- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.841
gülüm malzemeleri bilmiyom ki aciyi ayarlayim:)sırnaşık şey
anam kaptı tarifi kaçtı kocasının yanına kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 okcnm vardır bi ayrıntı.. :1ninca: yazarsın..
ayy deli koptum yaa kaydirigubbakcemile3.. bizimki beyaz showu izliyodu da ben yatıyorum demek için yanıma geldi.aha dedim şimdi bişi dicek sabah akşam forum noluyo fln die. o yüzden gidiyim de az gönlünü alıyım.:asigim: hiç ağzına laf vermeye gelmez bu erkek milletinin ne de olsasengözlerimebaksanab
git anam git..benide uyku bastı yatim bari...çok öptüm...DÜNÜŞÜM.. BURDASIN AMA YAZMIYON SENİDE ÖPTÜM...opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri nasılsınız?
günaydın cnm sen nasılsın canım bizim yataktan çıkasımız yok
slm kızlar dr dan geldik benim yaramaz cinsiyetimi göstermem diye tutturdu bugün birer saat arayla 3 defa ultrasona girdim ama göstermedi sıpa. bacaklarını kapattı açmadı bir türlü. neyse allaha çok şükür durumu ii. üçlü testimizin sonucuda ii çıktı. kan, idrar tahlili verdim onlarda iyiymiş kasımın sonuna ayrıntılı ultrasona gircem bakalım onlar nasıl olcak. anlıcanız cinsiyet bir dahaki aya kaldı off ya çatlıcam meraktan aslında erkeğe benzetiyorum ama çokda ümitlenme dedi. bende erkek hissediyorum ya gelde ümitlenme nasıl olacaksa...neyse sağlıklı olsunda hayırlısı olsun.
günaydın kızlar ben dün doktora giitim.doktorumuz bebişimizin cinsiyetini 12.haftadan beri görüyor ama tam emin olmadığı için söylemiyormuş.dün benim minik bağdaş kurmuş oturmuş.15 dk denedi ama net pozisyon vermedi benim kuzum.Doktorumun şu ana kadar cinsiyette yanıldığı hiç hasta olmamış.içimden tabi yanılmazsın 4. ayım bitecek halen emin değilsin diye söylemedin.5.aydada tabi net görürsün dedim:)))Buarada 15+0 ama ultrasonda 16+0 çıktı maşallah bu ileri olduğunu gösteriyordu demi kızlar?3 lü test için kan verdim.Kuzum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
güleysacığım çok şükür herşey yolunda canım ölçtü biçti tarttı minnoşumu allahıma binlerce kez şükürler olsun gayet iyi dedi...pazartesi 3 lü test vereceğiz..10-15 güne kadarda hareketlerini hissedersin dedi...çatlak kremine başladık lierac..onun dışında bişey yok canım...:)) teşekkür ederiz teyzesi ilgilendiğin için ...
bana nda dun geldi milupa paketim kargo ödemedim bende
az önce dr dan geldik minik sıpam 17+1 olmus cinsiyetimiz zaten net di dedi dr kız yani
180 gr olmushaftaya 4 boyutu usg miz var ve bugün 4 lü test için kan verdik allahın izniyle iyi çıkacak inşallah
selam..
biraz önce doktorumdan geldim..bebeğime baktı..gayet iyi olduğunu, hareketli ve sağlıklı olduğunu söyledi..ben de gördüm..kıpır kıpırdı..çok sevindim ya..herşey yolunda dedi doktor dünyalar benim oldu..cinsiyetini sordum..büyük ihtimal kız,ama bir dahaki sefere daha net cevap söylerim dedi..bir kızım vardı zaten bu ikincisi olacak galiba..bana son zamanlarda erkek gibi geliyordu ama nasip önemli olan sağlıklı olması..ağırlığını sordum 6 aydan sonra kilosu belli olur ozaman söylüyoruz dedi..üçlü test için kan verdim haftaya belli olacak..inşallah o da güzel çıkar..
