2011 Nisan Anneleri

canım gözün aydın tebrikler allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin yavrularımıza
bak hem cin ve rus hemde bebim tahminim doğru cıktı :teytey:

oh ne güzel valla hiç değilse bir renk gelmiştir hayatına biz aynı siyah-beyaz hayata devam bu arada bebişlere kuran dinletmek gerçekten çok iyi bir davranış hatta ben bi nette hamilelik boyunca okunması faydalı olan dualar ve dinsel yönden yapılması gerekenleri okumuştum keşke yapabilsek çok iyi olur aslında ben yapabilirim sahi iyi fikir oldu bütün gün oturup abuk sabuk evvlilik programlarını izlemektense oturduğumuz yerden bebişkolarımız için bişeyler yapmak daha mantıklı...

allah kabul etsin canım.. cok sevindim özlemişssindir evinide iyi oldu. doktorda iyi desin inşallah daha rahat olursunuz artık...

cnm açıkcası ben kuran dinlediğimde içimi bi huzur kaplıyo... en gergin anında aç bi meryem süresi MEHMET EMİN AY o okucak ama anlamasan bile dinle..oh pamuk gibin oluyorum...bi YA ŞAFİ oku ne bilim YA MÜBDİ...pek bi şimiz yok zati...arada azcık bi zamanla yapılacak şeyler... banada hareket oluyo açıkcası....

allah kabul etsin canım.. cok sevindim özlemişssindir evinide iyi oldu. doktorda iyi desin inşallah daha rahat olursunuz artık...

sağol arkadaşım vallahi özlemişim evimi...oh pırıl pırılda... annemin evide başka ordada çok mutluyum burasınıda kendi evimide seviyorum ama bazen fazla yanlız kalırdım evde eşim geç geldiğinde ozaman sıkılırdım.... ama annem sağolsun eşim sağolsun.. çok şükür olsun böyle olsun...beteri olmasında

Rabbim mutluluktanda doğduluktanda ayırmasın inş...sağlık sıhhat huzurumuzu eksik etmesin..hayat , bazen çok zor sıkıntı dolu bazen huzur dolu..

Rabbim mutluluktanda doğduluktanda ayırmasın inş...sağlık sıhhat huzurumuzu eksik etmesin..hayat , bazen çok zor sıkıntı dolu bazen huzur dolu..

cnm hayatın akşı böyle değilmi..2 gün önce onun yüzünden döktüğüm göz yaşlarım varken şimdi yüzümü güldüren kişi eşim... çelişki gibi geliyo insana ama öyle... her batan günün ardından güneş doğarmış..öylemiydi söz bilmiyorum ama :1rolleyes: önemli olan iç huzuru yakalamak.. dinginliği sakinliği sindirmek..

canim $unun tarifini banada yazarmisin bende yapmak istiyorum daaa:))

canım gözün aydın tebrikler allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin yavrularımıza
bak hem cin ve rus hemde bebim tahminim doğru cıktı :teytey:

sagolasin canim te$ekkür ederim:teytey:amin canim insallah sagliklica kucagimiza almak nasip olur hepimizeee evet cin ile rus takvimi tuttu bende:))ay erkek görmüyorum dedi ama %100 de kiz demedi ya 20 haftaya kadar yinede korkuyorum degisirmi ki acap:uhm:sonrada diyorum ki erkek olsa kesin görürdü herhalde kaydirigubbakcemile3

anam erkek olsa görürdünüz..biz13+4 de gördüysek kaydirigubbakcemile3 siz şimdi baya net görürdünüz ama dimek yuk kuşu var hihikaydirigubbakcemile2

adam yanımda horul horul ben burda forumda takılıyom...vallahi çok yüz vermiş enem bu herif bana...yok kı yok ben seviyom kocamı arada üzsede ben hiçmi üzmüyom.. minik kebeğim derdim kızarda adam bana ne kelebeği die haklıyış bizimkisi kelebekten çıktı...kaydirigubbakcemile3 oğluşum ay alıştım yahu... oğlan anası ay kaynanamı olcam ben...delikafadulden

tatlım walla bende internetten baktım öyle yaptım ama elimde yok şuan.zaten ben tarifede bağlı kalmadım göz kararı koydum malzemelri.sen de öyle yap acısını fln kendine göre ayarlarsın hem

burda entepli varken çiğköfte tarifini kim veriyo bakim... onun bi sırrı var demicem ammasempatiksalakcinni

burda entepli varken çiğköfte tarifini kim veriyo bakim... onun bi sırrı var demicem ammasempatiksalakcinni

aaa aaaaakannehir söylesene kı aşkolsun..ilerde gelinine söylemezsin oğlan anası olcakmışsın ya kaydirigubbakcemile3..hem ben de sana iyi bi mantının sırrını verebilirim bi kayserili olarak

aaa aaaaakannehir söylesene kı aşkolsun..ilerde gelinine söylemezsin oğlan anası olcakmışsın ya kaydirigubbakcemile3..hem ben de sana iyi bi mantının sırrını verebilirim bi kayserili olarak

ene mantıyı iyi yaparız biz ama sırrı ne acep... bak cnm şöyle bi anlatim ben...köftelik bulguru tepsinin bi kenarına koy..ölçüye göre 1 baş soğan ince ince doğra bi kenenar onu koy.... isotu az ıslat rengini vermesi için önceden onu soğanların üstüne koy...7 veya 14 çeşit köftelik baharatı koy az tuz koy... bunula birlikte domates ve biber salçasını artık anteplidenmi bulursun dışardanmı alırsın bilmem hihih onları ölçne göre koy ve karıştır... sonra az az su ile hatta arada elini ıslatarak yoğurmaya başla...püf noktası çiğköftenin kıvamı için ve tadı için 2 boy orta patates haşlanır iyive ezilir artık son rötüşü yapılan köfteye konulur ve ardından ince kıyım maydonoz.....
(köfte şişmeden yoğurulcak az su ile ara ara)
afiyet olsun

hatta içine nar ekşisi yada yarım limon kabuğuyla yoğurusanda çok hoş oluyo...dışardaki hazıların tadını yakalıyo tercihe bağlı

ayy ben patates fln koymadım güselim yaa ama yazdım bunları bi kenara isotu renk vermesi için ıslatma fikri de hoşuma gitti..benim bu acemi işim olsun.bundan sonraki ustalık eserim olur artık..sayende yerimseniben teşekür ederim tatlım benim kociş çağırıo ben kaçtım.mantı sözümü unutmam ama merak etme.gerçi sizde güsel yapıyosunuzdur da olsun ben yine bildiklerimi söylerim sana..iyi geceler cnm opuyorumnanaktan biz kaçtık bebişimle :ecrin_bebek:

anam kaptı tarifi kaçtı kocasının yanına kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 okcnm vardır bi ayrıntı.. :1ninca: yazarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…