2011 Nisan Anneleri

merhaba kıslar skorpion çok sevindim hayırlı olsun kızçen ben 8 kasıma çekicem kontrol zamanımı hadi hayırlısı bakalım

herkese öncelikle hayirli cumalar..(bugün kesin dogru gün:))ve 29 ekim Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsunturkbayragi

kızlar tiksinti ve bulantıları azda olsa devam edenler varmı aranızda yoksa bir ben mi hala böyleyim (
tek sen degilsin canim.ben 17.haftadayim hala hergün devam ediyoo.annem beni dogurana kadar 9 ay sürmüs galiba ona benzedim(

selam canim güzel haberlerle gelmene sevindim.hayirli olsun oglun

ay kizlarr coook heyecanliyim.. bende haftaaya persembeyi bekleyemedimm.. 1 e randevu aldim.. yani TR saatiyle 2 de..
ayy karnima agrilar giriyo heyecandann

ay kiz benide heyecan basti hadi bakalim su an doktorun bakiyo:)) insallah gönlündeki geli canim:ecrin_bebek:

meraba güzel hamişler...herkese hayırlı cumalar.keyifler nasıl bugün???kaydirigubbakcemile3

selam canim sanada hayirli cumalar..

Kızlarrrrrrrr herkese artık günaydın demiyim tünaydınnn ve hayırlı cumalarrrr...ve cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun....turkbayragi a.s.

sanada tünaydin..ve cuman hayirli olsun arkadasim.seninde kutlu olsun bayraminturkbayragi

merhaba kıslar skorpion çok sevindim hayırlı olsun kızçen ben 8 kasıma çekicem kontrol zamanımı hadi hayırlısı bakalım
cok sagol canim evet kizim olacakmis..:teytey:

skorpioncum ne oldu cinsiyet falan mı belli oldu geçmiş sayfalarda göremedim

oldu bacim olduuu:ecrin_bebek:kiz kiz geliyoo

sağol cnm...vallahi özlemişim evimi..bugün sohpt vardı evde kaynanam bende yemek yapıyo iş yapıyo kendi evi bende pc başında haha...dicek bu gelin delimi...anam biz çok rahatız ya vallahi..çok şkür...kaydirigubbakcemile3 ev temiz cnm tek özel çekmeceler işte...bide mutfak düzenim..
meraba güzel hamişler...herkese hayırlı cumalar.keyifler nasıl bugün???kaydirigubbakcemile3
sağol cnm...biz çok iyiyiz çok şükür..karın çıktı ay çok hoşuma gidiyo..

sannada hayırlı cumalar cnm...

kankim maşallah Allah bozmasın mutluluğunu , bende baktım yoksun dedim herhalde cocişle beraber ama yok değil mişsin..

inş. sürmez doğuma kadar yaa ama bayada olmuş Allah yardımcınız olsun ( çok zor yaa bulantıda tiksintide hala yemek yapamıyorum ve doğru dürüst yiyemiyorum bende insan sudan bile tiksinir mi yaa uffffffff

anlıyrum canım sormaa senin daha erken ama gecer heralde bnmde bi bitse ne iyi olacak off offff((

yok cnm banada diildir diolar ama bencede bebek hareketi onlar bnm daha da belirginleşti artık annem anneannem normal hissedilir diyorlar...

merhaba herkese..
bu gün kocamla bebeğin cinsiyeti hakkında muhabbet ediyoduk.doktor erkek şüphesi var fln demişti ya.bizimki de çin takvimine fln bakmış ona göre de erkek çıkıyo.önemli olan sağlıklı olması diyo ama bu gün dedim ki ona ilk çocuk erkek olursa bundan sonrakinin kız olmasını istermiydin die sordum.bana ''bilmem'' dedi.olabilir aslında fln dedi sonra da...ne demek bilmem yaa dedim bende.ben onun bu soruya harika olur şeklinde fln cevap vermesini bekliyodum. feministlik damarım kabardı ne yalan söyleyim kızdım ama içimden..çok belli etmemeye çalıştım.sizce fazla mı alınganlık gösteriyorum??

arkadaşlar bu arada bana doktor çatlaklar için akşamları yatarken sürmem için lierac gün içinde 2 kez sürmem içinde kakao yağı verdi aktarlardan al dedi..sizler neler kullanıyorsunuz ???

CANİM BENİM DOKTORUMDA LİERAC YADA BENOL KREM KULLANABİLİRSİN DEDİ. KAKAO YADA BADEM YAGİDA OLABİLİR DEDİ. HİCBİRİNDEN MUCİZE BEKLEMEMELİSİN, yapıya ve sıvı alımına daha çok bağlı dedi. Ben henüz karar veremedim ama sanırım Lierac alacağım ve şimdi kullandığım bebe yağı, Gül yağı ve vücut losyonuma da devam edeceğim.

ay günlermi çok sıkıcı yoksa sıkıcı benmiyim anlayamadım gitti öfff acayip sıkıldım ya tv izle meyve ye bsayar başına geç hepsi bukadar....

iyi yalnız olmadığıma sevindim ya dışarı çıksam hava çok soğuk üşütmiyim diyorum bide hastalıkla griple uğraşmayalım evde yapacak bişey yok tv desen evlilik programları paso eee bugun bu topikte pek sakin napacağımı şaşırdım valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…