2011 Nisan Anneleri

kimselerde yok sanırım bizim babamız haftanın 6 günü kesin bazende 7 günü çalışıyor. Hemde gece en erken 10 da geliyor (Herkes babasıyla gezmeye gitti sanırım biz kaldık babamız bize geçen hafta araba aldı gezelim diye ama istanbul trafiğine çıkacak cesaret ve güç yok bebeişle beraber böle oturacaz sanırım kalan aylarımızda da babamızın işinin olmadığı günü bekliycez

skorpion ve aşkito prensesleriniz geliyormuş..gözünüz aydın..
çok sevindim,sağlıkla gelsin melekleriniz..bayanssulusmile
tatlişoğlum seninkide bugün belli olacak inş.dimi..
inş.senin de gönlüne göre olur,prensesin süpriz yapar sana...

kızlarrr maşallah sizlere ve miniklerinize.
hepinizin tek tek gözüaydın.
sizlere ve bebişlerinize maşallah.
cok cok sagol bitanem:ecrin_bebek:

Kızlar sonunda kontrole gidebileceğim öğleden sonra bakalım bebeğim nasıleyvahedigeldismile
insallah güzel haberlerle gelirsin canim git bir güzelce gör bebisinizemuszemus

tesekkürler canimsositososito:))hepimizin melekleri saglicakla gelsin insallah.:Saruboceq:

tatlioglusum sende bugun mü kontrola gidiyosun insallah gönlündeki olur canim.bekliyoruz haberlerini:ecrin_bebek:

darisi bayans arkadasimizinda ba$ina:ecrin_bebek::Saruboceq:

ve diger herkesin gönlündekini versin rabbim.:ecrin_bebek:

ben geldim şeker... aman üzülme hepimiz bi sebebdeb dolayı gezmeye pek gidemiyoruz...olsunda cnm az daha zaman geçsin artık bebek alışverişi yaparken gezerim diyorum...eşimde genelde 10 da geliyo kendi iş olunca bırakamıyo malum..pazar ev ama bölünüyo bana 4 saati kalıyo gerisi oraya buraya işte...bazen sıkılıyo yanımda oturmaktan...anlayış gösteriyorum napim...bu gün ilk defa tekim ve evimde eşim tost mak tostu hazırladı sallama çayı koydu gitti.bende 2 dah hazırladım yedim...napim annmede olduğu gibi olmasada artık süt içmiyodum açığı onla kapatıcam sanırım...anam yatak bi aynı duruyo yerinde...olsun 5-6 ay sonra bissürü iş bizi bekliyo bu günleri bile özlicez...

kızlar ya ben nette güzel kullanışlı 2 beşik buldum yatakodama koymak için ayriyettende kendı odasına büyüyen karyola alıcam dolapla birlikte nasılsa yaza denk gelıcek büyümesi 3-4 aylıkken gunduzleri kendi odasına yatırıcam odaya alışsın diye ilkzamanlar tabi evın içinde ben nerde oda orda olucak bu beşiklerin zaten tekerlekli olması avantaj geldi bana birde fıyatı tabı nede olsa bunu uzun süre kullanmıcaz enfazla 1 yasına kadar geceleri yanımda yatırırım belki sonra kendi odasında yatırıcm...tabi kıyabilirsem yatırmaya arkadaşlar buyuzden bana vicdansız anne dıyorlar :)))

Eklentiler

• $Besik-BabyHope-Cd-002GA-FAT-GAR-KARGO-BIZDEN__31468848_0.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $UNAL-BEBE-DAMLA-BEBEK-SEPETI-BESIK__32027231_0.webp
    8 KB · Görüntüleme: 43

cnm çok hoşlar....çok ciciler..bende senin gibi düşünüyorum 1 yaşına kadar yanımda sonra alıştırmalar...ama ben bunlara niyetlendimde cnm...ben direk beşik alıcam gerçi paylaştım...çünkü nere koycam sonradan bide 200-350 arası dedim ne gerek var...

hatta kafamda düşündüğüm en net bilgiyi sizinle paylaşim...kayınpederim müteahhit olduğu için çok şanslıyım şöyleki.. marangozcusu var..bizim kayınçoların dolaplarını ona yaptırdı istediklerinide katarak içine çok beğendim...beyaz var sürgülü 3 kapılı yada 2 kapılı dolap yaptırcam..çekmeceleri içindede olcak 3 gözlü... sonra bu paylaştığım çileğin bebek beşiğini aynı ürünle yaptırıcam modelini ben varicem baz değişikliklerde... bide baş komidici ve duvara raf 2 tane kare şeklinde olabilir... onu kullanıcam oğluşum büyüyünce beşik sökmeli olcak onu kaldırıcam ve yatak başlığı yaptırıcam ve genç odası olcak...bebişimin odasını zaten sevmiyorum öyle bebek figürlerini.. beyaz sade yaptırcam ama perde ve halsıyla oyuncaklarıyla renklendircem... dolapların üstüne yapışan ikeada falanda var koçtaşdada silikon yapıştırıcılar her çeşit onla bile süslerim..

