2011 Nisan Anneleri

skorpion cnm hayırlı olsun topiğimize bir prenses daha ekleniyor oh ne güzel ALLAH sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah darısı öğrenemeyen arkadaşların başına ALLAH herkezin gönlüne göre versin....

ana sizi bırakmıyorum...notbookumda yanımda.. ev değiştircem...ay evi yeni taşıdım 2 ay oldu..bana yabancı geliyo...mutfak değişti banyo değişti... of..

ana sizi bırakmıyorum...notbookumda yanımda.. ev değiştircem...ay evi yeni taşıdım 2 ay oldu..bana yabancı geliyo...mutfak değişti banyo değişti... of..

hımm ozmn tamam canım bu arada bizde dün gece oturduk ve karar verdik bu ev bize çok dar geliyor bebişin değil odasını yapmak karyolasını koyacak yer bile zar zor bulduk ısınması çok iyi ama yine ayni tıpte ev bulduk bakalım yrn görüşcez hayırlısı napalım alışcaz inşallah en kısa zamanda kendi evimize çıkarız ne diyelim...

ay cnm çok zor bi iş vallahi... keşke bu zamanda yapmasanız...vallahi ben hiç bişey yapmadım biliyosun ev taşıdım bende hamiş olduğum güne denk geldi.... hiç bişey yapmadım hihih

ay valla canım bende istemem şimdi kurulu düzenimin bbozulmasını ama gerçekten ev dar gelmeye başladı salonu bile küçücük yemek masasına yer yok ALLAH tan tv duvara monteli yoksa tv masası koyacak yer bile yok aslında çok rahat evimde dar işte biraz bakalım hayırlısı artık yardım eden olursa iyi olmazsada yavaş yavaş kocişle yapacaz napalım???

inş cnm....kocan azimliyse meraklıysa evi bitime işine olur ama bizimkisi işi uzatmayı pek sever...rahat ya bol ev var...gezmekten... bu sefer biraz daha iyiydi

kız ne fenasın ben onu düşünerek yazmamıştım hani geç oldu fazla geçe kalmayın yol hali diye düşünmüştüm :)) valla bana yasak yok herşey serbest ama biiiiz çok düşünceliyiz hatta bbi gece çok güldüm eşim ya oğluş uyuyorsa bosver rahatsız etmeyelim dedi sarıldık uyuduk kardeş kardeş napalım:)))

ahhh canım çok sevindimm hadi gözün aydın sağlıcakla al inş prensesini kucağına..darısı benim başıma bende inş pazartesi günü gidecem doktora öğrenirim umarım...

sagolll canim.insallah hep birlikte saglicakla aliriz kucaklarimiza bebi$lerimiziinsallah seninkide kizdir:Saruboceq::ecrin_bebek:güzel haberlerini bekliyoruz..

sagol canimcim sagol:teytey:evt bir prenses daha eklendihayirlisiyla.amin cümlemizi,benimkinide insallah.:Saruboceq:

anam ne bilim herkes bunu vurguluyo nedense daha doğrusu benmi öyle zannediyorum...kusura bakma tatlım aniden kalktık die çıkmıştım....sağol gerçekten feciydi hava vallahi...soğolsun eşim gelmeden açmış kaloriferleri oh..
esracığım ben artık çıkıyorum canım kendine dikkat et hadi öpüyorum kalsağlıcakla....
sağol cnm tekrardan... bu saatte nie yazdın die sorma uykum kaçtı bi bakim dedim aklımdaydın tevafuk sende çıkmışsın..
ayyy kızlar kırk yılda bir kocam yok gece giricem bu seferde burda kimse yok ühühhühüüü
:))))
ah kuzum valla bilsem gitmezdin..azcık bizim adamlan özlem giderdik...ne gidermekse artık hihih... dua edin benim için doktor ok iyisin desind...bissürü ütüm var...çekmeceler düzeltilcek bayan yapsa alcam ama ne anlar özellerimden of....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…