- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.881
kızlar benim büyüyen beşik ,buna benziyor rengi krem lila.ama şekil bu merak edenler fikir olsun..
buda büyümüş karyola olmuş hali..gerçi bu tam takım ama..
cok sıkmıs karyola nerde bu karyola canım
slm kızlar iyisinizdir umarız biz iyiz çok şükür ohh ne güzel bebişlerin odaları konuşuluyor bikaç ay geçsinde artık hazırlarız herhalde daha erken sanki ama fikir alışverişi yapmak en güzeli....
evet cnm... zaten belirlemek en zoru sonrası kolay...
ay kızlar bu büyüyen beşiği çok beğendim yaa çok şirin erkekler için..keşke oğluma bundan alabilmiş olsaydım..hem takımıda varmış.belis mobilyanın ürünü..şu en öndeki ağız kısmı çekmece,,kaput kısmıda dolap
ay kızlar bu büyüyen beşiği çok beğendim yaa çok şirin erkekler için..keşke oğluma bundan alabilmiş olsaydım..hem takımıda varmış.belis mobilyanın ürünü..şu en öndeki ağız kısmı çekmece,,kaput kısmıda dolap
gercekten şu kamyonlu yatak cok tatlı ve şirin tam erkek bebikler icin.kiracı olmayıp kendi evinde olanlar icin ideal ama bizim gibi kiracı olanlar icin cok büyük gibi bence.taşınma falan derken yazık olur bu güzel yataga.ama benimde icim gitti....
iyi diyelim iyi olalım şeker,oğlum biraz çıldırttı boğazım yırtıldı bağırmaktan ama şükür uyudu..:bbo: maşallah hamarat kadının hali başka iş bırakmamış baksanıza..merhabaa kızlarr nasılsınızz...:) oyyy gelemedik bgn çok yorulduk bebişimle ama bir dünya iş hallettim:))))
burdayız şekerim buyur..h.g.kızlarrrr ayy kimse yok mu yawwww
arkadaşlar nasılsınız....hamilelikler nasıl gidiyor.sorun yaşayanlar varmı yaaa...benim ikinci hamişligim kendimi cok yorgun bitgin hissediyorum.ilkinde böle degildim ama hayırlısı...:ecrin_bebek:
kızlarrrr ayy kimse yok mu yawwww
ayy ne güzel ya ben hala oturuyorum valla temizlik yapılacak dolaplar düzenlenecek off çok işim var çokkk 2 buçuk ay evde olmayınca doğal olarak batmış her yer...
ayy ne güzel ya ben hala oturuyorum valla temizlik yapılacak dolaplar düzenlenecek off çok işim var çokkk 2 buçuk ay evde olmayınca doğal olarak batmış her yer...
boşver kasma şekerim,sağlık olsun..kzılarrr çay içen buyursunnnnn,karnımı doyurdum çay keyfi yapıyorum..mutfakta bayılmışım bu çay iyi geldi :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?