burdayız şekerim korkma herif merif yok kaydirigubbakcemile3 benimki itfaiyeci anam bugün işte sempatiksalakcinni

sorma bacım hepimiz öyle toptan yapıştık eve valla..oğlumu alıp çıkayım diyorum nereye gitcem mahallede..hiçbi yer yakın değilki,araca binmek lazım oda hiç olmuyor çocuğu zaten zor kaldırıyorum kasıklarım ağrıyor,birde koca çantamız,minibüs bekle,in bin hiç çekilmiyor..en rahatı ev yada kocişle gezmek..satıyom oğluşu ona ohhh kaydirigubbakcemile

cnm güzel ama 1 yaşına kadar bile kullanılmıyor..6-7 aydan sonra dikeliveriyorlar ayağa,o zamanda insan korkuyor yatırmaya,düşer diye..ama görüntüsü hoş..

günaydın annecikler nasılsınız bebişleriniz nasıl
merhaba maşallah kızlar gece 2,50 siz yazıyorsunuz valla ben 11 de cümburlop yatağa uykum geliveriyor.nasılsınız bebişler nasıl hepinizi öpüyorum Şeniz
sizde slm kızlarrrrr ,tünaydınn..

ohhhh sefan olsun şekerim,rabbim bizede böyle gezip stres atmayı nasip etsin..innnnnnnnnşşşşşşşşşşaaaaaaaaaalahhhhhh :dance:

senın düşüncende guzel tabi canım benimde zaten bu karyolayı buyuyen yaptırmaktakı amacım 12yasına kadar kullansın ileriye dönuk olsun bende beyaz sade genc odası olabılecek şekilde alıcam bende dediğin gibi süslücem ama sepet beşikde odama almadan olmucak mecbur alıcam nasılsa2cocugada yarar kardeşimde evli onun cocugunada yarar...bende buarada ikea ya gıtmeyı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.aayyy artık bişiler almak istiyorum kızıma ben yaaa....

cnm evet senin tarif ettiğin büyüyen beşik şeklinde..eymeninki öyle,beşik kısmını söktük,karyola kısmı şu anda,baş ucundaki komidinide çıkıyor ve başka yere konuyor.altındada 2 çekmecesi var ,zaten çekmece ve komidin bayağı bişey alıyor.komidinin ön yüz üstte çekmeceli ,altı dolap,arka kısımda oyuncak dolabı dediklerinden geniş uzun..zaten bunda bile biz 7-8 aydan sonra ayaga kalkınca yere diklir diye söktük beşigi,ama tek kötü yanı karyolanın korkulugu yok o yüzden düşme sıkıntısı oluyor.ben bizim yataga sıfırladım,diğer tarafada aynalı konsolu koydum. mecburen..

o konuda haklısın cnm sende...varsa kullanıcak kardeşin sonra senin 2. bebiş sonra kardeşininki hani kullanıp bi kenera konulmayacaksa güzel olur...gerçi bende odama koycam bu benim seçtiğim biraz yer kaplıcak odamda bu sepet mantıklı ama benim farklı bi düşüncem olduğu için zihnimde fazla ve kısa süre kullanıcağım pek bişey tercih etmiyorum..

benımde aklıma gelmedi değil ama başkatürlü bişi düşünemedım senın bi fikrin varmı ama odasına da karyola alıcagımıda düşünerekden pratık bişiler olsun....

cnm evet bu çok çelişki oluyor ne yazıkki..karyolada alacakmışsın , bi park yatak kalıyor geriye sanırım..ama tabi şıklık arıyorsan bilemem..karyoladada beşik kısmını söküyorsun ayaga kalkınca,aslında aynı şey..bileiyorum valla ben oğluma büyüyen beşik almıştım,ama buna park yatak alıcam,ilerde zaten oda yapıcaz ev tadilat olunca..

bilmiyorum yaa kafam çok karıstı bu yataklar hakkında.park yatakta alsam 3 yasına kadar coktan yürücek onun ıcınde durmaz devirir yegenımız var ondan yola cıkarak düşünmeye çalışıyorum yegenım suanda normal karyolada bıle yatar beşiği söküldükten sonra.parmaklıklarınıda çıkabılen yaptırdıkmı sabah uyandıgında kendıde cıkabılır yataktan diye düşünüyorum...off offf şimdiden sıkıntı bastı bana ama yaaaa...

kızlar benim büyüyen beşik ,buna benziyor rengi krem lila.ama şekil bu merak edenler fikir olsun..

buda büyümüş karyola olmuş hali..gerçi bu tam takım ama..

kankiii bak beyaz alırsan ,süslemek için çok güzel büyük boy çocuk stikerları var böyle kızlar için pamuk presnesli,erkekler için arabalı,winnie the pooh lu,ben tenli falan bi sürü çeşit var ,hem fiyatıda uygun 3-5 lira,ve sökmek isteğindede kolayca çıkıyor.aklında bulunsun şekerim bayanssulusmileopuyorumnanaktan

evet cnm onlar şirin şeyler işte.... dediğim gibi etrafımda öyle çok varki bebek odası alıyolar zati 1 yaşına kadar yanında yatırıyolar... derken çocuk odasına alışsın die çaba göstermiyolar derkekn çocuk 4 yaşına geliyo 1 kere odasında yatmamış..e ne gerek var o kdar gürültü patırtıya.. ondan sevmiyorum beyaz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…