- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.901
kızlar foruma baktım erkek gibi deyipte te kızı olan çok kişi var bir umut işte benimkisi kontrolümü biraz daha öne aldım zira bu merak öldürecek beni.
cnm hiç bişey dedi mi doktor kız veya erkek daha önceden??senin gönlünden geçen ne ki??genelde doğuyo annenin içine
selam cicianneler..bakıyorum da bebek mobilyaları fln bakılmaya başlanmış. ben şubattan sonra almayı düşünüyorum.ama arada bende bakmıyo değilim canım.
esrayağmur o beşiğe bayıldım bu arada kamyonlu olan.hatta eşime de gösterdim az önce o da beğendi.oğluşum olursa bende ondan ittiyorrrruuuumkaydirigubbakcemile2
cnm hiç bişey dedi mi doktor kız veya erkek daha önceden??senin gönlünden geçen ne ki??genelde doğuyo annenin içine
bakalım benim içime erkek doğuyor 2 doktor kıza benziyor dedi biri çıkıntı görüyorum dedi rabbim hayırlı sağlıklı versinde merak içindeyim bekliyorum bebişimi bende 8 kasıma çekicem randevumubuyrunnnnnnnnn
olsun canım yaparsın acele etme boşver saglık olsun.. bende tam bitirdim denemez eşiminkiler aynen duruyor.. bu arada cnm seninde ilk bebekti diil mi?
Afiyet olsun canım:)
eski mesajlarimdan arayip buldum bunu kizlar.. ogluma almistim, tabii kizimdada kullanicam, rengi unisex zaten..
inanilmaz isime yaradi.. tavsiye ederim, 7 -8 ay yatti icinde. hangi odada isim varsa aliyordum yanima .. eline bir iki oyucak verdinmi tamamdir :)
birde bu tip salincaklari tavsiye ederim, oglum 3 aylikken almistim , cok pisman oldum ,dogar dogmaz almadigima.
otomatik ayarliyosunuz hizini , salliyo, dönencesi var rengarenk ve müzik caliyo, harika bisey.
bebegi bunun icine koyup rahat bir sekilde evi toparlayabilirsiniz :))
mükemmel vallahi...nerden aldın o beşiği çok beğendim sade olması hoşuma gitti ay..oh oh odanda hazır he güzel
evet .. pusetimiz , besigimiz, araba koltugumuz hepsi hazir, hepsini unisex almistim, yani mavi falan deil.
ama simdi kiz olunca pembeli bisiler alabilirim yinede :)))
ikinciyi doguranlar bu konuda daha rahatlar.. ama odasini hazirlamak vs vs cok zevkliydi..
besigi ebay den aldim.. gitti gidiyorun almanya subesinden yani
yicika 3ncü mü geliyo senin canim.. ne güzell...
hadi bakalim insallah kizdir .. cin takvimine , rus takvimine falan baktinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?