- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.821
selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedidoktorum.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZ:ecrin_bebek:im olacakmis:teytey:bir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoogamyoncuiremsu:ecrin_bebek:darisi cinsiyetini ögrenemeyenlerin ba$ina.herkesin gönlündekini versin Rabbim:Saruboceq:
slm şekerler bu gün burası baya boş kalmış..bizimde misafir vardı standart her cuma evde sohpet var bizim kayınvalidemin evinde oluyodu şimdi taşındığı için daireye ben geçtim ve düzen bozulmasın bizde devam etsin dedim...bebişime terapi hem azcık kuran sesi duyuyuk...iyi oluyo...sonrada bu gün biraz şımardım babaanneye geçtik babamı(kaynatam) 1 aydır görmüyodum malum yatınca işte oturduk ve arada ortalık sakinken yattım...güzel geçti bugün 9 kasım gelsinde inş... iyi desin doktorum çok daha mutlu olcam...
slm şekerler bu gün burası baya boş kalmış..bizimde misafir vardı standart her cuma evde sohpet var bizim kayınvalidemin evinde oluyodu şimdi taşındığı için daireye ben geçtim ve düzen bozulmasın bizde devam etsin dedim...bebişime terapi hem azcık kuran sesi duyuyuk...iyi oluyo...sonrada bu gün biraz şımardım babaanneye geçtik babamı(kaynatam) 1 aydır görmüyodum malum yatınca işte oturduk ve arada ortalık sakinken yattım...güzel geçti bugün 9 kasım gelsinde inş... iyi desin doktorum çok daha mutlu olcam...
oh ne güzel valla hiç değilse bir renk gelmiştir hayatına biz aynı siyah-beyaz hayata devam bu arada bebişlere kuran dinletmek gerçekten çok iyi bir davranış hatta ben bi nette hamilelik boyunca okunması faydalı olan dualar ve dinsel yönden yapılması gerekenleri okumuştum keşke yapabilsek çok iyi olur aslında ben yapabilirim sahi iyi fikir oldu bütün gün oturup abuk sabuk evvlilik programlarını izlemektense oturduğumuz yerden bebişkolarımız için bişeyler yapmak daha mantıklı...
allah kabul etsin canım.. cok sevindim özlemişssindir evinide iyi oldu. doktorda iyi desin inşallah daha rahat olursunuz artık...
Rabbim mutluluktanda doğduluktanda ayırmasın inş...sağlık sıhhat huzurumuzu eksik etmesin..hayat , bazen çok zor sıkıntı dolu bazen huzur dolu..
jojop hayrola scorpiona yazdığım cevabı beğenmemişsin hayrola neden acaba
hımmm..ne demezsin cnm bi bayram kutluyos ki sorma.bizimki maç izlio tv de. benimde canım etsiz çiğ köfte çekmişti böyle acılı acılı ondan yaptım yedim.bütün sinirimi çiğ köfteyi yoğururken çıkardım anlıcanıskaydirigubbakcemile3
canım gözün aydın tebrikler allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin yavrularımıza
bak hem cin ve rus hemde bebim tahminim doğru cıktı :teytey:
sagolasin canim te$ekkür ederim:teytey:amin canim insallah sagliklica kucagimiza almak nasip olur hepimizeeeevet cin ile rus takvimi tuttu bende:))ay erkek görmüyorum dedi ama %100 de kiz demedi ya 20 haftaya kadar yinede korkuyorum degisirmi ki acap:uhm:sonrada diyorum ki erkek olsa kesin görürdü herhalde kaydirigubbakcemile3
canim $unun tarifini banada yazarmisin bende yapmak istiyorum daaa:))
tatlım walla bende internetten baktım öyle yaptım ama elimde yok şuan.zaten ben tarifede bağlı kalmadım göz kararı koydum malzemelri.sen de öyle yap acısını fln kendine göre ayarlarsın hem
burda entepli varken çiğköfte tarifini kim veriyo bakim... onun bi sırrı var demicem ammasempatiksalakcinni
aaa aaaaakannehir söylesene kı aşkolsun..ilerde gelinine söylemezsin oğlan anası olcakmışsın ya kaydirigubbakcemile3..hem ben de sana iyi bi mantının sırrını verebilirim bi kayserili olarak
tatlım walla bende internetten baktım öyle yaptım ama elimde yok şuan.zaten ben tarifede bağlı kalmadım göz kararı koydum malzemelri.sen de öyle yap acısını fln kendine göre ayarlarsın hem
ene mantıyı iyi yaparız biz ama sırrı ne acep... bak cnm şöyle bi anlatim ben...köftelik bulguru tepsinin bi kenarına koy..ölçüye göre 1 baş soğan ince ince doğra bi kenenar onu koy.... isotu az ıslat rengini vermesi için önceden onu soğanların üstüne koy...7 veya 14 çeşit köftelik baharatı koy az tuz koy... bunula birlikte domates ve biber salçasını artık anteplidenmi bulursun dışardanmı alırsın bilmem hihih onları ölçne göre koy ve karıştır... sonra az az su ile hatta arada elini ıslatarak yoğurmaya başla...püf noktası çiğköftenin kıvamı için ve tadı için 2 boy orta patates haşlanır iyive ezilir artık son rötüşü yapılan köfteye konulur ve ardından ince kıyım maydonoz.....
(köfte şişmeden yoğurulcak az su ile ara ara)
afiyet olsun
ayy ben patates fln koymadım güselim yaa ama yazdım bunları bi kenara isotu renk vermesi için ıslatma fikri de hoşuma gitti..benim bu acemi işim olsun.bundan sonraki ustalık eserim olur artık..sayende yerimseniben teşekür ederim tatlım benim kociş çağırıo ben kaçtım.mantı sözümü unutmam ama merak etme.gerçi sizde güsel yapıyosunuzdur da olsun ben yine bildiklerimi söylerim sana..iyi geceler cnm opuyorumnanaktan biz kaçtık bebişimle :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?