2011 Nisan Anneleri

slm kızlar iyisinizdir umarız biz iyiz çok şükür ohh ne güzel bebişlerin odaları konuşuluyor bikaç ay geçsinde artık hazırlarız herhalde daha erken sanki ama fikir alışverişi yapmak en güzeli....

ay kızlar bu büyüyen beşiği çok beğendim yaa çok şirin erkekler için..keşke oğluma bundan alabilmiş olsaydım..hem takımıda varmış.belis mobilyanın ürünü..şu en öndeki ağız kısmı çekmece,,kaput kısmıda dolap

Son düzenleme:
evet cnm... zaten belirlemek en zoru sonrası kolay...

evt canım öyle ben annemlerdeyken eşim saolsun epeyce bir geçmiş birsürü katalog toplamış kararımızı verdik gibi 4 çekmeceli dolaplı büyüyen beşiklerden olcak yüksek bir ihtimalle tek sorunumuz evin dar olması bakalım yakın çevrede 3 odalı bulabilirsek taşıncaz eğer olmazsada artık bir şekilde sığmaya çalışcaz eve napalım?

Çok şirin ama ben ilk etapta büyük bir beşik almayı düşünmüyorum tayin durumumuz belli değil ama çok güzel inşallah kızlar eşimin tayini de merkeze çıkar kendi evimize gideriz bebeğimin de kendi odası olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar nasılsınız....hamilelikler nasıl gidiyor.sorun yaşayanlar varmı yaaa...benim ikinci hamişligim kendimi cok yorgun bitgin hissediyorum.ilkinde böle degildim ama hayırlısı...:ecrin_bebek:

gercekten şu kamyonlu yatak cok tatlı ve şirin tam erkek bebikler icin.kiracı olmayıp kendi evinde olanlar icin ideal ama bizim gibi kiracı olanlar icin cok büyük gibi bence.taşınma falan derken yazık olur bu güzel yataga.ama benimde icim gitti....

evet cnm çok güzel,kendi avin olmasıda yetmiyor,çocuk odan olması lazım ve tabi bütçeninde uygun olması lazım..valla bu resmin altında 1,279 lira yazıyordu ama sanırım oda takımı fiyatıdır değil mii? bunun şifonyeri dolabı filanda var takım olarak fiyat diyordu..

merhabaa kızlarr nasılsınızz...:) oyyy gelemedik bgn çok yorulduk bebişimle ama bir dünya iş hallettim:))))
iyi diyelim iyi olalım şeker,oğlum biraz çıldırttı boğazım yırtıldı bağırmaktan ama şükür uyudu..:bbo: maşallah hamarat kadının hali başka iş bırakmamış baksanıza..

kızlarrrr ayy kimse yok mu yawwww
burdayız şekerim buyur..h.g.

arkadaşlar nasılsınız....hamilelikler nasıl gidiyor.sorun yaşayanlar varmı yaaa...benim ikinci hamişligim kendimi cok yorgun bitgin hissediyorum.ilkinde böle degildim ama hayırlısı...:ecrin_bebek:

benimde 2.cnm başlarda hiç kalkamıyordum ama 3aydan sonra biraz normale döndüm..2.tabi daha yıpratıcı oluyor biri vızır vızır dibinizde biri karnınızda,oyy oyy eskiler derler ya biri eşikte biri beşikte..biizmki o hal..tabi insan daha çok yıpranıyor valla ben öyle oldum ,zaten birinci çocuk birinci sinir denemelerini son raddine getirdiği için,eş,ev,yemek derken pili bitiyor insanın.. :teselli:

ayy ne güzel ya ben hala oturuyorum valla temizlik yapılacak dolaplar düzenlenecek off çok işim var çokkk 2 buçuk ay evde olmayınca doğal olarak batmış her yer...

ayy ne güzel ya ben hala oturuyorum valla temizlik yapılacak dolaplar düzenlenecek off çok işim var çokkk 2 buçuk ay evde olmayınca doğal olarak batmış her yer...

boşver kasma şekerim,sağlık olsun..kzılarrr çay içen buyursunnnnn,karnımı doyurdum çay keyfi yapıyorum..mutfakta bayılmışım bu çay iyi geldi :dance:

olsun canım yaparsın acele etme boşver saglık olsun.. bende tam bitirdim denemez eşiminkiler aynen duruyor.. bu arada cnm seninde ilk bebekti diil mi?

boşver kasma şekerim,sağlık olsun..kzılarrr çay içen buyursunnnnn,karnımı doyurdum çay keyfi yapıyorum..mutfakta bayılmışım bu çay iyi geldi :dance:

Afiyet olsun canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…