2011 Nisan Anneleri

anam kaptı tarifi kaçtı kocasının yanına kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 okcnm vardır bi ayrıntı.. :1ninca: yazarsın..

ayy deli koptum yaa kaydirigubbakcemile3.. bizimki beyaz showu izliyodu da ben yatıyorum demek için yanıma geldi.aha dedim şimdi bişi dicek sabah akşam forum noluyo fln die. o yüzden gidiyim de az gönlünü alıyım.:asigim: hiç ağzına laf vermeye gelmez bu erkek milletinin ne de olsasengözlerimebaksanab

git anam git..benide uyku bastı yatim bari...çok öptüm...DÜNÜŞÜM.. BURDASIN AMA YAZMIYON SENİDE ÖPTÜM...opuyorumnanaktan

esracim bende yazdim sagolasin canimcimopuyorumnanaktan
tarifini sekerim en yakin zamanda deniycem yada e$ime yaptiririm o yogursun kuvvetli kuvvetli benim hic gücüm yok valla:))

merhaba maşallah kızlar gece 2,50 siz yazıyorsunuz valla ben 11 de cümburlop yatağa uykum geliveriyor.nasılsınız bebişler nasıl hepinizi öpüyorum Şeniz

kızlarrr maşallah sizlere ve miniklerinize.
hepinizin tek tek gözüaydın.
sizlere ve bebişlerinize maşallah.

güzel anneler nasılsınız?
biz malesef perşembe günü doktora gidemedik.
havadan dolayı trafik çoktu eşimin işleri yetişmedi bende onunlaydım zaten ama yetişemiceğimiz için salı gününe erteledik randevumuzu.
biz miniğimle bu hafta bol bol gezdik.hiç evde değildik.gündüz başka yerde gece başka yerde

Bizimde bu hafta sürekli cumhuriyet bayramı provaları vardı bebişimle onlara atıldık bizimki folklöre pek bi ilgi duydu az da olsa tekmelerini hissettim sanki

ben iyiyim canım bebişimde iyidir herhalde sen nasılsın bebikin nasıl?

Bizde iyiyiz canım ara ara küçük küçük sancılarım oluyo ama normalmiş bu sancılar galiba, karnım büyüyo git gide ona biraz canım sıkılıyo yani daha çok erken göbeğim o kadar belirgin ki ıyafette normal görünüyo ama kıyafetin altından bakınca korkuyorum arnımdanakannehir yani daha 15. haftadıym mutlaa büyüycek ama bana çok erken gibi geldi neyse bebiş sağlıklı olsunda göbek önemli değil

kıslar günaydınnn...
fguneyciiim özelden mesajım geldi mi yahu.ben mesajı beğenmedim falan demedim ama o nsaı oldu anlamadım çok acemiyim çokkkkkafamçokkarıştı

Ay ben de biran önce büyüsün diye bakıyorum.Şöyle azıcık belli olsun yavf kaydirigubbakcemile3

Merhaba güzel anneler:) Bebişlerimiz inşalalh sağlıkla sıhhatle gelir kucaklarımıza bizimde cinsiyetimiz perşembe günü belli oldu kızımız olacak inşallah sağ salim kavuşuruz:)zemuszemus

Kızlar sonunda kontrole gidebileceğim öğleden sonra bakalım bebeğim nasıleyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…