2011 Nisan Anneleri

gözün aydın canım benimolumunekankayizsmile evet ya valla en az iki doktora göstermeden karar vermiycen bu tarz konularda

ayyyy canımmm çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallahh. ne güzel bak iyiki üzmedin canım bebişini çok sevindim vallahi

Çok teşekkür ederim kızlar. İyiki varsınız.olumunekankayizsmile

Canım çok sevindim. Maşaallah bebişine. Kız geliyor demek. Allah gönlüne göre verdi ne güzel. Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin.zemuszemus

canım ortaklar caddedi varya teknosa falan o taraftayım tabi canım haberleşelim valla güzel olur ben murat muhallebiciside olur orayı seviyorum ben 3te çıkıyorum zaten işten senin için 2 gibi çıkarım...
ay cnm hiç farketmez ben yakınım zati... takisiyle gayrettepeden hop ordayım 5 dak... inş cnm bi doktoruma gidim de... hemen buluşmalara başlıcam..
cnm hadi gözün aydın çok seivndim senin adına...

:teytey::dance: çok sevindim cnm dünüşüm...oh oh... kız maşallah...çok seivindim vallahi..

çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına cinsiyetide belli olmuş ne güzel bende pazartesi günü gidicem inşallah bende güzel haberlerle gelirim.

çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına cinsiyetide belli olmuş ne güzel bende pazartesi günü gidicem inşallah bende güzel haberlerle gelirim.
cok sagol canim.insallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz..

:teytey::dance: çok sevindim cnm dünüşüm...oh oh... kız maşallah...çok seivindim vallahi..
sagol dünüsüm bak simdi tam dünüsü olduk:)) senin oglan benim kizgerci henüz % 100 degil:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

Canım çok sevindim. Maşaallah bebişine. Kız geliyor demek. Allah gönlüne göre verdi ne güzel. Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin.zemuszemus

cok sagol canim evet Allahim gönlümüze göre verdi $ükürler olsun..darisi isteyen herkese:Saruboceq:.sagliklica kucagimiza almak hepimize nasip olsun insallah.:Saruboceq:

erkek olsa emin ol sen bile anlardın..ben hala şokum kaydirigubbakcemile3 kızdır kesin..için rahat olsun maşallah...

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız cınsıyetler ogrenılmış yıne benım kızımda 15 cm olmuş bugun kontrolumuz vardı.bende grıp atlattım oksuruk felakettı şimdı gectı zencefıl ve balı karıştırıp yedım drum soyledı bırde keçıboynuzu pekmezı çok ıyı geldı aklınızda bulunsun kestı oksurugu

Selam

Kızlar Milupa'nın sitesiye üye olan var mı aranızda.
Bugün bana Milupa'dan paket geldi.
İçinde kitapçıklar, cd, indirim kuponları ve çeşitli ürünlerinin tester ları var.

evet ben de üye olmuştum bana da geldi. hoşuma gitti paket. testerler değil de bilgi kitapçıkları hamilelikle ilgili çok güzel şeyler var içinde

sevındım canım maş. bebışıneallah gonlune gore vermış

ahhh canım çok sevindimm hadi gözün aydın sağlıcakla al inş prensesini kucağına..darısı benim başıma bende inş pazartesi günü gidecem doktora öğrenirim umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…