2011 Nisan Anneleri

evet canım hemde haber kanalı ayyy eve gelince haber görmek istemiyorum valla o dereceolumunekankayizsmile

hm.. ay bizim beşiktaşta atv kanal binası var... sabah falan... adamlar 2 yıldır grevde..oturuyo iki kişi sürekli çay içiyolar hiç bişey anlamadım...sen hangi semtteki kanaldasın?

ya bende de bebiş deil başka bişey var doyuramyrm onu ya bilmiyorumkismile ben nye bu kadr açkyrm ki :CüvCüv:

:))) ne güzel cnm işte yaa keşke bende yesem ama yiyemiyorumki yaa. ben korkuyordum bebek gelişemiyor diye ama neyseki korktuğum gibi diilmiş 13 gün önden gidiyordu maaşallah bizim paşa en son:)))

:))) ne güzel cnm işte yaa keşke bende yesem ama yiyemiyorumki yaa. ben korkuyordum bebek gelişemiyor diye ama neyseki korktuğum gibi diilmiş 13 gün önden gidiyordu maaşallah bizim paşa en son:)))

hay maaaşallh bebişine o su anda senden bayağı yiyor ama genede dikkat et sen canım zamnla açlr iştahn ya :CüvCüv:

canım benim Allah nazarlardan saklasın bebişine maşallah:)

erken çıktığın gün buluşuruz m.köyde..murat muhallebicisi yada bambide falan.... profilo tarfındamısın şişli tarafındamı bende m.köyde çalıştım bi ara

canım ortaklar caddedi varya teknosa falan o taraftayım tabi canım haberleşelim valla güzel olur ben murat muhallebiciside olur orayı seviyorum ben 3te çıkıyorum zaten işten senin için 2 gibi çıkarım...

Herkeze iyi akşamlar. Çok mutluyum bugün kızlar.kaydirigubbakcemile3 Geçen hafta bahsetmiştim 3'lü tarama testi sonucu 1/168 riskli çıkmıştı. Bizde diğer doktorumun olduğu hastanede testi tekrarlattık. Bugün sonucu aldık. Doktorum sonucun çok iyi dedi. Daha önce yaptırdığımızdan hiç bahsetmedik. 3'lü tarama testlerini bir çok kişi yeni yaptırıyor sanırım. Başınıza böyle bir şey gelirse testi tekrarlatmadan kesinlikle amniyosentez yaptırmayın. Yapıldığı haftada çok önemli sanırım. Benimki sanırım biraz erken olmuştu. !6. haftanın başında yapılmıştı. 15+4 'de belkide ondan sonuç öyle çıktı.Alahtan içim çok rahattı. Kendimi hiç strese sokmadım. Yoksa bebişim kötü etkilenebilirdi. Nasıl güvenicez bu testlere ve doktorlara bilemiyorum.

gözün aydın canım benimolumunekankayizsmile evet ya valla en az iki doktora göstermeden karar vermiycen bu tarz konularda

Selam

Kızlar Milupa'nın sitesiye üye olan var mı aranızda.
Bugün bana Milupa'dan paket geldi.
İçinde kitapçıklar, cd, indirim kuponları ve çeşitli ürünlerinin tester ları var.

ayyyy canımmm çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallahh. ne güzel bak iyiki üzmedin canım bebişini çok sevindim vallahi

selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedi doktorum.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZ:ecrin_bebek:im olacakmis:teytey:bir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoogamyoncuiremsu:ecrin_bebek:darisi cinsiyetini ögrenemeyenlerin ba$ina.herkesin gönlündekini versin Rabbim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…