- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.701
gözün aydın canım benimolumunekankayizsmile evet ya valla en az iki doktora göstermeden karar vermiycen bu tarz konularda
ayyyy canımmm çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallahh. ne güzel bak iyiki üzmedin canım bebişini çok sevindim vallahi
Selam
Kızlar Milupa'nın sitesiye üye olan var mı aranızda.
Bugün bana Milupa'dan paket geldi.
İçinde kitapçıklar, cd, indirim kuponları ve çeşitli ürünlerinin tester ları var.
selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedidoktorum.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZ:ecrin_bebek:im olacakmis:teytey:bir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoogamyoncuiremsu:ecrin_bebek:darisi cinsiyetini ögrenemeyenlerin ba$ina.herkesin gönlündekini versin Rabbim:Saruboceq:
cnm bende üye oldum ama adres falan istemediler nasıl oldu o yaw... nerden üye oldun
ay cnm hiç farketmez ben yakınım zati... takisiyle gayrettepeden hop ordayım 5 dak... inş cnm bi doktoruma gidim de... hemen buluşmalara başlıcam..canım ortaklar caddedi varya teknosa falan o taraftayım tabi canım haberleşelim valla güzel olur ben murat muhallebiciside olur orayı seviyorum ben 3te çıkıyorum zaten işten senin için 2 gibi çıkarım...
cnm hadi gözün aydın çok seivndim senin adına...Herkeze iyi akşamlar. Çok mutluyum bugün kızlar.kaydirigubbakcemile3 Geçen hafta bahsetmiştim 3'lü tarama testi sonucu 1/168 riskli çıkmıştı. Bizde diğer doktorumun olduğu hastanede testi tekrarlattık. Bugün sonucu aldık. Doktorum sonucun çok iyi dedi. Daha önce yaptırdığımızdan hiç bahsetmedik. 3'lü tarama testlerini bir çok kişi yeni yaptırıyor sanırım. Başınıza böyle bir şey gelirse testi tekrarlatmadan kesinlikle amniyosentez yaptırmayın. Yapıldığı haftada çok önemli sanırım. Benimki sanırım biraz erken olmuştu. !6. haftanın başında yapılmıştı. 15+4 'de belkide ondan sonuç öyle çıktı.Alahtan içim çok rahattı. Kendimi hiç strese sokmadım. Yoksa bebişim kötü etkilenebilirdi. Nasıl güvenicez bu testlere ve doktorlara bilemiyorum.
selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedidoktorum.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZ:ecrin_bebek:im olacakmis:teytey:bir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoogamyoncuiremsu:ecrin_bebek:darisi cinsiyetini ögrenemeyenlerin ba$ina.herkesin gönlündekini versin Rabbim:Saruboceq:
kızlar yakın olanları beklerizzzz
cnm hadi gözün aydın çok seivndim senin adına...
..
cok sagol canim.insallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz..çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına cinsiyetide belli olmuş ne güzel bende pazartesi günü gidicem inşallah bende güzel haberlerle gelirim.
sagol dünüsüm bak simdi tam dünüsü olduk:)) senin oglan benim kiz:teytey::dance: çok sevindim cnm dünüşüm...oh oh... kız maşallah...çok seivindim vallahi..
Canım çok sevindim. Maşaallah bebişine. Kız geliyor demek. Allah gönlüne göre verdi ne güzel. Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin.zemuszemus
cok sagol canim.insallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz..
sagol dünüsüm bak simdi tam dünüsü olduk:)) senin oglan benim kizgerci henüz % 100 degil:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
cok sagol canim evet Allahim gönlümüze göre verdi $ükürler olsun..darisi isteyen herkese:Saruboceq:.sagliklica kucagimiza almak hepimize nasip olsun insallah.:Saruboceq:
erkek olsa emin ol sen bile anlardın..ben hala şokum kaydirigubbakcemile3 kızdır kesin..için rahat olsun maşallah...
ya cok net göremedim ben ama $u doktorlar nasil anliyosa zaten sormadan bakti..arada birsey göremedim acikcasi:))hihoyyyt
Selam
Kızlar Milupa'nın sitesiye üye olan var mı aranızda.
Bugün bana Milupa'dan paket geldi.
İçinde kitapçıklar, cd, indirim kuponları ve çeşitli ürünlerinin tester ları var.
sevındım canım maş. bebışıneallah gonlune gore vermış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?