- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.761
ay kizlarr coook heyecanliyim.. bende haftaaya persembeyi bekleyemedimm.. 1 e randevu aldim.. yani TR saatiyle 2 de..
ayy karnima agrilar giriyo heyecandann
lcw den hamile pantalonu alan arkadaaşlar bişey soracağım pantolonunuz düşük bel mi yokda yüksek bel mi? :CüvCüv:
canım LCW a daki hamilelik pantalonların hepsi düşük bel tam göbüşün altına geliyor sanırım seninkide üste doğru tayt gibi lastikli ben ilk başta hiç rahat edememiştim çok rahatsız ediyordu ama zamanla zlışıyor insan güle güle kullan cnm.....
lcw den hamile pantalonu alan arkadaaşlar bişey soracağım pantolonunuz düşük bel mi yokda yüksek bel mi? :CüvCüv:
düşük bel ama zamanla alışısınca çok rahat geliyor.ben çok memnumum..güle güle kullan
kızlar tiksinti ve bulantıları azda olsa devam edenler varmı aranızda yoksa bir ben mi hala böyleyim(
hadi hayırlı sonuçlar inş..maşallah bebişinede..herkese merhabalar
bizde sabah kontrole gittik hem 4 lü testimiz yapıldı hem cinsiyet için.Allah a şükür herşey yolundaymış 1 hafta önden gidiyoruz :) ii beslemişim bebeğimi. cinsiyetide % 90 erkek ama %10 yanılma payı var tabi diyede ekledi..1 hafta sonra sonuçlarla gel bir daha bakalım dedi ama benim bekleyecek gücüm kalmadı pazatresi başka doktora gideceğim :))))
hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin..Selam herkese ne güzel kontroller gideniniz olmuş birde ben gidebilsem yılan hikayesine döndü yarın inşaallah gidicez muhtemeken cinsiyetinde öğreniriz içimde hem korku hem merak var,gerçi ben erkek diyorum hayırlısı sağlığı yerindedir inşaallah.
meraba güzel hamişler...herkese hayırlı cumalar.keyifler nasıl bugün???kaydirigubbakcemile3
selam şekerim sanada hayrlı cumlar keyfimiz yerinde ..kızlar ya bişey soracağım bilyrm erken ama arada elimi karnıma koyunca pıt pıt bişeyler hissedyrm bebek deil herhalde de mi ne ki :CüvCüv:
selam şekerim sanada hayrlı cumlar keyfimiz yerinde ..kızlar ya bişey soracağım bilyrm erken ama arada elimi karnıma koyunca pıt pıt bişeyler hissedyrm bebek deil herhalde de mi ne ki :CüvCüv:
aynısını son 2 gündür özellikle gece bende hissediyorum tamda söylediğin gibi pıt pıt :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?