2011 Nisan Anneleri

siz bence ikinci bebeğe verdiği tepkiyi bilinçaltı olarak ya kızım olursa erkek değilse diye şuan ki bebeğiniz için algılamışsınız o yüzden de böyle alıngan davranmışsınız erkeklerin anlık tepkilerini çok fazla önemsemeyin olduktan sonra görürsünüz kız erkek farkediyormu yerimseniben

Gördüğüm kadarıyla eşler genelde erkekk bebek istiyor.Benimki de tam aksine kız bebek düşkünü.Hiç farketmez sağlıklı olsun da diyor ama kız olsa da fena olmaz diyor.Kızlar babalarına daha düşkün olurmuş ya ondan sanırım Hayırlısı bakalım...

evet aynı şeyi bende düşünüyorum dışarı çıkarsam rahatsızlanırım grip falan olursam naparım üşitmiyim bi can sıkıntısı yüzünden oturayım evde diyorum tv yi açıyorum evlilik programları dediğiniz gibi her kanalda :)) müptelaları oldum valla izlemeye başladım hamileliğimden beri

ve şunu da eklemeliyiz ki hiç bir kadın eşi kız çocuk istediğinde ve kız çocuğa düşkünlüğünü belirttiğin de tepki vermiyor bunun farkındamısınız hanımlar yoksa sadece ben mi farkındayım :))

benimkide kız istiyor ama istemesinin en önemli sebebi anasının ismini koymak istemesi diye düşünüyroum anlaşmamız kız olursa o koyucak erkek olursa ben koyucam ismini hayırlsı bakalım bebeğim sağlıklı büyüsün o zaman gelsinde

Son düzenleme:
iiyim tatlım ne yapayım televzyon izliyorum sen nasılsın bugun kimseckler yok herkes kocişiyle cumh.bayramını mı kutluyor

hımmm..ne demezsin cnm bi bayram kutluyos ki sorma.bizimki maç izlio tv de. benimde canım etsiz çiğ köfte çekmişti böyle acılı acılı ondan yaptım yedim.bütün sinirimi çiğ köfteyi yoğururken çıkardım anlıcanıskaydirigubbakcemile3

ohh yarasın...ii yapmış sırnaşık şeyın sinirini çıkarmak için guzel bişey bulbuşsun valla bravooo

:)))) ay bende kocam gitsin yalnız kalıım diye baktım gitmedim onunla dün cok mutluydum bu akşam sıkılmaya basladım.. onlarlada olmuyor onlarsızda:))

slm şekerler bu gün burası baya boş kalmış..bizimde misafir vardı standart her cuma evde sohpet var bizim kayınvalidemin evinde oluyodu şimdi taşındığı için daireye ben geçtim ve düzen bozulmasın bizde devam etsin dedim...bebişime terapi hem azcık kuran sesi duyuyuk...iyi oluyo...sonrada bu gün biraz şımardım babaanneye geçtik babamı(kaynatam) 1 aydır görmüyodum malum yatınca işte oturduk ve arada ortalık sakinken yattım...güzel geçti bugün 9 kasım gelsinde inş... iyi desin doktorum çok daha mutlu olcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…