- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.781
tek sen degilsin canim.ben 17.haftadayim hala hergün devam ediyoo.annem beni dogurana kadar 9 ay sürmüs galiba ona benzedimkızlar tiksinti ve bulantıları azda olsa devam edenler varmı aranızda yoksa bir ben mi hala böyleyim(
selam canim güzel haberlerle gelmene sevindim.hayirli olsun oglunherkese merhabalar.
bizde sabah kontrole gittik hem 4 lü testimiz yapıldı hem cinsiyet için.Allah a şükür herşey yolundaymış 1 hafta önden gidiyoruz :) ii beslemişim bebeğimi. cinsiyetide % 90 erkek ama %10 yanılma payı var tabi diyede ekledi..1 hafta sonra sonuçlarla gel bir daha bakalım dedi ama benim bekleyecek gücüm kalmadı pazatresi başka doktora gideceğim :))))
ay kizlarr coook heyecanliyim.. bende haftaaya persembeyi bekleyemedimm.. 1 e randevu aldim.. yani TR saatiyle 2 de..
ayy karnima agrilar giriyo heyecandann
meraba güzel hamişler...herkese hayırlı cumalar.keyifler nasıl bugün???kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrrrr herkese artık günaydın demiyim tünaydınnn ve hayırlı cumalarrrr...ve cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun....turkbayragi a.s.
cok sagol canim evet kizim olacakmis..:teytey:merhaba kıslar skorpion çok sevindim hayırlı olsun kızçen ben 8 kasıma çekicem kontrol zamanımı hadi hayırlısı bakalım
skorpioncum ne oldu cinsiyet falan mı belli oldu geçmiş sayfalarda göremedim
cok sagol canim evet kizim olacakmis..:teytey:
oldu bacim olduuu:ecrin_bebek:kiz kiz geliyoo
skorpioncum ne oldu cinsiyet falan mı belli oldu geçmiş sayfalarda göremedim
hele şükür kaç saattir giremiyordum bakım vardı sanırım
sağol cnm...vallahi özlemişim evimi..bugün sohpt vardı evde kaynanam bende yemek yapıyo iş yapıyo kendi evi bende pc başında haha...dicek bu gelin delimi...anam biz çok rahatız ya vallahi..çok şkür...kaydirigubbakcemile3 ev temiz cnm tek özel çekmeceler işte...bide mutfak düzenim..esracığım evine hoşgeldin canım aman boşver işleri olur yine sen kendine dikkat et yat dinlen olur hepsi bende geldim geleli daha temizlik yapılacak haftasonu yapcaz diyoruz bakalım aman biz iyi olalımda olur hepsi canım...
sağol cnm...biz çok iyiyiz çok şükür..karın çıktı ay çok hoşuma gidiyo..meraba güzel hamişler...herkese hayırlı cumalar.keyifler nasıl bugün???kaydirigubbakcemile3
herkese öncelikle hayirli cumalar..(bugün kesin dogru gün:))ve 29 ekim Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsunturkbayragi
tek sen degilsin canim.ben 17.haftadayim hala hergün devam ediyoo.annem beni dogurana kadar 9 ay sürmüs galiba ona benzedim(
selam canim güzel haberlerle gelmene sevindim.hayirli olsun oglun
ay kiz benide heyecan basti hadi bakalim su an doktorun bakiyo:)) insallah gönlündeki geli canim:ecrin_bebek:
selam canim sanada hayirli cumalar..
sanada tünaydin..ve cuman hayirli olsun arkadasim.seninde kutlu olsun bayraminturkbayragi
sağol cnm...vallahi özlemişim evimi..bugün sohpt vardı evde kaynanam bende yemek yapıyo iş yapıyo kendi evi bende pc başında haha...dicek bu gelin delimi...anam biz çok rahatız ya vallahi..çok şkür...kaydirigubbakcemile3 ev temiz cnm tek özel çekmeceler işte...bide mutfak düzenim..
inş. sürmez doğuma kadar yaa ama bayada olmuş Allah yardımcınız olsun( çok zor yaa bulantıda tiksintide hala yemek yapamıyorum ve doğru dürüst yiyemiyorum bende insan sudan bile tiksinir mi yaa uffffffff
sanmıyorum yaa bağırsak hareketi yada gaz olduğunu çünkü resmen yer değişiyo o pıtırtı :) dün gece mesela üstteyken eşime baktırmak için yanına yaklaştığımda alta geçti arayıp buldum resmen bu seferde saniyeler sonra altta pıt pıt yapmaya başladı
arkadaşlar bu arada bana doktor çatlaklar için akşamları yatarken sürmem için lierac gün içinde 2 kez sürmem içinde kakao yağı verdi aktarlardan al dedi..sizler neler kullanıyorsunuz ???
cok mutluyum kizlarrr.. allah hepnizin gönlüne göre versin
ay günlermi çok sıkıcı yoksa sıkıcı benmiyim anlayamadım gitti öfff acayip sıkıldım ya tv izle meyve ye bsayar başına geç hepsi bukadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?