- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.801
merhaba herkese..
bu gün kocamla bebeğin cinsiyeti hakkında muhabbet ediyoduk.doktor erkek şüphesi var fln demişti ya.bizimki de çin takvimine fln bakmış ona göre de erkek çıkıyo.önemli olan sağlıklı olması diyo ama bu gün dedim ki ona ilk çocuk erkek olursa bundan sonrakinin kız olmasını istermiydin die sordum.bana ''bilmem'' dedi.olabilir aslında fln dedi sonra da...ne demek bilmem yaa dedim bende.ben onun bu soruya harika olur şeklinde fln cevap vermesini bekliyodum. feministlik damarım kabardı ne yalan söyleyim kızdım ama içimden..çok belli etmemeye çalıştım.sizce fazla mı alınganlık gösteriyorum??
iyi yalnız olmadığıma sevindim ya dışarı çıksam hava çok soğuk üşütmiyim diyorum bide hastalıkla griple uğraşmayalım evde yapacak bişey yok tv desen evlilik programları paso eee bugun bu topikte pek sakin napacağımı şaşırdım valla....
Gördüğüm kadarıyla eşler genelde erkekk bebek istiyor.Benimki de tam aksine kız bebek düşkünü.Hiç farketmez sağlıklı olsun da diyor ama kız olsa da fena olmaz diyor.Kızlar babalarına daha düşkün olurmuş ya ondan sanırımHayırlısı bakalım...
Gördüğüm kadarıyla eşler genelde erkekk bebek istiyor.Benimki de tam aksine kız bebek düşkünü.Hiç farketmez sağlıklı olsun da diyor ama kız olsa da fena olmaz diyor.Kızlar babalarına daha düşkün olurmuş ya ondan sanırımHayırlısı bakalım...
herkese iyi akşamlar
ii akşamlar tatlım nasılsın bebiş nasıl bakalım :ecrin_bebek:
iyi akşamlar canım bebiş iyi gibi ama bu aralar küçük üçük sancılarım oluyo normal mi acaba
kızlaaaaaaaaar resmim nasıl çok güldüm ben kaydirigubbakcemile3
merhaba canım nasılsın bu arada resim çok güzell:)))
iiyim tatlım ne yapayım televzyon izliyorum sen nasılsın bugun kimseckler yok herkes kocişiyle cumh.bayramını mı kutluyor
hımmm..ne demezsin cnm bi bayram kutluyos ki sorma.bizimki maç izlio tv de. benimde canım etsiz çiğ köfte çekmişti böyle acılı acılı ondan yaptım yedim.bütün sinirimi çiğ köfteyi yoğururken çıkardım anlıcanıskaydirigubbakcemile3
ohh yarasın...ii yapmış sırnaşık şeyın sinirini çıkarmak için guzel bişey bulbuşsun valla bravooo
walla napiim yani.bu arada yorulmuşum sağ kasığımda hafif bi ağrı var normaldir sanırım şimdi bilgisayarın karşısına devirdik bebişimle.oooh sefam olsunzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?