- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.681
anlamadım ben masadan kalkıyorum doymuyorum vallahi...gözüm aç hihi.... olsun olsun bebeklere yarar inş..
vıy yok öle bişey diyolar....neyse hayırlı olmuşşş..cnm sen kanaldamı çalışıyosun?
kuuzm o bende de var ya az ve sık yemek lazımmış ama otrnca yiyom ya bide bende bi kkoca war şunu da ye bunu da ye diyen patlarm bu gdşle delikafadulden
evet canım hemde haber kanalı ayyy eve gelince haber görmek istemiyorum valla o dereceolumunekankayizsmile
hm.. ay bizim beşiktaşta atv kanal binası var... sabah falan... adamlar 2 yıldır grevde..oturuyo iki kişi sürekli çay içiyolar hiç bişey anlamadım...sen hangi semtteki kanaldasın?
ya ben yiyemiyorum adam gibi bişi acıkmıyorumda hala nolcak halim bilmem 3 öğün yiyorumda zorlayarak yanii:)
ya bende de bebiş deil başka bişey var doyuramyrm onu ya bilmiyorumkismile ben nye bu kadr açkyrm ki :CüvCüv:
:))) ne güzel cnm işte yaa keşke bende yesem ama yiyemiyorumki yaa. ben korkuyordum bebek gelişemiyor diye ama neyseki korktuğum gibi diilmiş 13 gün önden gidiyordu maaşallah bizim paşa en son:)))
hay maaaşallh bebişineo su anda senden bayağı yiyor ama genede dikkat et sen canım zamnla açlr iştahn ya :CüvCüv:
:))) ne güzel cnm işte yaa keşke bende yesem ama yiyemiyorumki yaa. ben korkuyordum bebek gelişemiyor diye ama neyseki korktuğum gibi diilmiş 13 gün önden gidiyordu maaşallah bizim paşa en son:)))
canım benim Allah nazarlardan saklasın bebişine maşallah:)
erken çıktığın gün buluşuruz m.köyde..murat muhallebicisi yada bambide falan.... profilo tarfındamısın şişli tarafındamı bende m.köyde çalıştım bi ara
Herkeze iyi akşamlar. Çok mutluyum bugün kızlar.kaydirigubbakcemile3 Geçen hafta bahsetmiştim 3'lü tarama testi sonucu 1/168 riskli çıkmıştı. Bizde diğer doktorumun olduğu hastanede testi tekrarlattık. Bugün sonucu aldık. Doktorum sonucun çok iyi dedi. Daha önce yaptırdığımızdan hiç bahsetmedik. 3'lü tarama testlerini bir çok kişi yeni yaptırıyor sanırım. Başınıza böyle bir şey gelirse testi tekrarlatmadan kesinlikle amniyosentez yaptırmayın. Yapıldığı haftada çok önemli sanırım. Benimki sanırım biraz erken olmuştu. !6. haftanın başında yapılmıştı. 15+4 'de belkide ondan sonuç öyle çıktı.Alahtan içim çok rahattı. Kendimi hiç strese sokmadım. Yoksa bebişim kötü etkilenebilirdi. Nasıl güvenicez bu testlere ve doktorlara bilemiyorum.
Herkeze iyi akşamlar. Çok mutluyum bugün kızlar.kaydirigubbakcemile3 Geçen hafta bahsetmiştim 3'lü tarama testi sonucu 1/168 riskli çıkmıştı. Bizde diğer doktorumun olduğu hastanede testi tekrarlattık. Bugün sonucu aldık. Doktorum sonucun çok iyi dedi. Daha önce yaptırdığımızdan hiç bahsetmedik. 3'lü tarama testlerini bir çok kişi yeni yaptırıyor sanırım. Başınıza böyle bir şey gelirse testi tekrarlatmadan kesinlikle amniyosentez yaptırmayın. Yapıldığı haftada çok önemli sanırım. Benimki sanırım biraz erken olmuştu. !6. haftanın başında yapılmıştı. 15+4 'de belkide ondan sonuç öyle çıktı.Alahtan içim çok rahattı. Kendimi hiç strese sokmadım. Yoksa bebişim kötü etkilenebilirdi. Nasıl güvenicez bu testlere ve doktorlara bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?