ayrıca grip olduğumu ve sağlık ocağından verilen antibiyotiği sordum..kullanabilirsin bir mahsuru yok dedi..minoset ve parolu da kullanabilirsin..geçmezse penisilin de yaptırabilirsin dedi..kulak burun boğazcıya da muayene olabileceğimi söyledi..taze sıkılmış meyve suları c vitamini ve bol bol istirahat etmemi söyledi..işte böyle arkadaşlar..
arkadaşlar ben de doktordan geldi. bebeğimin gelişimi iyi. doktora ben sormadan o söyledi erkek gibi sanki dedi eminmisiniz dedim 2 oğlum varda benim dedim güldü. daha küçük kordon da olabilir dedi. hayırlısı artık.sağlıklı olsunda. ama insan ister istemez bi kırıklık yaşıyo.ama ben allahtan her zaman sağlıklı ve hayırlısını diledim.o herşeyin iyisini bilir.
selam kizlar bende doktordan geldim.bebegimin sagligi , gelisimi falan gayet iyi dedidoktorum.cinsiyetine tekrardan bakti ve yüzdeyüz olmasada KIZ:ecrin_bebek:im olacakmis:teytey:bir dahaki randevum 20.haftada o zaman kesin olur dedi.ama erkek görmüyorum dedi.birde bizim burdaki doktorlar kesin olmadan tam söylemek istemiyo..hayirlisi artik,saglikli olsunda..oglumun istedigi Rozi karde$i geliyoogamyoncuiremsu:ecrin_bebek:darisi cinsiyetini ögrenemeyenlerin ba$ina.herkesin gönlündekini versin Rabbim:Saruboceq:
ıyı akşamlar kızlar nasılsınız cınsıyetler ogrenılmış yınebenım kızımda 15 cm olmuş bugun kontrolumuz vardı.bende grıp atlattım oksuruk felakettı şimdı gectı zencefıl ve balı karıştırıp yedım drum soyledı bırde keçıboynuzu pekmezı çok ıyı geldı aklınızda bulunsun kestı oksurugu
herkese merhabalar.
bizde sabah kontrole gittik hem 4 lü testimiz yapıldı hem cinsiyet için.Allah a şükür herşey yolundaymış 1 hafta önden gidiyoruz :) ii beslemişim bebeğimi. cinsiyetide % 90 erkek ama %10 yanılma payı var tabi diyede ekledi..1 hafta sonra sonuçlarla gel bir daha bakalım dedi ama benim bekleyecek gücüm kalmadı pazatresi başka doktora gideceğim :))))
günaydın annecikler nasılsınız bebişleriniz nasıl
Bizimde bu hafta sürekli cumhuriyet bayramı provaları vardı bebişimle onlara atıldık bizimki folklöre pek bi ilgi duydu az da olsa tekmelerini hissettim sankigüzel anneler nasılsınız?
biz malesef perşembe günü doktora gidemedik.
havadan dolayı trafik çoktu eşimin işleri yetişmedi bende onunlaydım zaten ama yetişemiceğimiz için salı gününe erteledik randevumuzu.
biz miniğimle bu hafta bol bol gezdik.hiç evde değildik.gündüz başka yerde gece başka yerde
ben iyiyim canım bebişimde iyidir herhalde sen nasılsın bebikin nasıl?
Bizde iyiyiz canım ara ara küçük küçük sancılarım oluyo ama normalmiş bu sancılar galiba, karnım büyüyo git gide ona biraz canım sıkılıyo yani daha çok erken göbeğim o kadar belirgin ki ıyafette normal görünüyo ama kıyafetin altından bakınca korkuyorum arnımdanakannehir yani daha 15. haftadıym mutlaa büyüycek ama bana çok erken gibi geldi neyse bebiş sağlıklı olsunda göbek önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?