2011 Nisan Anneleri

herkese merhabalar.
bizde sabah kontrole gittik hem 4 lü testimiz yapıldı hem cinsiyet için.Allah a şükür herşey yolundaymış 1 hafta önden gidiyoruz :) ii beslemişim bebeğimi. cinsiyetide % 90 erkek ama %10 yanılma payı var tabi diyede ekledi..1 hafta sonra sonuçlarla gel bir daha bakalım dedi ama benim bekleyecek gücüm kalmadı pazatresi başka doktora gideceğim :))))

ay kizlarr coook heyecanliyim.. bende haftaaya persembeyi bekleyemedimm.. 1 e randevu aldim.. yani TR saatiyle 2 de..
ayy karnima agrilar giriyo heyecandann

ay kizlarr coook heyecanliyim.. bende haftaaya persembeyi bekleyemedimm.. 1 e randevu aldim.. yani TR saatiyle 2 de..
ayy karnima agrilar giriyo heyecandann

ya sorma o ağrıları ben heyecanda 3 saat uyudum sanırım sabah 6 da kalktım çıldırmak üzereydim ..saat 10 olmadı bitürlü neyse gittik heycandan bayılacaktım kalbim ağrıdı :))) Allah a şükür herşey yolunda oğlusumda geliyormuş:))

lcw den hamile pantalonu alan arkadaaşlar bişey soracağım pantolonunuz düşük bel mi yokda yüksek bel mi? :CüvCüv:

Selam herkese ne güzel kontroller gideniniz olmuş birde ben gidebilsem yılan hikayesine döndü yarın inşaallah gidicez muhtemeken cinsiyetinde öğreniriz içimde hem korku hem merak var,gerçi ben erkek diyorum hayırlısı sağlığı yerindedir inşaallah.

lcw den hamile pantalonu alan arkadaaşlar bişey soracağım pantolonunuz düşük bel mi yokda yüksek bel mi? :CüvCüv:

canım LCW a daki hamilelik pantalonların hepsi düşük bel tam göbüşün altına geliyor sanırım seninkide üste doğru tayt gibi lastikli ben ilk başta hiç rahat edememiştim çok rahatsız ediyordu ama zamanla zlışıyor insan güle güle kullan cnm.....

esracığım evine hoşgeldin canım aman boşver işleri olur yine sen kendine dikkat et yat dinlen olur hepsi bende geldim geleli daha temizlik yapılacak haftasonu yapcaz diyoruz bakalım aman biz iyi olalımda olur hepsi canım...

ewt canım bende az önce giydim bi tuhaf oldum rahat edemedim sürekli düşecek gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 herhalde zamnla alışırım zaten bayramda gymeyi düşünyrm bakalım :CüvCüv:

Mrblar kızlar.... Öncelikle cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.Ben de törenden geldim,yorulmuşum bayağı,dinleniyorum şimdi.

Doktora gidip de güzel haberler alanları tebrik ediyorum...

düşük bel ama zamanla alışısınca çok rahat geliyor.ben çok memnumum..güle güle kullan

saol tatlım benim bacak kısmı tam oturmayan alayım bu sefer dedim ilerde kilo alrsam falan diye ondan mı ne bilemedm çunku bacak kısmı buyudkce beli de buyuyor bacagı otranların beli daha skıydı sanki...beli de ayrlanyr zaten de sıktım biraz

canım ben de lcw den yeni aldım.düşük bel genelde.göbeğin altında üstü lastikli.sanki üstümden düşüverecek gibi geldi bana şimdilik ama kilo aldıkça daha iyi sarar diyorum...:hulya:

arkadaşlar bu arada bana doktor çatlaklar için akşamları yatarken sürmem için lierac gün içinde 2 kez sürmem içinde kakao yağı verdi aktarlardan al dedi..sizler neler kullanıyorsunuz ???

kızlar tiksinti ve bulantıları azda olsa devam edenler varmı aranızda yoksa bir ben mi hala böyleyim (

üzülme cnm bendede oluyor ara sıra ama benim sinüzit boğazıma akınca midemi tetikliyor :sinifsinif: hatta şuan ne yazıkki yine oldu ve ben berbadım..

hadi hayırlı sonuçlar inş..maşallah bebişinede..

hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin..

Kızlarrrrrrrr herkese artık günaydın demiyim tünaydınnn ve hayırlı cumalarrrr...ve cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun....turkbayragi a.s.

meraba güzel hamişler...herkese hayırlı cumalar.keyifler nasıl bugün???kaydirigubbakcemile3

selam şekerim sanada hayrlı cumlar keyfimiz yerinde ..kızlar ya bişey soracağım bilyrm erken ama arada elimi karnıma koyunca pıt pıt bişeyler hissedyrm bebek deil herhalde de mi ne ki :CüvCüv:

selam şekerim sanada hayrlı cumlar keyfimiz yerinde ..kızlar ya bişey soracağım bilyrm erken ama arada elimi karnıma koyunca pıt pıt bişeyler hissedyrm bebek deil herhalde de mi ne ki :CüvCüv:

yok canım yaaa deil galibaa.ben 16+3 oldum hala hissedemedim.ben de sen gibi ay pır pır dedi ay hareket mi etti diyorum ama değilmiş öyle diyolaar.bi kıpırdansaydı artık bizim ufaklıklarr

aynısını son 2 gündür özellikle gece bende hissediyorum tamda söylediğin gibi pıt pıt :)))

sanmıyorum yaa bağırsak hareketi yada gaz olduğunu çünkü resmen yer değişiyo o pıtırtı :) dün gece mesela üstteyken eşime baktırmak için yanına yaklaştığımda alta geçti arayıp buldum resmen bu seferde saniyeler sonra altta pıt pıt yapmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…