- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.741
anam ne bilim herkes bunu vurguluyo nedense daha doğrusu benmi öyle zannediyorum...kusura bakma tatlım aniden kalktık die çıkmıştım....sağol gerçekten feciydi hava vallahi...soğolsun eşim gelmeden açmış kaloriferleri oh..
sağol cnm tekrardan... bu saatte nie yazdın die sorma uykum kaçtı bi bakim dedim aklımdaydın tevafuk sende çıkmışsın..
ah kuzum valla bilsem gitmezdin..azcık bizim adamlan özlem giderdik...ne gidermekse artık hihih... dua edin benim için doktor ok iyisin desind...bissürü ütüm var...çekmeceler düzeltilcek bayan yapsa alcam ama ne anlar özellerimden of....
selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedidoktorum.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZ:ecrin_bebek:im olacakmis:teytey:bir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoogamyoncuiremsu:ecrin_bebek:darisi cinsiyetini ögrenemeyenlerin ba$ina.herkesin gönlündekini versin Rabbim:Saruboceq:
huu huuuu kizlar napiyonuz bakayim bu saatte??
gözün aydın cnm maşallah diyeyim prensesine bayanssulusmile darısı benim başıma..bizde bir Rozi haberini alsak başlıcam pembe pembe herşeye ama kısmet tabi ..oyy yine kendimi koşulluyorum ,bir erkekse varya artık dengeyi zor sağlarım :bbo:
tövbe yaa hayılrısı olsun inş..
bacım bizden başka kimse kalmadı herhalde herkes sızdı kaydirigubbakcemile3
valla yattım 1,5da uyuyayım diye dön dön sinir hastası oldum.kalktım dedim bi bardak süt içeyim ama yok yok..1haftayı geçti hep böyleyim..1-1,5da yatıyorum 3,5ta ancak uyuyabiliyorum deli olacam..:uhm:
esra haminda burdayi kacmiscanim uyumak icin benim bildigim bir bardak ilik suya seker koy $erbet gibi yap ic..uyku getiriyo diyodu kayinvalidemzemuszemusdene istersen.
sağol cnm ama şimdi şekerli süt içtim su içecek yer kalmadı..hadi ben kaçtım hayırlı geceler..baş başş
günaydıııııııııııııın!
kızlar tiksinti ve bulantıları azda olsa devam edenler varmı aranızda yoksa bir ben mi hala böyleyim(
Selam kızlar,
Uzuuun zamandır girmemiştim siteye, ne kadar çok erkek bebek geliyor maşallah. Benimkide erkek.
öptüm
canım hemde acaip bulantım var ve sanırım bitecek gibi diil çok moralim bozuluyor vallahi ama dayanıcam artık doğuma kadar sürecek heralde benimkisi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?