay çok mutlu oldum...ay azkaldı vallahi bi özgr olim hoş deli gibi koşcak değilim arabaya özgürce binerim en azından...içeriz vallahi... acısı çıkarırız...olumunekankayizsmile
hep mutlu ol tatlım az kaldı acısını çıkarırız ne güzel bende bunaldım işten
selam şekerler nasılsınız bizde eşimle biraz yürüyş yaptk gezerken bi baktım hamile pantalonu yazyr bi bakayım dedik gydm we aldım ay ne kadr tuhaf bi duygu onu giymek yaa gülüverdim zaten kabinden çkp eşimin yanına gelncedaha kilo alrım diye bacak ksıımları tam oturmayan aldım beli ayarlanabiliyor doğuma kadr bunu mu giyecem diyivermişim kaydirigubbakcemile3
güle güle giy canım
iyiyiz canım sen nasılsın bizde seni ösledik b
biz daha çok ösledik tatlım maşallah yetişemiyoz hızınıza zaten
çok tatlı yaaaadelikafadulden
hihi ay çok şeker..kızlar ben ihtiyaç duymuyorum..sizin tabi giyiyosunuz kotları.. incecik hatunlar sizi...az çıkınca göbiş girmiyosunuz içine kaydirigubbakcemile3
yok canım gryrm hala pantalonlarıma ama bebek sıkışmasın rahat olsun diye aldım onu da şimdi gymem anca bayrama gyerim herhalde :CüvCüv:
ortalığı sel götürüyo hala 29 ekim etkinliklerinden vazgeçen yok....hadi herşeyden geçtim bu küçük yavrular hasta olucaklar allah korusun..imkan varken...
hoşgeldin cnm ben iyim inşallah bebişkoda iyidir siz nasılsınız???
slm cnm...az işim vardı geldim...iyiyiz çok şükür cnm...sorun olmadıktan sonra...sende iyi maşallah...
cnm arkadaşım tekrar teşekkür ederim..ay çok mutlu oldum...ay azkaldı vallahi bi özgr olim hoş deli gibi koşcak değilim arabaya özgürce binerim en azından...içeriz vallahi... acısı çıkarırız...olumunekankayizsmile
slm cnm....olumunekankayizsmile iyiyiz siz nasılsınız?
tatlım istanbulda iptal edildi ben kanaldayken vali açıkladı 31ekimde törenler:1rolleyes:
saol cnm bizde iyiyiz gönderdik babişkoyu keyif yapıyoruzz ayy kocammm duymasın ama özlemişim vallahi yaaa yalnızlığı:) ay ama bi kayınvalıdem arıyor bi kayınpederim Allah razı olsun cok fırtına var gel bize kızım yalnız kalma diyee ama ben korkmamki offf off:)))
bizde iyiyiz cnmmm kız nerden buluyorsun bunları öldümmm gülmekten resimlere:)))
saol cnm bizde iyiyiz gönderdik babişkoyu keyif yapıyoruzz ayy kocammm duymasın ama özlemişim vallahi yaaa yalnızlığı:) ay ama bi kayınvalıdem arıyor bi kayınpederim Allah razı olsun cok fırtına var gel bize kızım yalnız kalma diyee ama ben korkmamki offf off:)))
valla bizimde babişkomuz yok ama arada sıkılıyoruz şimdide karnımız acıktı tek başımayım diye yemek yapmadım ama açlıktan gözümüz dönmeye başladı yavaştan:))
valla bizimde babişkomuz yok ama arada sıkılıyoruz şimdide karnımız acıktı tek başımayım diye yemek yapmadım ama açlıktan gözümüz dönmeye başladı yavaştan:))
wallahi bizde acıktıkk yicem şimdi bende yemek yapmadım zeytinyaglı fasulyem var onu yicem bu gece:))
wallahi bizde acıktıkk yicem şimdi bende yemek yapmadım zeytinyaglı fasulyem var onu yicem bu gece:))
ay valla bende yemek yapmadım bi mutfağa gideyimde artık bulurum yiyecek bişeyler sanada şimdiden afiyet olsun cnm bebişkoya yarasın yediklerin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?