2011 Nisan Anneleri

kız bacım evinemi geçtin sen? ne var ne yok,aman da aman pek hamarat ah bi dr izin verse evi oynatcak sempatiksalakcinni

gözün aydın cnm maşallah diyeyim prensesine bayanssulusmile darısı benim başıma..bizde bir Rozi haberini alsak başlıcam pembe pembe herşeye ama kısmet tabi ..oyy yine kendimi koşulluyorum ,bir erkekse varya artık dengeyi zor sağlarım :bbo:
tövbe yaa hayılrısı olsun inş..

huu huuuu kizlar napiyonuz bakayim bu saatte??

bacım bizden başka kimse kalmadı herhalde herkes sızdı kaydirigubbakcemile3
valla yattım 1,5da uyuyayım diye dön dön sinir hastası oldum.kalktım dedim bi bardak süt içeyim ama yok yok..1haftayı geçti hep böyleyim..1-1,5da yatıyorum 3,5ta ancak uyuyabiliyorum deli olacam..:uhm:

sagolasin canim yaa.in$allah sizede bir Rozi :ecrin_bebek:gelir canim..:Saruboceq:hepimiz icin hayirli olan ne ise o olsun canimopuyorumnanaktan

esra haminda burdayi kacmiscanim uyumak icin benim bildigim bir bardak ilik suya seker koy $erbet gibi yap ic..uyku getiriyo diyodu kayinvalidemzemuszemusdene istersen.

merhaba annecikler .... ben 2011 mart annesiyim ve o gruptayım. inşallah herşey çok güzel olur sizler için de. mart ayı annelerinin cogu unnado adlı anne bebek çocuk özel alışveriş sitesine üye olduk. bu sitenin işleyişi limango,trendyol ve markafoni siteleri gibi. onları bilenleriniz vardır. bilmeyenler için söyliyim. bu özel alışveriş sitesinde hergün ünlü markaların belli sayıdaki ürünü satışa sunuluyor. bunlar anne-bebek ve çocukla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şey olabiliyor. birkaç gün satışta kalıyor ve siz de ister peşin ister taksitle satın alabiliyorsunuz kendinize ya da bebişlerinize bu ürünleri örneğin şu an ilk hediyem diye bir markanın satışı var 2 kasımda bitiyor. bu firma siparişiniz üzerine bebğinizin adının işlenmiş olduğu bebe battaniyesi, tulum ve havlu gibi ürünler sunuyor size bence çok güzel. sizi de haberdar ediyim dedim. diğer ayların anneciklerine de yazıcam. siteye üyelik girişi davetiye ile oluyor. bana özel mesaj atıp email adresinizi yazarsanız size de davetiye yollarım şöyle bir gezersiniz üyeliğiniz kabul olunca.ben 1-2 haftadır üyeyim. kendime ve topik çekilişinde bana çıkan bir arkadasıma o bebek adının işlendiği ürünlerden sipariş edicem inşallah. yeniden hepinize hayırlı doğımlar ve hayırlı çocukalr diliyorum

merhabalar herkese, ben 2011 mayıs annesi olacağım inşallah, cinsiyetlere baktımda nisan kuzularımızda da erkekler ağır basıyor, bide erkeklerin sayısı azalıyor derler :) Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

canım hemde acaip bulantım var ve sanırım bitecek gibi diil çok moralim bozuluyor vallahi ama dayanıcam artık doğuma kadar sürecek heralde benimkisi:))

inş. sürmez doğuma kadar yaa ama bayada olmuş Allah yardımcınız olsun ( çok zor yaa bulantıda tiksintide hala yemek yapamıyorum ve doğru dürüst yiyemiyorum bende insan sudan bile tiksinir mi yaa uffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…