2011 Nisan Anneleri

çaya çok düşkün değilim öyle bi kahvaltıda içerdim bide akşam toplasan 5 bardak en fazla..ama artık 1 bardak oda kahvaltıda açık içmiyorum artık....ama sütte içemiyorum artık bol bol peynir yoğurt iyiyorum onun yerine..

kızlar foruma baktım erkek gibi deyipte te kızı olan çok kişi var bir umut işte benimkisi kontrolümü biraz daha öne aldım zira bu merak öldürecek beni.

kızlar foruma baktım erkek gibi deyipte te kızı olan çok kişi var bir umut işte benimkisi kontrolümü biraz daha öne aldım zira bu merak öldürecek beni.

cnm hiç bişey dedi mi doktor kız veya erkek daha önceden??senin gönlünden geçen ne ki??genelde doğuyo annenin içine

selam cicianneler..bakıyorum da bebek mobilyaları fln bakılmaya başlanmış. ben şubattan sonra almayı düşünüyorum.ama arada bende bakmıyo değilim canım.
esrayağmur o beşiğe bayıldım bu arada kamyonlu olan.hatta eşime de gösterdim az önce o da beğendi.oğluşum olursa bende ondan ittiyorrrruuuumkaydirigubbakcemile2

cnm hiç bişey dedi mi doktor kız veya erkek daha önceden??senin gönlünden geçen ne ki??genelde doğuyo annenin içine

bende kız hissediyodum.hatta avatara da pembe patikler koydum o yüzdenkaydirigubbakcemile3 ama doktor erkek şüphesi var dedi usg görüntülerinden.çin takviminde de erkek çıktı.babası zaten erkek bu die aldı başını yürüdü anneler de gönlünden geçeni hissediyolar bence ama bakalım ne çıkacak.15. haftada kesin belli olur mu kibilmiyorumkismile

bakalım benim içime erkek doğuyor 2 doktor kıza benziyor dedi biri çıkıntı görüyorum dedi rabbim hayırlı sağlıklı versinde merak içindeyim bekliyorum bebişimi bende 8 kasıma çekicem randevumubuyrunnnnnnnnn

slm cnm kamyonlu olan bayans ın paylaşımı... benimki çilek bebek beşiği onu diyosun sen?

canım ultrasona alır almaz a erkek dedi sonra eminmisiniz dedim b idaha da göremedi çok küçük, kordonda olabilir dedi. bidahakine netleştiririz dedi. ama benim içime etrafımdakilerinde kız doğuyo sağlıklı olsunda.ama 2 oğlandan sonra bi değişik istiyorn insan ALLHIM hepimizin gönlüne göre versin.

bende 8 kasıma çektim randevumu bana da bi çıkıntı gösterdi ama bi daha da gözükmedi bilmiyorum ama bana kordon gibi geldi. 2. oğlumdada 5 aya kadar %90 kız dediler. onun için hiç bişeye şartlandırmıyorum kendimi.

Kuzumun siphari$ verdigim be$igi geldiii .. bi de $öyle kendi evimde cekip koyyim dedim ..
Bu be$igi internetten 50 euro ya aldim ..

eski mesajlarimdan arayip buldum bunu kizlar.. ogluma almistim, tabii kizimdada kullanicam, rengi unisex zaten..
inanilmaz isime yaradi.. tavsiye ederim, 7 -8 ay yatti icinde. hangi odada isim varsa aliyordum yanima .. eline bir iki oyucak verdinmi tamamdir :)

birde bu tip salincaklari tavsiye ederim, oglum 3 aylikken almistim , cok pisman oldum ,dogar dogmaz almadigima.
otomatik ayarliyosunuz hizini , salliyo, dönencesi var rengarenk ve müzik caliyo, harika bisey.

bebegi bunun icine koyup rahat bir sekilde evi toparlayabilirsiniz :))

olsun canım yaparsın acele etme boşver saglık olsun.. bende tam bitirdim denemez eşiminkiler aynen duruyor.. bu arada cnm seninde ilk bebekti diil mi?

Afiyet olsun canım:)

evet canım ilk bebek ama yolculuk falan yordu biraz beni yoksa iyi gidiyorduk çok şükür ama toparlayacaz artık kendimizi yavas yavas...

mükemmel vallahi...nerden aldın o beşiği çok beğendim sade olması hoşuma gitti ay..oh oh odanda hazır he güzel

mükemmel vallahi...nerden aldın o beşiği çok beğendim sade olması hoşuma gitti ay..oh oh odanda hazır he güzel

evet .. pusetimiz , besigimiz, araba koltugumuz hepsi hazir, hepsini unisex almistim, yani mavi falan deil.
ama simdi kiz olunca pembeli bisiler alabilirim yinede :)))

ikinciyi doguranlar bu konuda daha rahatlar.. ama odasini hazirlamak vs vs cok zevkliydi..

besigi ebay den aldim.. gitti gidiyorun almanya subesinden yani

yicika 3ncü mü geliyo senin canim.. ne güzell...
hadi bakalim insallah kizdir .. cin takvimine , rus takvimine falan baktinmi?

rus takvimne göre kız çıkıyo doktor erkek olabilir dedi.hayırlısı bakalım.

slm kızlar ne güzel beşikler paylaşmışsınız benimde oğlumdan var ama sağolsun o parmakcıklarını çıkardı bebeği yatırsan düşer ufak bir tamire ihtiyaç var..onun dışında bir tanede küçük almayı düşünüyorum ilk doğduğu zamanalr işime yarayacak bişi bakalım artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…